Itt nem csak Palik tehet arról, hogy ilyen a közvetítés. Itt az rtl klub a hunyó, hogy ezt megengedik maguknak, ezt a színvonalat, Egyszerűen nem tudnak színvonalasan közvetíteni, főleg a f1 magazin is, hát semmit mondó, nem tudom hogy Héder meg Balázska mit keres ott, gőzük nincs a dolgokról, főleg Hédernek. Én még mindig kitartok Szujó Zoli közvetítse a futamokat, persze ezzel bebukjúk a kinti közvetítéseit, amiket kíválóan csinál, mert talpraeset és szeretik ott is a pilóták! Sajnos nem szakadhat ketté, és még neki ott van a reggeli című műsor amiben szintén nagyon jól helytáll. Komolyan Szujó nagyon szimpi és érti a dolgát, és jó látni az ilyen embert aki élvezi is amit csinál, teljesen ott van a sportban nem úgy mint egyesek.
Én meg inkább a czollner és Wéber pároson vagyok jobban kiakadva, ott aztán Gyula elemében van, Hát a szakmai tapasztalatukkal sem vagyok megelégedve, főleg Gyuláéval, néha olyanokat mondd hogy verema fejem a falba!
Szóval itt egy a hibás az rtl klub, és biztos vagyok benne hogy rendesen mennek a panaszlevelek az rtl klubhoz, de láthatjuk ennyit érnek.
Palik mostanában azért lett mégjobban alpári, mert nem tudja feldolgozni a dakaron történteket és ezért oltógat mindenkit, mert így ő lehet a Jani!