Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Schumacher visszatér, de mégse!  (Megtekintve 40335 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 03, 14:18
Válasz #156

danielb

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Amikor azt írtam, hogy nyugdíjas nem feltétlenül ő rá gondoltam  :closedeyes:
Hanem már egy időben Couldhart nevét is felhozták.

Az bizony tény, hogy yot tenne az F1 nek O0

2009. Szeptember 02, 19:55
Válasz #155

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én is visszavártam őt :)Egyenlőre nem így alakult sajna...kíváncsi lettem volna, mit hoznak Kimivel :mml:

2009. Szeptember 02, 18:47
Válasz #154

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Shumi nem nyugdíjas ;)
Nagyon jó ötletnek tartom hogy ha vissza jönne, egyrészt jót tenne a forma 1-nek, és persze nekünk szurkolóknak is jó lenne..
Izgalmasabb lenne az F1..

2009. Szeptember 02, 18:19
Válasz #153

danielb

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Szerintem nem nyugdíjas vagy már rég versenyzett pilótát kellene beültetni hanem szét kéne nézni a GP2 -ben is.

2009. Augusztus 28, 16:12
Válasz #152

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Schumacher Monzában tárgyal a Ferrarival

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszatéréséről számos hír jelent meg az elmúlt időszakban, és egyesek biztosra veszik, hogy jövőre a Ferrari versenyzőjeként újra harcba száll a bajnoki címért. A negyvenesztendős klasszis azonban már többször elmondta, hogy a sérülése miatt egyelőre nem téma, hogy újra autóba ül, így az elsődleges cél a tanácsadói szerződés meghosszabbítása.

A pilóta menedzsere Willi Weber a Bild-nek elmondta: "Az érintettek Monzában fognak tárgyalni erről. Akkor fogunk először összeülni, hogy megvitassuk a dolgokat. A belga verseny előtt a Ferrarinak más problémái is vannak."

Arra a kérdésre, hogy csak a jelenlegi tevékenysége, vagy egy esetleges versenyzés is téma lesz-e, a menedzser kitérő választ adott. "Ez Michael dolga. Éveken át az egyik legveszélyesebb sportágat űzte. ő tudja a legjobban, hogy mi jó neki."

A Formula-1 egyik legsikeresebb versenyzője évi ötmilliót kap a tanácsaiért, és egyelőre nem biztos, hogy az olasz csapat a jövőben is hajlandó-e ennyit fizetni a versenyzőjének. "A Ferrarinak kell jeleznie, hogy hosszabbítani akarnak. Egyelőre úgy fest, hogy igen." - tette hozzá Weber.

2009. Augusztus 24, 21:33
Válasz #151

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát ha idén nem is, de jövőre biztosan, nem fogja feladni, ha megígérte, akkor az úgy is lesz(bár nem tudom jövőre hova ülne, ha esetleg a 3 autós szabály..de nem tudom)
Még várjuk meg Spat, ha ott is ramatyul teljesít, akkor szerintem menesztik.., és akkor jöhet Nicolas ^-^

2009. Augusztus 24, 21:26
Válasz #150

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Nem tudom menny esélye van,hogy MS visszatér...de nem úgy néz ki,mint aki annyira vissza tudna ülni a Ferrariba.Remélem vissza fog térni...jót tenne a mindenkinek.
Badoer helyére viszont tényleg kell valaki.Tudom,hogy nem versenyzett 10 éve,de akkor is ezzel a Ferrarival is tudna jobbat autózni.

2009. Augusztus 24, 21:13
Válasz #149

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát ha majd Shumi maga nyilatkozza azt hogy nem, akkor elhiszem,de addig is reménykedem..
Nem értem hogy miért Badoert ültették be a Ferrariba, miért nem Genét?

2009. Augusztus 24, 21:10
Válasz #148

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
ÁÁÁÁ! én nem hiszem ezt el, én még megvárom Monzát, és ha akkor sem akkor tényleg nem!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 23, 12:12
Válasz #147

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Schumacher nem veszi át Badoer helyét

A hír azok után reppent fel, hogy Badoer eddigi borzalmasan teljesít, és nem elég hogy az edzéseken rendre az utolsók között végzett, csúnyán lemaradva a többiektől, a rajtrács végére kvalifikálta magát a szombati időmérőn Valenciában.

A Ferrarinak pedig minden egyes pontra szüksége van, hiszen harcban van a harmadik helyért a konstruktőrök versenyében, azonban az eddig látottak alapján, Badoer alig ha fog pontokat szerezni a szezon hátralévő részében.

A Scuderia vélhetően ezért is favorizálta a hétszeres világbajnok visszatérését, aki bizonyára eredményesebben tudott volna szerepelni, ám Schumacher végül nem tudta vállalni a versenyzést, ugyanis még nem épült fel teljesen, februári nyaksérüléséből.

A német versenyző azonban nem állt le az edzéssel, és vélhetően emiatt is reppent fel a hír, miszerint továbbra is gőzerővel készül a visszatérésre, amit a német RTL-nek cáfolt.

"Jelen állás szerint biztosan nem térek vissza. A nyakam nem bírta a terhelést a forma-1-es autóban, és időbe telik, míg teljesen felépülök, kockáztatni pedig nem fogok. Luca kiváló munkát végez, de még fel kell vennie a ritmust, és biztos vagyok abban, hogy Spá-ban sokkal jobban fog teljesíteni" – mondta Schumacher.

Schumacher menedzsere, Willi Weber sem tartja lehetségesnek, hogy védence egy későbbi időpontban visszatérne, ugyanis még ők maguk sem tudják, mennyi idő kell a teljes felépüléshez, és az egészség egy olyan dolog, amivel nem lehet játszani.

"Michael a genfi sajtókonferencián világosan elmondta, hogy idő kell a felépüléshez. Még mi sem tudjuk, hogy ez három, négy, öt, vagy hat hónapba telik. Aztán a szezonnak egyébként is vége lesz" – mondta Weber a BBC-nek.

"Jelezte, hogy tovább folytatja a munkát, hogy jó kondícióban maradjon, de motorozni és gokartozni akar, és vannak más problémái jelen pillanatban."

A német pilóta sajtószóvivője, Sabine Kehm a következőkkel folytatta: "A monzai visszatérés nem téma. Fizikailag nem lenne lehetséges."

Amennyiben Badoer teljesítménye nem javul, helyét nagy valószínűséggel a csapat másik tesztpilótája, Marc Gené veheti át, akit sokan amúgy is tehetségesebbnek tartanak, és ezt bizonyítják az eredményei is.

f1vilag

2009. Augusztus 20, 20:50
Válasz #146

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ilyen állapotban tényleg veszélyes lett volna versenyezni...

De gondolom mennyire szomorúak az MS drukkerek emiatt!

2009. Augusztus 20, 20:49
Válasz #145

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen, én is épp most olvastam :-\ Gondolom a nagy nyomás,ami a fejére hatott, az miatt.. :-\

2009. Augusztus 20, 20:46
Válasz #144

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Massa: Michael látási zavarokkal küzdött Mugellóban

Hát Massa rendesen elárulja nekünk mik is voltak itt a próblémák Schuminál.
Még legyünk bizakodóak hogy Schumit látjuk versenyezni a Ferrariban???

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 20, 18:13
Válasz #143

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Massa tudta, hogy Schumi nem tudja vállalni

Felipe Massa elárulta, hogy a hétszeres világbajnokon már korábban is jól látható volt, hogy fáj a nyaka.

Michael Schumacher még idén év elején Spanyolországban egy privát teszten vett részt. A Ferrari legendás versenyzője motorjával az egyik kanyarban hatalmasat bukott. A német szerencsétlenségére fejjel fogott talajt.

Michael két törött bordája mellett a nyaka is súlyosan megsérült. Ebből a motorbalesetből a mai napig nem tudott teljesen felépülni.

Schumi azért megpróbálta, és úgy döntött, hogy a Magyar Nagydíjon megsérült Felipe Massa helyére ül.

A hétszeres bajnok kemény edzéseket végzett, de az igazi teszt Mugello-ban várt rá. Michael egy 2007-es Ferrarival tesztelt. Eleinte úgy nyilatkozott, hogy minden rendben ment. Mint utólag az kiderült, közel sem volt így.

Végül mégsem tudta vállalni korábbi csapattársának ideiglenes helyettesítését.

„Egyik nap bejött hozzám Michael (Schumacher) a kórházba, és akkor is panaszkodott a nyakára. Problémája volt, ezt jól lehetett látni. Ezt később az orvosi vizsgálatok is megerősítették.” – mondta Felipe Massa.

2009. Augusztus 19, 12:57
Válasz #142

monsterF1

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Szerintem a média mellett azért Schumi is tehet egy picit arról, hogy most sok Ferrari rajongó csalódott, amiatt, hogy mégsem versenyez a soron következő nagydíjon. Gondolhatta volna, hogyha kimondja az "igent" a média ráharap és megkezdődnek a hírgyártások. Nem most jött le a falvédőről, hogy mindezt ne tudta volna kezelni. Viszont gyors hozzáteszem Schumachert megvédve, hogy neki sem lett volna igazából túl nagy esélye arra, hogy titokban tartsa szándékát, mert előbb utóbb kiderült volna. Tehát mindent összegezve szerintem a mostani csalódottságról azok a rajongók tehetnek, akik ilyen és ehhez hasonló hírekre vágynak, amik akár most Schumi körül forogtak. A média mindezt megteremti nekik(amire vágytak megírták). Utánajárnak (jobb esetben persze), (igaz,féligaz) történeteket szőnek. Ha minden a rendes kerékvágásba ment volna és csupán a tiszta tényeket közlik, nincs mindez. Mindent időben megtudtunk volna, de nem. Ez egy ilyen világ. Kellenek az izgalmas, szaftos hírek, ráadásul azonnal, mindegy van e igazságalapja, csak be tudjanak számolni belőle. A média már az elején tényként kezelt olyan dolgokat, amik még nem is voltak 100% biztosak. Tudta mindenki (gondolom), hogy Schumi sérült, egyedül a szíve volt az ami hajtotta, az ami egyedüliként ép volt. Tehát a visszatérés is max 50%-os volt, vagy-vagy. Álomba ringatóztunk, mert ezt akartuk. Most meg mintha ő lenne az egyedüli aki mindenről tehet, legalább is ez jön le nekem a világhálót böngészve. (egy nem Schumacher-rajongó véleménye)  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 19, 13:41 írta monsterF1 »

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek