Én egyiket sem szeretem a Palik Czollner duóból...
Palikot azért, mert futam közben sokszor nem a tényállással foglalkozik, hanem sokkal inkább Gyula szekálásával, lejáratásával, nekem ez unszimpatikus viselkedés. Így nekem a közvetítés egy ideje, színvonalon aluli! Az, hogy olykor kiabál, és hangsúlyoz dolgokat, azzal nem lenne bajom, de a hülye poénjaitól már égnek áll a hajam, nevetni sem tudok rajta!
Czollner, meg egy pipogya alak, arról nem beszélve mikor keveri a szezont a fazonnal!Ennyi év kommentátorkodás után azért illene felismerni a pilótákat stb...., bár ha választani kellene kettejük között, így is inkább őt választanám!
Viszont a múltkori széfben.... hát siralmasak voltak, már-már égő kategória! Nem azt mondom, hogy tudjanak mindent, évre pontosan, de nagy magyar írókat, kb-re beazonosítani, mikor éltek.... pfffffff, és még gyerek nap miatt jóval könnyebb kérdések is voltak, mint általában! Persze, rá lehet fogni, h rég tanulták, de azért na, egy alapműveltség legalább.... És amit ott is levágott a Laci... az alpári stílusában, nekem valahogy túljátssza ezt a szerepet! Nagyon nem vicces. És közvetítések alatt is, egyre jobban érződik ez a mondhatni paraszt stílus. Hát én velem biztos nem beszélne így, ahogy Gyulával! Nem hagynám magam, az tuti.
De senkivel nem tudja, hogyan beszéljen, Frank Tamással is, milyen hangnembe beszélt már, a legutolsó Kész átverésben? Pedig már csak a kora miatt is tisztelhetné annyira, hogy visszavesz!