Érdekes, a végén még kiderül, hogy Raikkonenről le lehetne végre szedni a "legpechesebb pilóta" jelzőt, mert Replica írása alapján egyértelműen kiderült, hogy az áldozat itt bizony Felipe Massa, és ő minden idők legpechesebb pilótája. Többszörös világbajnok a pali, de valami mindig van..szal még ténylegesen ezt nem mondhatja el magáról.
Kanadában kizárták
Jah mivel a boxutcában szabályt sértett. Igen, igen..ez is műszaki hiba volt.
Ausztráliában azért nem állt a dobogóra, mert műszaki hiba miatt csak a mezőny végéről indult, és így lett 6. Silverstoneban a bokszutcból indulva lett 5. helyezett!
Öö.. erre nem emlékeztem és utánanéztem. Massa 10 helyes rajtbüntetést kapott, tehát a 16.helyről rajtolhatott. Tehát ha nincs 10 helyes rajtbüntetés, akkor a 6. helyről rajtol, míg Kimi így is az elsőről. Miből gondolod, hogy felfért volna Massa a dobogóra?

Szerintem legjobb esetben is a 4. lett volna. Hiába, pontokba még így sem áll úgy mint Kimi.
Megint tévedésben vagy, mert Montoya sokal jobb volt, mint Kimi, csak pechesebb is. Ha Montoyát nem nem büntetik meg az USA-ban, akkor nem Kimi megy a címért, hanem ő.
Mondom én, hogy itt mindenki peches, csak Kimi nem.

És Montoya mit ért volna azzal ha nem büntetik meg? Megnyerte volna az amerikai nagydíjat? Egyébként miért is büntették meg? Ha nem büntetik meg, akkor a rajt ideje jobb lett volna mint Raikkonené, tehát az élről rajtolt volna?

Ha itt nem büntetik meg, akkor törvényszerűen nem esett volna ki az ezt követő Japánban?

Massát sokkal több probléma hátráltatta, mégis Monzáig Kimi előtt volt! Ez egyet jelent, hogy sokkal jobban teljesített!
Igen, hisz tavaly is jobban teljesített. Igaz, az sem volt elég...SEMMIRE.
A 16 pont a végére úgy lehetett, hogy Spa-tól már megvolt a csapatsorrend, azaz Massa már nem előzhette meg Kimit!
Igen, mivel addigra Kiminek több pontja volt és dönteni kellett. Massanak már úgyis ismerős volt ez a szerep. Szerintem ez teljesen oké, a legtöbb csapat így csinálja.

Persze, Fujiban azért vették ki Massát Kimi elöl, három körrel a futam vége előtt.
őőő igen és ekkor kapott még a brazil boxutca-áthajtásos büntetést is.

De ugyanakkor már te is írtad... ekkor már megvolt a sorrend, ez szerintem teljesen normális, hogy olyasvalaki aki nem küzdhet a címért, az segítse a csapattársát. Mi ezzel a gond? 2008-ban ezt Kimivel is megcsináltatták volna, amit Massaval a brazil nagydíjon ha úgy adódik. De sajnos...nem adódott úgy.

De mondom... oké minden. Raikkonen világbajnok, én drukkolok, hogy az ötödik évében is végre valami maradandót alkosson Massa a Ferrariban. Szerintem ideje lenne már, habár lehet a következő idényben is lesz 1-2 műszaki hibája amire lehet fogni és az aktuális világbajnokot mocskolni, esetleg a sikeréből levonni. Nem baj, te majd akkor is analizálhatsz a dolgokon és elmondhatod, hogy HA ezek nem lettek volna, akkor bizony Felipe már megint világbajnok lenne. Amúgy hol láttál te az elmúlt években olyan Világbajnokot, akinek sokkal több problémája volt az autójával mint mondjuk egy negyedik helyezettnek? Ez általában így szokott menni. Érdekes, utólag egyik pilóta sem szokott panaszkodni, hogy így a kocsi meg úgy a kocsi. Egyszer fenn, máskor lenne. Ilyen az élet. Reméljük Massanak lesz fenn is.