Én is majdnem infarktust kaptam mint az a hülye Czollner, a végén. Nem hiszem el, hogy 38,9 másodpercen múlott a vb cím! Timo, istenem miért nem tudta azt a szart behozni, Hami előtt?! Ez volt számomra, és szerintem idáig a legizgalmasabb, eseménydús futam, volt már ilyen hogy másodperceken dőlt el a vb cím sorsa? Épp most néztem, meg a fókuszt és timo röhögve mondja, hogy a csapatért és saját magáért ment, és nem volt róla szó, hogy segítsen haminek. Én idáig nem kételkedtem, de ez hogy röhögve tök boldogan mondja, nem tudom de ez így nem szimpi! Toyota ezt nagyon elcseszte! Szegény Massa hiába ment tökéletesen, tényleg egy hiba nem volt, mindent megtett, és semmi. És milyen durva volt, hogy a családja örült, hogy vb, aztán mondja az egyik ferka szerelő, hogy nem! Azt a csalódottságot nem kívánom senkinek, nagyon sajnálom Massat, hát pedig majdnem megvolt a vb, ennyi munka, és tényleg ebben az évben nagyon jól ment, én szerintem Massa többet villantott, mint hami. De úgye ez nem lényeg. Sajnos a Ferka sokat hibáztak ebben az évben, és mondhatjuk nyugodtan, hogy együtt bukták el a vb! A merci csapat nem hibázott, így haminek nem voltak olyan próblémái. Hamilton szerencsésebb volt, ez van. Amúgy gratulálok Hamiltonnak, neki is teljesült az álma 23 évesen 10 hónaposan és 27 naposan. És még rekordot is döntött ezzel!
Nagyon rossz érzés nekem, hogy ez így alakult, egyszerűen kicsit idegesít, még jó hogy ez nem Kimivel történt, mert akkor szétrobbannák, akkor én is sírtam volna, mint Massa, meg az tuti hónapok kellenek hogy feldolgozzam. Ezért teljesen átérzem mit éreznek a Massa drukkerek, meg persze Massa! Massanak a legszarabb, a brazíloktól nagyon szép volt, hogy még a futam után Massat ünnepelték. Megérdemli, mert ebben az évben nagyon jól teljesített!
Azt hogy Hamit kifügyülték, az érthető, ott nagyon nagy indulatok voltak, és azt hozzá kell tenni, hogy Hami nagyon sok embernek unszimpatikus. A brazílokból ezt hozta ki, lehet hogy én is fütyültem volna, mert ilyenkor a csalódottság, a méreg kerít hatalmában, és ilyenkor olyat csinálunk, ami nem helyes. De szerintem nem volt vészes, és inkább utána Massat dícsőítették!
Tényleg nagyon sajnálom Massat, ilyen közel a vb címhez. Majd jövőre, de ott már KImivel is fog küzdeni, mert visszatér jövőre az igazi Kimi Raikkonen, hát A Ferrarinak nagyon össze kell szednie magát, hogy jövőre ne forduljon elő ilyen ostoba hibák.
És az is mennyire gáz, megnyersz egy futamot, és nem örülsz neki úgy ahogyan kéne. Hát ahogy ott álltak hárman a dobogón, olyan szomorúan, nagyon sz*r volt ezt látni! Talán jövő hétre már megemésztem ezt a dolgot!
Már várom a jövő évet!