Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Marti

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 177
16
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Szeptember 20, 14:55 »
Idő:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Ricciardo

Futam:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Ricciardo

Lgyk: Rosberg

17
2014 / Re:13. Olaszország, Monza 2014-09-07
« Dátum: 2014. Szeptember 09, 15:25 »
Unalmas futam volt. Gratula Haminek! Amúgy elég gáz volt a Ferrari tempója! Kimi sehol, Alonso alatt megdöglött a gép, hihetetlen, megszakadt egy jó kis sorozata! Már Alonso lecsúszott az ötödik helyre a vb listán, és ami szép, hogy már negyedikek a csapat vb listán, ami igazán nem érdekel, van lóvé ott bőven, nem fognak belehalni  és inkább kapjon több lóvét Williams bácsiék! Sőt a mclaren is megelőzheti őket, hát azon már tényleg röhögni fogok!
Szerintem Alo marad még egy évet és meglátja milyen lesz a mclaren honda és 2016-ban fog átszerződni! Igazság szerint szeretném, ha maradna, mert jók Kimivel és annyira vicces, hogy őket kérdezgették év elején, hogy hogyan jönnek ki egymással, és lesz e balhé, hát mások csinálják helyettük, mert ők hiába ALONSO ÉS KIMI!
Amúgy"Jól megbüntette Rosberget" a csapat! Erre nincs mit már mondani!
Rosberg kifütyülést most nem értettem, szerintem nem volt miért fütyülni! Ez nem volt szép!
Nagy volt az a Ferrari drukker aki a zászlójára felszerelte a dedikáláshoz való kellékeket! El kell ismernem ügyes! :clap7:

18
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Szeptember 06, 13:55 »
Idő:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Bottas

Futam:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Ricciardo

Lgyk: Rosberg

19
Boxutca / Re:Hungaroring
« Dátum: 2014. Augusztus 28, 18:51 »
Szia jericho!

Őszintén mondom tudom mit érzel, én is így dolgozom fel, amikor Kimi visszavonult, én ugyan ezt csináltam, és amikor nem mentem ki a ringre, mert nem volt kiért, hát sz*r egy érzés! A te Élménybeszámolód és mások szállodai videójukból gondoltam megpróbálom én is a szállodázást, tavaly volt az első szállodázás, és rabja lettem azóta, főleg ha jó társaságot is találsz magadnak, akikkel "vadászatra" indulhatsz és így jó hangulat kerekedik és jó storyk születnek, jól éreztem magam. Mintha abban a 4 napban máshol lenne az ember, nagyon nagy feeling ott lenni ilyenkor! Szóval sejtem ezt az érzést, és sz*r sajnos, de majd jövőre megint jönnek a pilóták!

20
Boxutca / Re:Hungaroring
« Dátum: 2014. Augusztus 27, 14:01 »
Szia jericho!
De klassz autogram kártyáid vannak, ami vicces nekem csak egy darab van az a 2006-os amit úgy kértem el a mclaren árustól mert az üveg mögött volt és az volt az uccsó darab. Te tényleg az egyik első számú rajongója vagy!
Amúgy elárulok valamit most az idén a szállodák előtt kevesen voltunk, meglepő de kevesen, pedig vártam a beszámolódat bár láttam hogy nem voltál kint a szállodák előtt.

Beszámoló:
Én kint voltam de csak a szállodák előtt, Kimit láttam mindig volt hogy csak én láttam, például mikor jött vissza csütörtökön én álltam egyedül és láttam ahogyan bemegy a parkolóba és nyomja a gombot, de nem voltam pofátlan, nem mentem odáig be, mert valljuk be nem adott volna dedikálást, így mentem az étteremhez, sajnos a napok összefolynak így nem tudom pontosan de megint csak én tudtam hogy Kimi ott van és láttam Mintuval vacsizni, és vártam rájuk, de Mark és valami magyarok egy asztalnál ültek és amikor Kimi felállt Mark magához hívta és a magyarok két szatyornyi ajándékot adtak át neki gondolom pia volt bőven benne és amikor kijött az étterem részlegéből, megint az a rohadt üvegajtó választott el és az hogy mind a két kezében volt valami így pláne nem ad nekem dedikálást, hisz ismerem nem hinném hogy Mintu kezébe nyomja hogy persze adok neked, hogy így csak rám törtél a szállodában persze még fényképet is... és megint egy elszalasztott esély, bár ha nem lett volna semmi a kezébe akkor sem biztos sőt ha bemegyek akkor kidobnak bár nincs joguk hisz bárki bemehet. Marcoval is taliztam a főnökkel leszólítottuk, ment vacsizni, tipikus az a csendes maffiózó tekintetű olasz, és úgy írt alá hogy a neve és ffs néztük öcsémmel hogy az még mi két f betű és egy s ó hát rájöttünk Forza Ferrari Suderia óóó mondom ezt nem hiszem el még erre is gondol,hú nagy Ferrari rajongó :D. És reggel is voltam a szállodáknál azt hiszem pénteken vagy szombaton Kimi kihajtott a parkolóból, Mark Arnell az anyós ülésen és egyszer csak a pár Kimis szurkolók közé kidob egy szimpla Ferraris sapkát dedikálva Mark, hát ezt sem akartam elhinni, hogy nem nekem dobta hát mondom ilyen a szerencsém, az a csaj aki elkapta oda meg vissza volt. Aztán esete felé visszajöttek és megint parklóház, de Mark kisétált onnan és a főbejáraton ment be, ez érdekes volt, és csak arra lettem figyelmes hogy valaki fotózkodik egy kopasz Ferraris ruhás emberkével, aztán látom az Mark odamentem hozzá és kértem aláírást tőle, kedves volt, nem tolongtak én voltam csak aki kért tőle, és ilyenkor bánom, és idegesít hogy nem tudok angolul, pedig úgy mondtam volna, de úgy és kérdeztem volna tőle, és kérleltem volna hogy beszéljen Kimivel hogy adjon dedikálást csak nekem, már Kimi felismerhetne hisz mindig ott vagyok már jó pár éve és semmi, pont nekem nem ad aki türelmesen és pofátlanság nélkül várja. Igazán felismerhetne és láthatna ne csak nézzen lásson is, és azt nem értem mikor egyedül vagyok és látja nincs senki nem ad egyszerűen nem ad nem hajlandó. Ja és mesélték hogy a mostani csütörtöki bokszutcai dedikálás katasztrófa volt, mert máshogy volt, így még kevesebben kaptak és ilyenkor mondom azt nem tudunk normálisan megszervezni egy dedikálási napot amióta csak van nem megy ez nekünk, amit rohadtul nem értek, és azok a rohadt kordonok a pilóták előtt megint nem értem.
Hamilton végre láthattam élőben elég sokáig és majdnem kaptam aláírást tőle, ha vasárnap reggel ott vagyok a  szállodája előtt tuti ad mert mondták a lányok hogy mindenkinek adott és fotó meg ami kell, de nem tudok három felé szétszakadni, mert Kimit kell látnom utoljára vasárnap és aranyos volt legalább integetett nekünk aztán padlógázzal elhajtott ahogy szokott. Szombat este az étteremnél nagyon sok pilóta volt szinte tömve voltak sztárokkal, Hamilton, Rosberg ,Lauda, Newey, Vergne, Massa, Horner és még voltak, Hamilton Laudával szemben ült és ami meglepő volt Rosberg két asztallal arrébb baráti társaságban, Hamilton megviccelte Laudát azt mondta a pincéreknek hogy Szülinapja van Laudának és hozzanak neki egy szelet tortát tűzijátékkal, és mindenki énekelt hami meg röhögött Laudán és vette fel a telcsijével, mert Laudának már elmúlt a szülinapja. Vicces jelenet volt. Aztán Rosberg hamarabb elment de előbb a  főkijáraton akart kimenni de nem tudott mert hemzsegtünk, és láttam hogy visszafordult sietve és gondoltam hogy a vészkijáraton megy ki és oda mentem sajnos mások is látták és vártak de csak páran, kijött a vészkijáraton és sétált tovább aztán mentem utána meg még hárman és valami idióta elkezdett kiabálni hogy Rosberg és rohant utána és így Rosberg is elkezdett menekülni előlük, végig hajszolták őt, szerintem eléggé gázos volt amit az a két idióta meg a páran leműveltek, menekül elülök Rosbi ők hajszolják, mit vártak? megvárja őket és ad dedikálást! Na mindegy, jó volt látni őket. Azért sikerült szerezne dedikálásokat, Bianchitól, Gutitól aranyosak voltak nem tolongott senki, Buttont is láttam, de egyszerűen nem nagyon akar adni ő sem, Alonsót meg egyszer láttam az anyósülésen bemenni a parkolóba, egy rajongója majdnem beájult hogy látta és hogy csak ő vette észere és húú. Jó volt kint a szállodáknál, eseménydús lett megint sok történetet meséltek, meg élménybeszámolókat hallgattam, jó volt látni és megint köztük lenni, és jó volt megint találkozni azokkal akikkel tavaly és velük tartani az autogram vadászaton! Jó volt szép volt, és ami a legfontosabb láttam Kimit minden nap!
Jövőre megint kint leszek, de megpróbálok kijutnia  ringre is, mert én sem akarom kimondani, de sajnos tudomásul kell venni, utolsó év, és minden percet ki akarok használni, mert nekem is vége szakad ahogy már szakadt, de megint el kell engedni és ez nehéz lesz megint!

21
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Augusztus 23, 13:09 »
Idő:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Bottas

Futam:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Ricciardo

Lgyk: Raikkönen

22
2014 / Re:11. Magyarország, Hungaroring 2014-07-27
« Dátum: 2014. Július 28, 11:01 »
Milyen érdekes hogy ha nedves a pálya nálunk akkor eseménydús, izgalmas futam lesz. Nem hittem volna hogy Alonso a dobogó legfelső fokáért harcol. Szép lett volna ha megnyeri, ő lett volna a Ferrari Isten Királya! Bár most is az! Igen mint Kimi rajongóként, fájdalmas a 11-0, olyan fájdalmas mint Szerbia - Magyarország(vízilabda EB) 12-7! De tudom hogy ezek csak számok, és nem azt tükrözi, büszkék vagyunk rátok Fiúk, szép volt Fiúk!  :clap7:
Azt elárulom nem hittem volna hogy Kimi 6. lesz vagyis pontszerző, nem is tudom talán ez a legjobb eredménye idén?
Szomorú, de ez van, attól ő még egy nagyon jó pilóta!
Grat Ricsinek, kellett hozzá szerencse is , de szép volt, Vettel meg nagyot mentett!
Rosbi és Hami kapcsolata hát azt kell hogy mondjam lesznek ott gondok, nagyon kemény gondok, kíváncsian várom hoyg a csapat hogyan fogja megoldani majd!

23
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Július 26, 13:09 »
Idő:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Bottas

Futam:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Raikkonen

Lgyk: Hamilton

24
2014 / Re:11. Magyarország, Hungaroring 2014-07-27
« Dátum: 2014. Július 25, 15:46 »
Magyar nagydíj - Második szabadezés:

1 Lewis Hamilton   Mercedes   1:24.482      38 kör
2 Nico Rosberg   Mercedes   1:24.720   0.238   38
3 Sebastian Vettel   Red Bull Racing-Renault   1:25.111   0.629   33
4 Fernando Alonso   Ferrari   1:25.437   0.955   26
5 Kevin Magnussen   McLaren-Mercedes   1:25.580   1.098   34
6 Kimi Räikkönen   Ferrari   1:25.730   1.248   30
7 Daniel Ricciardo   Red Bull Racing-Renault   1:25.983   1.501   29
8 Valtteri Bottas   Williams-Mercedes   1:25.999   1.517   37
9 Jenson Button   McLaren-Mercedes   1:26.234   1.752   33
10 Felipe Massa   Williams-Mercedes   1:26.402   1.920   18
11 Daniil Kvyat   STR-Renault   1:26.689   2.207   42
12 Jean-Eric Vergne   STR-Renault   1:26.703   2.221   37
13 Nico Hulkenberg   Force India-Mercedes   1:26.789   2.307   39
14 Adrian Sutil   Sauber-Ferrari   1:26.919   2.437   41
15 Sergio Perez   Force India-Mercedes   1:27.013   2.531   39
16 Pastor Maldonado   Lotus-Renault   1:27.019   2.537   40
17 Romain Grosjean   Lotus-Renault   1:27.021   2.539   14
18 Esteban Gutierrez   Sauber-Ferrari   1:27.480   2.998   32
19 Kamui Kobayashi   Caterham-Renault   1:28.370   3.888   35
20 Jules Bianchi   Marussia-Ferrari   1:28.469   3.987   26
21 Max Chilton   Marussia-Ferrari   1:28.586   4.104   35
22 Marcus Ericsson   Caterham-Renault   1:29.036   4.554   34

25
2014 / Re:10. Németország, Hockenheim 2014-07-20
« Dátum: 2014. Július 21, 10:20 »
Nem volt annyira uncsi futam, mert voltak történések, Hamilton volt szerintem a legjobb ezen a hétvégén, de Bottas is dicsérni lehet, azt hiszem Kimi "utódja" lesz, bár ne szaladjunk előre. Sajnos ha Kimi elmegy nem tudnák Bottasnak úgy szurkolni, mert nem fogott meg drukkolok neki mert szimpi finn gyerek, és van helye az F1-ben, nem úgy mint Maldinak.
Most is elképesztő, hogy a merci milyen űrautó lett, így könnyebb dolga volt Haminek felzárkózni,Kimi is kapott egy kört, borzasztó.
Gondolom Kimit szapulják rendesen meg Vilike is, ami nem fair, mert ez egy ilyen év, elmondta nem érti ő sem és nem tud összerakni egy normális kört, pedig tudom hogy mindent megtesz érte, még ha sokan leszarozzák őt. Igen Alonso durván bucira veri, nem jó ezt látni, de ez van, sajnálom őt nagyon,hogy ennyire nem megy neki. Ember ő is és hibázik és tud gyengén teljesíteni mint mindegyik sportoló,mert ez ilyen, mindenkinek lehet sz*r éve, szezonja, futama, sorolhatnám és sokan ezt felejtik el!
Remélem jövőre jobb autót kap és kikecmereg ebből a szarból amiben most van!

26
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Július 19, 13:23 »
Idő:
1. Rosberg
2. Hamilton
3. Bottas

Futam:
1. Rosberg
2. Hamilton
3. Bottas

Lgyk: Hamilton

27
Csak azt nem értem hogy Kimi onboardját miért nem lehet megnézni, azt értem hogy a legelső becsapódásnál tönkremehetett, csak kíváncsi lettem volna rá.

28
F1 Hírek / Räikkönen egyversenyes eltiltást érdemelne?
« Dátum: 2014. Július 10, 11:50 »
El kellett volna tiltani a Silverstone-ban nagy balesetet okozó Kimi Räikkönent a Német Nagydíjról - véli a McLaren korábbi csapatmenedzsere, Jo Ramirez.

Közvetlenül a baleset után még az egész paddock a Wellington-egyenesben nagyot bukó Kimi Räikkönenért aggódott, ám miután kiderült, hogy a finn komoly sérülések nélkül megúszta 47 G-s becsapódását, sokan bírálni kezdték őt felelőtlen magatartása miatt. A baleset kapcsán Niki Lauda vagy éppen Eddie Jordan is elmondta, 2007 bajnoka nagyot hibázott, mivel a bukótérbe való kicsúszása után teljes sebességgel igyekezett vissza a pályára, nem számolva azzal, hogy a fű és az aszfaltozott rész közötti szintkülönbség megdobhatja autóját.

Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója ezzel kapcsolatban csupán annyit mondott, Räikkönennek óvatosabbnak kellett volna lennie. Egyesek viszont értetlenül állnak a brit szakember higgadtságán - szerintük ugyanis a Ferrari versenyzőjét büntetni kellene a történtek miatt. Jo Ramirez, a McLaren egykori alkalmazottja (aki együtt dolgozott Ayrton Sennával és Alain Prosttal) a formel1.de című német lapnak adott interjújában a szövetség következetlen bíráskodására mutatott rá.

"Esteban Gutiérrezt Spielbergben egy rosszul feltett kerék miatt büntették hátrasorolással, amiről nem tehetett, ami a csapat felelőssége volt - ez egyszerűen nevetséges. Aztán eljövünk Silverstone-ba, ahol láthatsz egy hihetetlen balesetet egy mániákus és érthetetlen Kimi Räikkönentől. Rendben, hibázott, lement a pályáról. Ilyenkor egyszerűen annyit kell mondani: bocs, lementem a pályáról. De ő természetesen nem akart időt veszíteni ezzel, és teljes erővel húzott a pálya felé természetes, hogy elveszítette az irányítást az autója felett, hiszen a fű és az aszfalt közti átmenet nem sima. És aztán lett belőle egy versenybaleset, ahol akár súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna, vagy még rosszabb esetben Massa is belerohanhatott volna, és eltörhette volna a lábát. Räikkönen megúszta büntetés nélkül. Ez érthetetlen és rendkívül bosszant." - méltatlankodott a mexikói.

Ramirez úgy véli, Räikkönent saját és a Ferrari hírneve mentette meg a felelősségre vonástól. "Azt hittem, Derek Warwick a negyedik versenybíró, ezért írtam neki. De kiderült, hogy Nigel Mansell az. Warwick azt válaszolta, igazam van, Räikkönent meg kellett volna büntetni. Ezeket a büntetéseket következetlenül osztogatják: Räikkönen Ferrari-versenyzőként katasztrofális hibát vét, hatalmas balesetet okoz a meggondolatlanságával, de büntetés nélkül megússza. Ha Maldonado vagy Grosjean lett volna az, biztosan ki kéne hagyniuk a németországi versenyt."

De nem csak a McLaren korábbi szakembere van ezen a véleményen. Will Buxton, az NBC riportere blogján hosszasan értekezett arról, hogy a "Jégember" szerinte is büntetést érdemelne. "Az első körben történt baleset, amely miatt lendült a piros zászló, egy megdöbbentő meggondolatlanság eredménye volt, mely miatt véleményem szerint a 2007-es bajnoknak otthon kéne maradnia, különösen ha figyelembe vesszük, hogy ebből sokkal rosszabb baleset is lehetett volna, nagyobb sérülésekkel, mint néhány horzsolás" - írta.

Buxton Räikkönen hibája kapcsán az aszfaltozott bukóterek problémájáról is említést tett, kiemelve, hogy pár éve, amikor még kavicságy volt a kérdéses kanyar után, biztosan nem történhetett volna hasonló. Az aszfalt viszont gyorsításra csábítja a versenyzőket, akik pozíciójukat akarják védeni. A szerző emiatt nem hibáztatja Räikkönent, egy dolgot viszont megjegyez: "A versenyzők a hétvége előtt bejárják a pályát, hogy alaposan megvizsgáljanak minden részletet. A kavicságyakat, az aszfalt minőségét, a gumifalak közelségét, a rázóköveket, a műfüvet és így tovább. Räikkönen híres arról, hogy ritkán vesz részt efféle pályabejárásokon. Ha ezen a hétvégén megtette volna, talán tisztában lett volna azzal, hol van a biztonságos visszaút a pályára."

A finn Buxton szerint amiatt is megérdemelné a büntetést, mert másokat is veszélybe sodort. "Räikkönen balesete miatt esett ki Felipe Massa. A kerék, amely leszakadt az F14T-ről, éppen csak pár centivel kerülte el a marussiás Max Chilton fejét. Ez egy csúnya és elkerülhető baleset volt. Igen, a bukótér szerepet játszott benne, de a Ferraritól semmi olyat nem hallottam, hogy Räikkönent valamilyen probléma hátráltatta volna, ami miatt kicsúszott a keze közül az irányítás. A finnen múlt, a finn egyedül hozta meg a döntést, amely balesethez vezetett, és amelyet végül mindenki sértetlenül megúszott."

"Nem látok semmiféle különbséget rossz helyzetértékelése és Romain Grosjean 2012-es Belga Nagydíjon látott rossz helyzetértékelése között. Függetlenül a szándéktól, a tettei elfogadhatatlanul nagy veszélyt okoztak magára a versenyzőre, de a pályán lévő riválisokra és a pálya körül álló munkásokra nézve is. Emiatt úgy vélem, Kimi Räikkönent figyelmen kívül hagyva az eredményeit, sikereit, hogy mely csapatnál van és hogy világbajnok ugyanúgy el kéne tiltani a következő versenytől, mint a franciát" - zárta határozott érvelését a szakíró.

forrás: Motorsportal

Hozzászólás összevonva: 2014. Július 10, 13:00
Ez most komoly?
Azért kicsit túlzás az eltiltás, akkor ennyi erővel Perezt is el kellett volna tiltani!
Meg ne hasonlítsuk össze Maldonadoval meg Gro-val könyörgöm!
Lehet szapulni Kimit nyugodtan, elismerte hibázott, rossz döntést hozott, de ahogy sokan mondták is ki vette el volna a gázról a lábát, ilyen esetben? Most már elfogja venni a lábát!
Az hogy miért nem kapott rajtbüntetést nem tudom vagy valami büntető pontot, nem tudom, ha úgy vesszük más kapott volna. Tőlem kapjon, de ember és hibázik, és nem úgy hibázgat ahogyan Gro vagy maldonado, vagy Perez,vagy Guti van különbség és van korbeli különbség, és van múlt, ami igazolja őt, igen hibázott.
Én meg azt nem értettem soha hogy Maldonadot nem tiltották el még,  akkor hol lenne ez egyenlő ezzel a  mostani balesettel?
Mint kiderült az FIA egyáltalán nincsen a helyzet magaslatán és össze vissza beszélnek, fenyegetőznek és bűntettnek, átláthatatlan a rendszerük!

29
2014 / Re:9. Anglia, Silverstone 2014-07-06
« Dátum: 2014. Július 07, 12:24 »
Jó volt ez a futam, végre valami nézhetőt csináltak a fiúk! Alo és Vettel csatája jó volt, csak sajnos az 5. helyért ment a meccs. Kicsit gáz hogy szinte mindegyik pilóta a másikat bepanaszolta a FIA-nál. Értem is egyrészről, de mégsem, mert mindenki úgy akar előrébb jutni hogy büntetéseket akar.
Sajnáltam Massat peches volt, de ha vigasztalja mindenkinek szarul ment a 200. futama. Ha a rajtnál nem az történik vele hogy alig akar elindulni, akkor ezt elkerülte volna, de valamiért ott kellett lennie.
Kimit sajnáltam főleg hogy még nem láttam ilyen kis csórinak ha értitek, ott a pályabírókba kapaszkodnia kellett, féltem hogy súlyos, mert elég kemény becsapódás volt. De szerencsére zúzódás, és remélem németbe rajthoz áll. Sajnálom pedig jól ment és ő is elmondta hogy nagy csalódás volt mert érezte ez jó verseny lesz mert jól ment az autó alatta.
Ha hiszitek ha nem éreztem hogy Kimi kiesik azt nem hogy hogyan de hoyg OUT lesz még mondtam is a tesómnak vasárnap délelőtt, hogy Kimi kiesik, így tudom nézni Federer meccsét!
Sajnos bejött a megérzésem Kimi kiesett ráadásul balesetet szenvedve, és sajnos Federer sem nyert! :'(


30
Boxutca / Re:Tippverseny(2014)
« Dátum: 2014. Július 05, 13:37 »
Idő:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Vettel

Futam:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Vettel

Lgyk: Hamilton

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 177

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek