Mostanában több cikkben is olvastam hogy a Williams nagyon meggyőzően teljesített az eddigi teszteken. Elképzelhető hogy visszatérnek az élre, és harcolhatnak akár a bajnoki címért is? Én szívesen látnám őket a győzelemért harcolni!
Ezt Pat Symonds mondta, a Renault mérnöke: Symonds kétli, hogy a Williams PR-körökkel ámította a közvéleményt a teszten, szerinte valóban jól sikerült az FW31. A különbséget azonban túlzónak tartja, amely csökkenhet, amint a Renault beveti végleges aerodinamikai csomagját.
"Természetesen nem voltam tisztában az üzemanyagszintekkel, de hosszú etapokat futottak, úgyhogy nem hiszem, hogy ez nagy eltéréseket okozott. Úgy vélem, a Williams jelen pillanatban valószínűleg tényleg gyorsabb nálunk, de nem hiszem, hogy két másodperccel" - fogalmazott.
"Amíg nem szereljük fel a teljes aero-csomagot, nem találhatjuk meg a végleges beállításokat. Nem igazán tudom, hol is állunk a többiekhez képest. A Williams sebessége lenyűgözött, efelől semmi kétség, de várjuk ki, mivel rukkolunk elő az utolsó néhány teszten."
Szerintem az eléggé hízelgő ha egy másik csapat mérnöke dícséri a Williams 2009-es autóját.