Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Marti

Oldalak: 1 ... 175 176 [177]
2641
Boxutca / Hungaroring
« Dátum: 2007. Augusztus 21, 15:33 »
Én, voltam kint, és nagyon jól éreztem magam! Leirhatatlan mennyire jó ott kint a hangulat! :mml: Tuti, hogy jövöre is megyek!
Csak azt nem értem, hogy miért nem tudják egy kicsit kívülről és belülről felújítani. Például ilyenekre gondolok, hogy lefesteni, újra asztfaltozni, befüvesíteni stb...
Egy kicsit szebbé tenni a környezetet. Olyan EU szintű legyen! Mint máshol!
Meg az is felidegesített, hogy sztrájkoltak vasárnap a Feri hegyen, és nem tudtak haza menni!! Hát mondom, ez is csak nálunk fordulhat elő! Ezzel azt fogjuk elérni, hogy nem jönnek ide többet, és Bernie felbontja a szerződést!

2642
A legtöbbször annyira hülyeségeket mondanak, hogy már az hihetetlen! :uglystupid2: Állandóan hibáznak, megfigyeltem, hogy mendig összekeverik a pilotákat, hogy most melyik van képernyőn. Komolyan mondom, én tudom éppen ki van ott. Ja meg a másik, annyira lehet tudni kinek szurkolnak. Nem értem, hogy miért nem tudnak odafigyelni egy kicsit jobban a dolgokra!

2643
Ferrari  / Re: Kimi Räikkönen
« Dátum: 2007. Augusztus 21, 15:12 »
Hát igen, én is már azt várom, hogy elfüstöljön az a merci! Persze, ha Kimi ülne benne, akkot tuti elfüstölne párszor. Annyira szerencsések e szempontból,hogy megbizhatóak lettek most a mercik! :'( Legyünk optimisták még van esély, hogy megszerezzük a konstruktöri és a VB címet! Igaz ez elég kicsi, de hát ha a piloták is ilyen optimisták, akkor én miért ne legyek az?! Már egyáltalán nem lenne jó ha Hamilton nyerné, de az se ha Alonso! Bár még a legelején, azt mondtam, akkor már Hami nyerje, ha Kimi nem! Annyira megérdemelné már Kimi, hogy végre megszerezhesse első VB címét! :king:

2644
Ferrari  / Re: Kimi Räikkönen
« Dátum: 2007. Augusztus 21, 14:21 »
Hajrá Kimi!!! GO Kimi!!! Nagyon remélem, hogy megnyeri a Törökországi futamot!  :king:

2645
Régi pilóták / RE: Vitantonio Liuzzi
« Dátum: 2007. Augusztus 21, 14:15 »
Én találkoztam vele személyesen a boxutcában, és kaptam töle autogrammot.  :1: Tök rendes volt töle, mert tavaly is kijött, csak akkor keveset írkált alá, mert mondta, hogy sietnie kell! Én sajnálom azért őt, mert nem lesz neki könnyű bent maradnia a forma1-ben. Már én láttam rajta, hogy tök szomorú volt, nem olyan volt mint tavaly. :'(

Oldalak: 1 ... 175 176 [177]

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek