Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: A magyar F1-es közvetítés primitív hibái  (Megtekintve 27854 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Június 29, 16:04
Válasz #26

Diego

• Információ Nem elérhető
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Üdv!

Én megköszönném Nekik, ha a futamot közvetítenék, nem pedig egymást szórakoztatnák, szekálnák, kisebb csapatokat kritizálnának (pl. Ferrari). Bár, ha jobban belegondolok, a közvetítés sem annyira megy nekik, mert sokszor elég nagy ostobaságokat beszélnek, neveket összekeverik, stb...
A legjobb, amikor elkezdenek spekulálni... Na akkor lenne jó egy beszéd némító gomb a távirányítón.
Az a legnagyobb baj velük... javítok. a szerkesztőségnek az a legnagyobb baja, hogy hagynak televízióban beszélni olyan embereket, akik nem tudnak helyesen beszélni.
Áll a hátamon a szőr, hogy minden második mondat "hát"-tal kezdődik.
Vajon az "ühhüm" igent jelenthet?

Diego

2010. Június 27, 18:22
Válasz #25

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Én is így látom. ha Palik ott van, akkor Gyula legalább csöndben van. :D
amugy Cole igazad van általában csöndben van  :2funny: :rofl:
: 2010. június 27. - 01:56:49
meg álltalában azért is mert Palik mindig belevág a szavába mondjuk én bírom jó arc!  :2funny:

2010. Június 26, 22:28
Válasz #24

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
hát nem tom Palikot miért utáljátok jó valamikor nem jó de szerintem jobb mint a Czolner aki unalmas palikon legalább lehet röhögni most czolner csak mondja mondja bla bla bla   :idiot2: :closedeyes:

Én is így látom. ha Palik ott van, akkor Gyula legalább csöndben van. :D

2010. Június 26, 22:23
Válasz #23

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ja en is szaretem Palikot, mindig jokat rohogok rajta  :D .Mondjuk egyszer meghalgatnam Korda Gyorgyot f1-et kozvetitni  :D .Mondjuk kb ezt mondta volna mikor Kimi interiukat ad:es micsoda poker arcal kepes interiukat adni Kimi   :D

2010. Június 26, 22:07
Válasz #22

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
hát nem tom Palikot miért utáljátok jó valamikor nem jó de szerintem jobb mint a Czolner aki unalmas palikon legalább lehet röhögni most czolner csak mondja mondja bla bla bla   :idiot2: :closedeyes: Dávid Sándor is nagy arc volt még régen  :banan: ;D de végülis ti tudjátok

2010. Június 14, 13:22
Válasz #21

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen, ezt én is észre vettem. Gyula nem volt formában, hiába kell mellé Palik, aki kordában tartja. :D

2010. Június 14, 08:50
Válasz #20

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Könyörgöm, vegyék már fel az V. kerületi kábeles kínálatba a német rtl-t (akár a retekklub helyére, az lenne a legjobb), mert ezek a retkek elviselhetetlenek! czollner nullaíkújú gyula előbb azon hablatyol, hogy Heikki nem engedi el Buttont, miközben a Lotus ide legjobbját nyújtva a 6. helyen autózott, és egészen a boxkiállásáig pontszerző helyen haladt. Utána rákezd megint, hogy Heikki Button után most Alonsot is feltartotta, húdebéna, miközben épp Trullit körözte le a Ferrari, Heikki közben jóval előrébb épp Massával csatázott. A Live Timing mindenki számára elérhető, szerintem még a malawi tévé kommentátorai is használják, épp csak a retkes előemberek nem jutottak el erre a szintre.   :uglystupid2:

2010. Június 02, 15:08
Válasz #19

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Tina az  a Széf az tényleg brutál volt! Még az F1-es kérdésen is sokat gondolkodtak
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 01, 18:09
Válasz #18

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én egyiket sem szeretem a Palik Czollner duóból...

Palikot azért, mert futam közben sokszor nem a tényállással foglalkozik, hanem sokkal inkább Gyula szekálásával, lejáratásával, nekem ez unszimpatikus viselkedés. Így nekem a közvetítés egy ideje, színvonalon aluli! Az, hogy olykor kiabál, és hangsúlyoz dolgokat, azzal nem lenne bajom, de a hülye poénjaitól már égnek áll a hajam, nevetni sem tudok rajta!

Czollner, meg egy pipogya alak, arról nem beszélve mikor keveri a szezont a fazonnal!Ennyi év kommentátorkodás után azért illene felismerni a pilótákat stb...., bár ha választani kellene kettejük között, így is inkább őt választanám!

Viszont a múltkori széfben.... hát siralmasak voltak, már-már égő kategória! Nem azt mondom, hogy tudjanak mindent, évre pontosan, de nagy magyar írókat, kb-re beazonosítani, mikor éltek.... pfffffff, és még gyerek nap miatt jóval könnyebb kérdések is voltak, mint általában! Persze, rá lehet fogni, h rég tanulták, de azért na, egy alapműveltség legalább.... És amit ott is levágott a Laci... az alpári stílusában, nekem valahogy túljátssza ezt a szerepet! Nagyon nem vicces. És közvetítések alatt is, egyre jobban érződik ez a mondhatni paraszt stílus. Hát én velem biztos nem beszélne így, ahogy Gyulával! Nem hagynám magam, az tuti.
De senkivel nem tudja, hogyan beszéljen, Frank Tamással is, milyen hangnembe beszélt már, a legutolsó Kész átverésben? Pedig már csak a kora miatt is tisztelhetné annyira, hogy visszavesz!

2010. Június 01, 17:58
Válasz #17

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
NEm tudom en meg sosem lattam...mondjuk mikor benne volt a kesz atveresben eleg undok volt :D .De akkor se tudnam megszokni hogy ne o komentalja a forma1-et...csak akkor ha jonne valaki aki ert a Forma1-hez s meg belecsempesz egy kis humort is.Na akkor igen  :)

2010. Június 01, 17:51
Válasz #16

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Igen közben hozzátesz valamit, mert fel tudja dobni a hangulatot, tud kiabálni stb, de amúgy nagyon lapos figura. Régebben sokkal normálisabb volt, és fura de még közben értett is az F1-hez. Amióta versenyzik mindent elfelejtett...

Pár hete itt voltak Kapuvár környékén egy tereprali futamon, láttam élőben, és egy nagyon arogáns nagyképű ember érzetét kelti, én nagyot csalódtam benne...

A TV-ben különböző riportokban mást mutat magáról! :-\

2010. Június 01, 17:46
Válasz #15

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 :) En birom Palikot.Mikor nem o kozvetit sokkal unalmasabbnak tunekk szamomra a futamok.Tudom sokan nem birjak es lecserelnek de szerintem unalmas lenne az kozvetites nelkule.

2010. Június 01, 17:37
Válasz #14

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én anno bírtam Mezei Dánielt is!  ;)

Szerintem az RTL Klub + Czollner + Palik összetevők úgy rosszak ahogy vannak, változtatni kellene mindenen...

2010. Június 01, 16:43
Válasz #13

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Gina! Palik-Szujó?

Akk inkább Czollner-Szujü v Wéber-Szujó!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 01, 12:54
Válasz #12

FFF

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Hello
 Sztem :Palik Laci - Sulyó Zoltán

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura