Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Botrány: Alonso győzelme nem volt véletlen Szingapúrban?  (Megtekintve 33514 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2024. Június 11, 04:01
Válasz #186

barek133756

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Üdvözlök mindenkit! Múlt hónapban volt egy félévi dolgozatom, és úgy döntöttem, hogy kiveszek egy kis szabadságot. Ezért kerestem egy olyan weboldalt, ahol jól szórakozhatok és elterelhetem a gondolataimat a tanulásról. Rábukkantam a https://hu-weissbet.com/ oldalra és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Nagyon tetszett ez az oldal, sok különböző játék van rajta, és ami a legfontosabb, élő osztós játékok. Az élő osztós játékok széles választéka igazi kaszinó hangulatot teremt, ami nagyon bátorító egy nehéz nap után. Minden játék kiváló minőségű grafikával rendelkezik, az osztók pedig profik és udvariasak. Ajánlom ezt az oldalt mindenkinek, aki pihenni és kikapcsolódni szeretne. Nekem személy szerint segített kikapcsolódni és újult erővel nekilátni a tanfolyami munkámnak.

2024. Június 07, 21:43
Válasz #185

barek133756

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Az egész napot otthon töltöttem, és nagyon gyakran szórakoztam a fogadásokon. Meglepődtem, milyen könnyű volt megtalálni a kedvenc csapataimra vonatkozó fogadási lehetőségeket a WeissBet oldalon. A különböző sportesemények széles választéka miatt mindig van mit nézni. Az ügyfélszolgálat is remek - mindig segítőkészek, ha kérdésem van. Szóval, ha szeretsz online fogadni, kipróbálnám ezt az oldalt. Rengeteg szórakozást nyújt!

2024. Június 07, 19:39
Válasz #184

VittoCheri

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Üdvözlök mindenkit! Szeretnék beszámolni a WeissBet szerzett tapasztalataimról, különösen a nagyszerű promóciós programjukról. A WeissBet folyamatosan különböző promóciókat indít, beleértve a befizetési bónuszokat, ingyenes pörgetéseket, versenyeket és egyéb különleges ajánlatokat. Különösen szeretem a heti és szezonális promóciókat, amelyek extra izgalmat adnak a játékhoz. Ezek az akciók nem csak a nyereményeid növelésében segítenek, hanem a játékot is érdekesebbé és intenzívebbé teszik. Ha a legtöbbet szeretné kihozni a tétjeiből, akkor azt tanácsolom, hogy látogasson el a WeissBetre.

2024. Június 06, 16:13
Válasz #183

monkaw

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Nemrég ajánlottam a barátomnak, hogy játsszon online kazinó ezen az oldalon - https://www.kriptoworld.hu/valassza-ki-a-best-online-kaszino-a-szerencsejatekos-szabadidejehez/ - és nagyon tetszett neki, mert ezen az oldalon rengeteg klassz nyerőgép van, amivel lehet játszani és pénzt nyerni. Ajánlom neked is.

2009. Szeptember 24, 21:29
Válasz #182

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ahogy Te mondtad éjszaka, azok nem számítanak.  ;)

2009. Szeptember 24, 21:27
Válasz #181

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Látod kimondtad a lényeget, csak neked nem ártatlan. :D

Ahogy olvasgatok a többi fórumot, elég sokan vagyunk. :)

2009. Szeptember 24, 21:24
Válasz #180

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ahogy ezt az egész ügyet kezelik, az a vicces. Felőlem elhiheted, hogy Alonso ártatlan, attól nekem nem lesz az. Főleg, hogy egyszer már megégette magát.

Látod kimondtad a lényeget, csak neked nem ártatlan. :D

2009. Szeptember 24, 21:23
Válasz #179

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Vicces vagy.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ahogy ezt az egész ügyet kezelik, az a vicces. Felőlem elhiheted, hogy Alonso ártatlan, attól nekem nem lesz az. Főleg, hogy egyszer már megégette magát.

2009. Szeptember 24, 21:09
Válasz #178

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ezzel védekezik, ahogy Symonds is ezzel szépít. Hamilton meg a Safety Car miatt jött ki korán, azért áltak át más taktikára. Az ausztrál pályán még érthető is lenne, mert lehet előzni, míg Szingapurban szinte lehetetlen. Persze, alonso helyében én is ezzel védekeznék. :)

Vicces vagy.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

2009. Szeptember 24, 20:54
Válasz #177

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Alonso: Nem kételkedtem a stratégia helyességében

A Motorsport Világtanács hétfői ülésén elsőként Fernando Alonsót hallgatták ki a jelenlévő tanúk közül, aki elmondta, hogy nem volt tudomása a Renault terveiről tavaly Szingapúrban, és a szokatlan stratégia sem zavarta. Később Nelson Piquet is megerősítette, hogy a kétszeres bajnok nem volt beavatva, valamint, hogy már a verseny előtt megegyeztek, hogy Alonso a tizenkettedik körben áll ki tankolni.

"Nem tudtam semmit az esetről. A stratégiát illetően teljes mértékben megbízom a mérnökökben, akik számítógépes szimulációk segítségével számolják ki a boxkiállás optimális időpontját. Néha kevesebb, néha több benzinnel megyünk, de bízom bennük. Ez esetben sem volt másképp. Nem kételkedtem abban, hogy a megfelelő körben fognak kihívni. Az én feladatom a vezetés." - jelentette ki Alonso a bizottság előtt.

Arra a kérdésre, hogy miért nem volt neki furcsa a korai tankolás, Alonso azt felelte, hogy a nem túl kedvező rajthely miatt kockáztatnia kellett. "Az időmérő edzésen a benzinpumpa problémát okozott, és csak a tizenötödik rajthelyet tudtam megszerezni egy viszonylag gyors autóval. Ha valaki a tizenharmadik-, tizennegyedik helyen azonos stratégiát választ mint a többiek, akkor nehéz az előzés, ezért a csapat más taktika mellett döntött. Nem is aggódtam emiatt."

Formula.hu
: 2009. szeptember 24. - 16:26:03

Ja és Replica, mondtam, hogy volt már könnyű autós esett, ezt maga Symonds is elmondta.

A csapat egykori főmérnöke, Pat Symonds – akitől állítólag származott az ötlet, amiért öt évre eltiltották a motorsporttól – a Motorsport Világtanácsnak írt levelében maga is védelmébe vette Alonsót, aki elmondása szerint valóban nem tudott és nem is tudhatott a tervről.

A szakember szerint ugyanis egyáltalán nem volt szokatlan a stratégia, számos más esetben is hasonlóan járnak el, nem csak ők, hanem mások is. Példaként kiemelte Lewis Hamilton idei szezonnyitón alkalmazott stratégiáját, mikor a mezőny végéről indulva, már a futam 11. körében kiállt tankolni.

Ezzel védekezik, ahogy Symonds is ezzel szépít. Hamilton meg a Safety Car miatt jött ki korán, azért áltak át más taktikára. Az ausztrál pályán még érthető is lenne, mert lehet előzni, míg Szingapurban szinte lehetetlen. Persze, alonso helyében én is ezzel védekeznék. :)

2009. Szeptember 24, 17:05
Válasz #176

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonso: Nem kételkedtem a stratégia helyességében

A Motorsport Világtanács hétfői ülésén elsőként Fernando Alonsót hallgatták ki a jelenlévő tanúk közül, aki elmondta, hogy nem volt tudomása a Renault terveiről tavaly Szingapúrban, és a szokatlan stratégia sem zavarta. Később Nelson Piquet is megerősítette, hogy a kétszeres bajnok nem volt beavatva, valamint, hogy már a verseny előtt megegyeztek, hogy Alonso a tizenkettedik körben áll ki tankolni.

"Nem tudtam semmit az esetről. A stratégiát illetően teljes mértékben megbízom a mérnökökben, akik számítógépes szimulációk segítségével számolják ki a boxkiállás optimális időpontját. Néha kevesebb, néha több benzinnel megyünk, de bízom bennük. Ez esetben sem volt másképp. Nem kételkedtem abban, hogy a megfelelő körben fognak kihívni. Az én feladatom a vezetés." - jelentette ki Alonso a bizottság előtt.

Arra a kérdésre, hogy miért nem volt neki furcsa a korai tankolás, Alonso azt felelte, hogy a nem túl kedvező rajthely miatt kockáztatnia kellett. "Az időmérő edzésen a benzinpumpa problémát okozott, és csak a tizenötödik rajthelyet tudtam megszerezni egy viszonylag gyors autóval. Ha valaki a tizenharmadik-, tizennegyedik helyen azonos stratégiát választ mint a többiek, akkor nehéz az előzés, ezért a csapat más taktika mellett döntött. Nem is aggódtam emiatt."

Formula.hu
: 2009. szeptember 24. - 16:26:03

Ja és Replica, mondtam, hogy volt már könnyű autós esett, ezt maga Symonds is elmondta.

A csapat egykori főmérnöke, Pat Symonds – akitől állítólag származott az ötlet, amiért öt évre eltiltották a motorsporttól – a Motorsport Világtanácsnak írt levelében maga is védelmébe vette Alonsót, aki elmondása szerint valóban nem tudott és nem is tudhatott a tervről.

A szakember szerint ugyanis egyáltalán nem volt szokatlan a stratégia, számos más esetben is hasonlóan járnak el, nem csak ők, hanem mások is. Példaként kiemelte Lewis Hamilton idei szezonnyitón alkalmazott stratégiáját, mikor a mezőny végéről indulva, már a futam 11. körében kiállt tankolni.

2009. Szeptember 24, 00:34
Válasz #175

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hát igen, majd egyszer valaki beszél. A kémügyes évről is csak most kezdenek beszélni, hogy Fia-McLaren paktum köttetett.

2009. Szeptember 24, 00:27
Válasz #174

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Persze, hogy nem büntetik meg, hiszen nem lehet bizonyítani, ahhoz tanú kell. Meg ha bizonyítani tudnák, akkor sem büntetnék. A kémügyet is megúszta.

Nem erről beszéltem, hogy nincs bizonyíték? Az ügy innentől kezdve már lezárva, majd 10 év múlva kiderül, hogy mi is volt..

2009. Szeptember 24, 00:26
Válasz #173

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Nem vitatkozok veled, nézd vissza a súlyokat. Inkább lassan bele kéne törődni, hogy nem lesz itt semmilyen bünti Alonsonak, mert nem tudott róla.
Persze, hogy nem büntetik meg, hiszen nem lehet bizonyítani, ahhoz tanú kell. Meg ha bizonyítani tudnák, akkor sem büntetnék. A kémügyet is megúszta.

2009. Szeptember 24, 00:24
Válasz #172

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hamilton, amikor hátulról indult, mindig tele volt tankolva. Kova is. Alonso a 15. helyről indult, és alig kapott benzint. Ez egy buta taktika, mert nemhogy nem nyer vele pozíciót, de még vissza is esik. Egy Alonso kaliberű versenyző beleszólhat a taktikába, de az a minimum, hogy tudja, mire elég.

Nem vitatkozok veled, nézd vissza a súlyokat. Inkább lassan bele kéne törődni, hogy nem lesz itt semmilyen bünti Alonsonak, mert nem tudott róla.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek