Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Forma1 Girl

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 61
31
F1 Hírek / Re:Lauda: Schumachernek nyugdíjba kellene menie
« Dátum: 2011. Augusztus 18, 10:25 »
lauda bácsi igazán leállhatna már ezzel az állandó szövegelésével. :mad1: Persze,h nem tetszik neki h nem küzdhet az első helyekért mivel ő egy tipikus nyertes.De nem is az a fajta aki feladná mert a kritikusai ebbe akarják belehajszolni.  :excl: NYOMJAD NEKI ÉS SOSE ADD FEL  :king:
Schumi az a típus aki sosem adja fel :) Biztos vagyok benne, hogy kitölti a 3 éves szerződését :excl: Ha nem azt tenné akkor pedig Lauda és társai azért szólalnának meg :excl: Ők abból élnek, hogy kritizálják a pilótákat  :mad: Személyes kedvenc az Moss xD

32
Általános társalgó / Re:Társalgó
« Dátum: 2011. Augusztus 16, 08:37 »
Boldog Születésnapot a fórumnak! 4 évesek lettünk! Reméljük, hogy hamarosan újra fellendül a forgalom. :)

Köszönöm azoknak, akik kitartanak mellettünk! :)
Ohh utólag is Boldog Szülinapot! a fórumnak :excl:
Milyen kár, hogy még csak 1,5 éva vagyok veletek :-\

33
Boxutca / Re:F1 Szólánc
« Dátum: 2011. Augusztus 13, 15:53 »
Esteban Guttierezz
Zsolt Baumgartner :)

34
F1 Hírek / Re:Jordan a Lotusról és Chandhokról
« Dátum: 2011. Augusztus 13, 15:39 »
eléggé rossz a cím a valós cím Jordan a Lotusról és a legjobbról
Jordan a Lotusról és a KIRÁLYRÓL

35
Boxutca / Re:Vicces Forma 1-es képek :)
« Dátum: 2011. Augusztus 12, 14:50 »
Személy szerint Massa tetszik legjobban rósaszín táskával és miniszoknyával ;D Na de Button és a vizi McLaren is király ;D ;D Brietney magáért beszél :D Bernie 'bá és a lézerkard örök :1:

36
Boxutca / Re:F1 Szólánc
« Dátum: 2011. Augusztus 12, 10:07 »
Schumacher
Ha már Schumi akkor legyen:
Rascasse ;D

37
Boxutca / Re:F1 Szólánc
« Dátum: 2011. Augusztus 12, 07:39 »
Így könnyű, nem kis segítség volt ez. :P
Takuma Sato
Igen, tényleg segítettél, de pár óra eltelt a beszélgetésünk és az között, hogy leírtam :D MEllesleg teljesen elfelejtettem, de aztán a gógléből sikerült előhalászni :)

Akan Jones

38
F1 Hírek / Re:Villeneuve: Räikkönen nem érdemelte meg a címet
« Dátum: 2011. Augusztus 12, 07:34 »
Nincs olyan, hogy nincs megérdemelt vb cím.
Ez így van. A világbajnoki címért komolyan meg kell küzdeni :) És ezt Villeneuve is pontosan tudja, hiszen Neki sem a fán termett a címe.

39
F1 Hírek / 2012-ben változhat a gumiszabály
« Dátum: 2011. Augusztus 11, 15:29 »
Két Formula-1-es vezető szerint is egy, vagy két helyen megváltozik a gumiszabály 2012-re.
Bernie Ecclestone a La Gazzetta dello Sportnak közölte, az új gumiszállító, a Pirelli hihetetlen munkát végzett, olyan gumikat készítettek, amelyek gyorsan elkopnak és ez jót tesz a show-nak.

De a Formula-1 vezetője szerint az időmérő edzés gyakran unalmas, mert a pióták inkább gumit spórolnak a versenyre.

"Ennek megoldása nagyon egyszerű: több gumit kell biztosítani a pilótáknak" - nyilatkozta Ecclestone.

A gumispórolás miatt a pilóták gyakran az időmérő edzés következő etapjába jutnak, de mivel nem akarnak több abroncsot elkoptatni már nem futnak az időmérő edzés későbbi szakaszában mért időt.

"Ez igaz" - közölte a Pirelli motorsport igazgatója, Paul Hembery ", ezt a kis trükközést meg kell állítanunk." f1hungary.fw.hu

40
F1 Hírek / Lauda: Schumachernek nyugdíjba kellene menie
« Dátum: 2011. Augusztus 11, 14:42 »
Niki Lauda úgy gondolja Schumacher visszatérése sikertelen, és ha jót akar magának, a nyugdíj mellett dönt.

Lauda két év kihagyás után, 1982-ben tért vissza a sportágba, majd 1984-ben megszerezte harmadik bajnoki címét. Mikor a rákövetkező évben visszavonult, a bajnokság tízedik helyén végzett, 59 ponttal lemaradva McLarenes csapattársa Alain Prost mögött. Lauda párhuzamot von az 1985-ös szezonja és Schumacher idei helyzete között.

? Én támogattam az ötletet, hogy Michael visszatérjen, mert én voltam ilyen helyzetben és tudom, miről szól ez az egész? ? mondta el Lauda a Motor Sport magazinnak. ?Tavaly még megértettük, hogy időre van szüksége, hogy megszokja az új autót, és hátránnyal indult a tesztelési lehetőség hiánya miatt is. Úgy gondoltam az idei év lesz az utolsó lehetősége az igazi visszatérésre, de ez az év is csak olyan, mint a tavalyi volt.?

Bár Sabine Kehm, a versenyző menedzsere állítja, Schumacher elkötelezettebb, mint valaha, Lauda szerint nem olyan nyugodt ebben a helyzetben, mint amilyennek mutatja magát.

?Azt hiszem, minden sportolónak ? aki szeretne olyan eredményes lenni, mint Michael volt a múltban ? őszintének kell lennie magával. Azt mondta több időre van szüksége, és úgy csinál, mintha higgadt lenne és élvezné a helyzetet, de belül egyáltalán nem nyugodt. Mert egy ilyen klasszis pilóta nem élvezheti, hogy megverték.  Ha ő állítja, hogy alkalmas még a versenyzésre, akkor a Mercedesnek kell nyugdíjba küldenie őt!?

? A Forma 1-et senki nem viccből csinálja. A végén majd ő is felteszi magának a kérdést: ? Tudom-e még ezt tovább csinálni vagy nem?? Őszintén szólva nem hiszem, hogy Michaelnek menne. Ha gyorsabb akarsz lenni, mindent megpróbálsz. Aztán ha már mindent megpróbáltál és még mindig nem megy, akkor alakul ki ez a helyzet. Biztos vagyok benne, hogy ő is mindent megpróbál, de egy nap rá fog jönni, hogy hiába. Akkor majd végleg visszavonul.?

formula.hu

41
F1 Hírek / Belgium kétévente rendezhetne futamot?
« Dátum: 2011. Augusztus 11, 14:37 »
A belga futam szervezői bejelentették, folynak a tárgyalások azzal kapcsolatban, hogy Belgium a jövőben csak kétévente adhat otthont Forma-1-es futamnak.

Elképzelhető, hogy a híres és közkedvelt belga pálya, Spa-Francorchamps alternatív megoldásként kénytelen lesz megosztozni a versenynaptárban Franciaországgal. A megosztott rendezési jognak anyagi okai vannak, úgy Belgium, mint a Franciaország részéről, ahol 2008 óta nem volt verseny, szintén gazdasági okokból. Etienne Davignon belga képviselő elmondta, valóban folynak a tárgyalások Belgium, Franciaország és Bernie Ecclestone között.? Egyre erősebb a verseny az országok között a nagydíjak rendezési jogáért. Belgium úgy biztosíthatná be magát hosszú távon a naptárba, ha elfogadja ezt a megosztást. A Nagydíj előírásai miatt 3 hétre be kell zárnunk a pályát, de ezt az időt kitölthetnénk más rendezvényekkel is, így ez nem okozna gazdasági kiesést.?

Gerard Lopez, a Renault csapat tulajdonosa egy keddi interjúban felvetette, hogy a bevételi források növelése érdekében privatizálni kéne a pályát, de Davignon szerint ez lehetőségként sem merül fel.

A megosztott versenyrendezés Belgiumnak azért nem szerencsés éppen most, mert hosszú idő óta először van belga nemzetiségű versenyző a Forma 1-ben, Jerome d?Ambrosio személyében. A fiatal pilótának köszönhetően már idén megnőtt az érdeklődés a futam iránt, és jövőre, d?Ambrosio ismertségével együtt még tovább nőhetne.

formula.hu

42
F1 Hírek / Re:Villeneuve: Räikkönen nem érdemelte meg a címet
« Dátum: 2011. Augusztus 11, 13:39 »
Ez most komoly? Villeneuve ennyire unatkozik? Előbb Schumi, most Räikkonenki lesz a következő?

43
F1 Videók / Re:2011 Időmérők és Futamok letöltése
« Dátum: 2011. Augusztus 11, 07:37 »
Ezek  tényleg nagyon jók. Köszi :) Télen jó lesz nosztalgiázni :D

44
Boxutca / Re:F1 Szólánc
« Dátum: 2011. Augusztus 10, 16:03 »
 Xavier Perrot

45
Boxutca / Re:F1 Szólánc
« Dátum: 2011. Augusztus 10, 10:29 »
Ian Burgess

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 61

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek