Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton: Nem tudom elképzelni az F1-et Silverstone nélkül  (Megtekintve 4152 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. November 07, 15:39
Válasz #2

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Én eltudom képzelni Silverstone nélkül az f1-et.De főképen Hamilton nélkül még jobban. Sokkal jobb lenne és szebb f1 .
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. November 07, 14:57
Válasz #1

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
A McLaren-Mercedes brit pilótája kétségbe van esve, aggódik a Brit Nagydíj jövőjéért.

Jelen állás szerint nem lesz jövőre Brit Nagydíj a sorozatban. A Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone és Donington hónapokkal ezelőtt szerződést kötött egymással, ám végül ebből nem lett semmi.

A pálya főnökeinek nem sikerült a többször meghosszabbított határidő ellenére sem a teljes finanszírozáshoz szükséges 135 millió fontos alapot előteremteni. 

Bernie szép lassan visszatáncolt Silverstone-hoz, azonban az ottaniak a mai napig nem voltak hajlandóak semmit aláírni  a Brit Nagydíjjal kapcsolatban.

Silverstone mindenféleképpen hosszú távra tervezne. Az Ecclestone által említett 48 órás határidő a mai nappal lejárt. A brit két napot adott Silverstone-nak a szerződés aláírására.

24 órával az állítólagos határidő vége előtt Silverstone úgy nyilatkozott, hogy Ecclestone-nak kellene átnéznie a módosított kontraktust, nem pedig fordítva.

A „mini” milliárdos nem szívbajos, nem ragaszkodik a brit versenyhétvégéhez.

Lewis Hamilton, a regnáló bajnok nagyon aggódik emiatt, hiszen hazai versenyéről van szó.

„Silverstone, Monaco, Monza és Spa. Ezek a legjobb helyszínek a sorozatban. Szükség van rájuk. Silverstone továbbra sem része a 2010-es versenynaptárnak, és ezen sürgősen változtatunk kell. Nem tudom elképzelni a Formula-1-ben a versenyzést Silverstone nélkül.” – nyilatkozta Lewis Hamilton.
___________________________________________________________________________________

Nahát én sem tudom elképzelni!
Ha tényleg Eclestone ezt megcsinálja, mostmár bátran állíthatom h egy idióta!
Pont ő aki ráadásul még Angol is, hát gyönyőrű...

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek