Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - FormaNet

Oldalak: [1] 2 3 ... 213
1
FormaNet / F1 A Belga Nagydíj számokban
« Dátum: 2014. Augusztus 27, 14:52 »
F1 A Belga Nagyd?­j sz??mokban

Az izgalmas Magyar Nagyd?­j, majd a hossz?? ny??ri sz??net ut??n az elm??lt h??tv??g??n egy esem??nyd??s, botr??nyt??l sem mentes Belga Nagyd?­jjal folytat??dott a 2014-es szezon. A Mercedes egy biztosnak t??n?? kett??s diadalt bukott el, nevet?? harmadikk??nt pedig Daniel Ricciardo p??lyafut??s??nak harmadik futamgy??zelm??t ??nnepelhette Sp??ban. Nico Rosberg m??sodik hely??vel n??velte el??ny??t a bajnoki ??sszetettben, m?­g Valtteri Bottas idei negyedik dobog??s eredm??ny??t sz??ll?­totta csapat??nak, a Williamsnekâ??

 
[...] Bővebben!

Source: F1 A Belga Nagyd?­j sz??mokban

2
FormaNet / F1 Ricciardo harmadik F1-es diadal??t ??nnepelte Sp??ban
« Dátum: 2014. Augusztus 24, 16:20 »
F1 Ricciardo harmadik F1-es diadal??t ??nnepelte Sp??ban

Daniel Ricciardo ??tmentette ny??ri sz??net el??tti remek form??j??t a szezon m??sodik fel??re is, hiszen a Hungaroringi gy??zelme ut??n dupl??zott, ??s az ??t??dik helyr??l rajtolval, remek versenyz??ssel ??s j?? strat??gi??val F1-es p??lyafut??s??nak harmadik diadal??t aratta a Belga Nagyd?­jon. A m??sodik helyen a futam elej??n csapatt??rs??val ??sszeakad?? Nico Rosberg v??gzett, a dobog?? legals?? fok??ra pedig a hatodik helyr??l indul??, williamses Valtteri Bottas ??llhatott fel. Lewis Hamilton null??zott, ?­gy a bajnoki pontversenyben Rosberg jelenleg 29 ponttal vezet.

[...] B??vebben!

Source: F1 Ricciardo harmadik F1-es diadal??t ??nnepelte Sp??ban

3
FormaNet / F1 Rosberg idei hetedik pole-j??t szerezte meg Sp??ban
« Dátum: 2014. Augusztus 23, 15:49 »
F1 Rosberg idei hetedik pole-j??t szerezte meg Sp??ban

A Belga Nagyd?­j id??m??r??j??be is bezavart n??mi csapad??k, ??m a Mercedes uralm??t ezzel egy??tt sem siker??lt megd??nteni. Nico Rosberg ??s Lewis Hamilton p??rharc??b??l ez??ttal a n??met j??tt ki gy??ztesen, m?­g a brit bajnoknak csak a m??sodik rajthely jutott. A m??sodik sorb??l Sebastian Vettel ??s Fernando Alonso rajtolhat.

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Rosberg idei hetedik pole-j??t szerezte meg Sp??ban

4
F1 Bottas volt a leggyorsabb a csonka harmadik szabadedz??sen Sp??ban

Az id??m??r?? el??tti utols?? szabadedz??s programj??t kiss?? felbor?­totta a vizes p??lya, ami miatt gyakorlatilag a csapatok csak a m??sodik f??l??r??ban kezdt??k meg a munk??t. Az edz??s v??g??hez k??zeledve azonban gyorsan javultak a p??lyaviszonyok, ?­gy az utols?? percekig v??ltozott a sorrend. V??g??l a williamses Valtteri Bottasnak j??tt ki legjobban a l??p??s, illetve a legutols?? pillanatban m??g a Red Bull ausztr??lja, Daniel Ricciardo tudott nagyot jav?­tani, ami egy m??sodik helyre lett elegend??. A k??t Mercedesnek ez??ttal meg kellett el??gednie egy harmadik ??s egy ??t??dik hellyel.

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Bottas volt a leggyorsabb a csonka harmadik szabadedz??sen Sp??ban

5
FormaNet / F1 Adatok, statisztik??k a Belga Nagyd?­j el??tt
« Dátum: 2014. Augusztus 23, 08:48 »
F1 Adatok, statisztik??k a Belga Nagyd?­j el??tt

A n??gyhetes ny??ri sz??net ut??n a szezon 12. nagyd?­j??val, a legend??s ??s k??zkedvelt Belga Nagyd?­jjal folytat??dik a 2014-es Formula-1-es vil??gbajnoks??g. Spa-Francorchamps imm??r 47. alkalommal l??tja vend??g??l a kir??lykateg??ri??t, Belga Nagyd?­j pedig 59. alkalommal szerepel a sz??ria programj??ban. A sz??ria hivatalos oldala a Belga Nagyd?­jak t??rt??nelm??b??l ??sszegy??jt??tt egy csokorra val?? fontos adatot a statisztik??k szerelmeseinek. Az ??ssze??ll?­t??sb??l t??bbek k??z??tt kider??l, mely versenyz??k, csapatok ??s motorgy??rt??k voltak eddig a legsikeresebbek, mikor volt a leghosszabb ??s a legr??videbb futam a jelenlegi helysz?­nen, vagy ??ppen ki tudott a legrosszabb rajthelyr??l diadalmaskodni ezen a p??ly??nâ??

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Adatok, statisztik??k a Belga Nagyd?­j el??tt

6
F1 Hamilton vette ??t az uralmat a Belga Nagyd?­j m??sodik edz??s??n

Az els?? szabadedz??s top3 helyezettj??hez k??pest mind??ssze annyi v??ltoz??s t??rt??nt a m??sodik gyakorl??son, hogy az ??len z??r?? k??t Mercedes helyet cser??lt. Ez??ttal Lewis Hamilton bizonyult gyorsabbnak, s??t a brit nem is kev??ssel - hat tizedm??sodperccel - verte meg n??met koll??g??j??t, Nico Rosberget. Fernando Alonso stabilan tartotta harmadik hely??t, mik??zben csapatt??rsa, Kimi Raikk??nen m??szaki hib??val k??zd??tt, ?­gy kisebb pihen??t kellett beiktatnia. A "J??gembern??l" rosszabbul j??rt Sebastian Vettel, aki motorcsere miatt k??nytelen volt teljesen kihagyni a d??lut??ni programot, Pastor Maldonado pedig m??g az edz??s elej??n ??sszet??rte kocsij??t, ?­gy Vettel mellett ?? is m??rt k??r n??lk??l maradt. 

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Hamilton vette ??t az uralmat a Belga Nagyd?­j m??sodik edz??s??n

7
F1 Rosberg vezet??s??vel a Mercedes kezdett legjobban Sp??ban

Az egyh??napos ny??ri sz??net egyel??re semmi meglepet??st nem hozott az er??viszonyok tekintet??ben, legal??bbis a Belga Nagyd?­j els?? szabadedz??s??n kialakult sorrendb??l ezt l??thattuk. A k??t mercedeses versenyz?? k??z??l Nico Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak, csapatt??rsa, Lewis Hamilton, valamint a ferraris Fernando Alonso el??tt. A top h??rom versenyz?? nagyj??b??l  egy-egy tizedm??sodperccel kapott ki az el??tte l??v??t??l, m??g??tt??k azonbann m??r sokkal nagyobbak voltak a k??l??nbs??gek. 

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Rosberg vezet??s??vel a Mercedes kezdett legjobban Sp??ban

8
FormaNet / F1 A kezdetek - Esteban Guti??rrezzel
« Dátum: 2014. Augusztus 18, 08:51 »
F1 A kezdetek - Esteban Guti??rrezzel

A Sauber versenyz??je, Esteban Guti??rrez els?? Formula-1-es szezonj??t a tabella 16. hely??n z??rta, ??m id??n enn??l is nehezebb dolga van, hiszen t??l a szezon fel??n m??g mindig az els?? pontj????rt kell k??zdenie. Erre m??g nyolc versenyh??tv??g??n lesz lehet??s??ge 2014-ben, addig is a ny??ri sz??netben, a sz??ria hivatalos oldal??nak leg??jabb sorozat??ban ??let??nek n??h??ny â?žlegels??â? momentum??ra tekint vissza - t??bbek k??z??tt az els?? komolyabb baleset??re, az els?? tr??fe??ra, vagy ??ppen az els?? romantikus cs??kraâ??

 
[...] B??vebben!

Source: F1 A kezdetek - Esteban Guti??rrezzel

9
FormaNet / F1 A kezdetek - Daniel Ricciard??val
« Dátum: 2014. Augusztus 10, 09:20 »
F1 A kezdetek - Daniel Ricciard??val

A Red Bull Racing ausztr??l pil??t??ja, Daniel Ricciardo eddig tal??n az idei ??v legnagyobb meglepet??se. A 25 esztend??s versenyz?? m??r t??l van els?? kir??lykateg??ri??s gy??zelm??n, a sz??ria hivatalos oldal??nak leg??jabb sorozat??ban pedig tov??bbi â?žlegels??â? alkalmakra tekint vissza - t??bbek k??z??tt az els?? komolyabb baleset??re, az els?? tr??fe??ra, vagy ??ppen az els?? romantikus cs??kraâ??

 
[...] B??vebben!

Source: F1 A kezdetek - Daniel Ricciard??val

10
FormaNet / A kezdetek - Kevin Magnussennel
« Dátum: 2014. Augusztus 02, 21:18 »
A kezdetek - Kevin Magnussennel

A McLaren ??jonca, Kevin Magnussen r??gt??n els?? Formula-1-es verseny??n dobog??ra ??llhatott, az??ta viszont k??t hetedik hely volt a legjobb eredm??nye a wokingiak versenyaut??j??val. A sz??ria hivatalos oldal??nak leg??jabb sorozat??ban most a 21 esztend??s d??n pil??ta eml??kszik vissza ??let??nek n??h??ny m??rf??ldk??v??re, t??bbek k??z??tt az els?? komolyabb baleset??re, az els?? tr??fe??ra, vagy ??ppen az els?? romantikus cs??kraâ??

 
[...] B??vebben!

Source: A kezdetek - Kevin Magnussennel

11
FormaNet / F1 Newey szerint vesz??lyben van a kir??lykateg??ria
« Dátum: 2014. Július 31, 15:49 »
F1 Newey szerint vesz??lyben van a kir??lykateg??ria

A c?­mv??d?? Red Bull Racing technikai igazgat??ja, Adrian Newey a j??v?? ??vt??l egyre ink??bb h??tt??rbe k?­v??n vonulni a sz??guld?? cirkusz vil??g??t??l, ??s ink??bb m??s kih?­v??sok fel?? kacsingat. A tervez??zseni nem titkolja, meglehet??sen ki??br??ndult a sz??ri??b??l, aminek oka a folyamatos megszor?­t??sok ??s szigor?­t??sok. Newey szerint nem j?? ir??nyba tart a Formula-1.

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Newey szerint vesz??lyben van a kir??lykateg??ria

12
Horner szerint az F1-ben ma is val??di h??s??k versenyeznek

A Red Bull Racing csapatf??n??ke, Christian Horner ??gy gondolja, hogy a legut??bbi k??t nagyd?­j bizony?­t??k arra, hogy nem t??ntek el a h??s??k a kir??lykateg??ri??b??l. A szakember szerint nem kell t??lragozni a Formula-1 izgalmasabb?? t??tel??t, el??g, ha csak seg?­tik kibontakozni a versenyz??k szem??lyis??g??t ??s kevesebb kritik??t kapnak. 

 
[...] B??vebben!

Source: Horner szerint az F1-ben ma is val??di h??s??k versenyeznek

13
FormaNet / F1 A Magyar Nagyd?­j sz??mokban
« Dátum: 2014. Július 29, 15:00 »
F1 A Magyar Nagyd?­j sz??mokban

 A 29. Magyar Nagyd?­j nem csak a versenyp??ly??n zajl?? t??rt??n??sekben, de a statisztik??kban is esem??nyd??sra siker??lt. T??bbek k??z??tt id??n el??sz??r fordult el??, hogy a jelenlegi mez??ny minden vil??gbajnoka pontszerz?? helyen ??rt c??lba, ??s ebben az ??vben olyan sem t??rt??nt m??g, hogy Nico Rosberg v??gigfusson egy versenyt ??s ne a top3-ba v??gezzen. A Ferrari versenyz??i mindketten idei legjobb eredm??ny??ket sz??ll?­tott??k, a Force India viszont 28 nagyd?­j ut??n most el??sz??r esett ki egy futamon mindk??t aut??j??val...

 
[...] B??vebben!

Source: F1 A Magyar Nagyd?­j sz??mokban

14
FormaNet / F1 Ennyi ember l??togatott ki a 29. Magyar Nagyd?­jra
« Dátum: 2014. Július 28, 10:49 »
F1 Ennyi ember l??togatott ki a 29. Magyar Nagyd?­jra

A Magyar Nagyd?­j n??gy napja alatt ??sszesen 169 ezren l??togatt??k meg a Hungaroringet, sz??molt be az MTI a Hungaroring Sport Zrt. adataira t??maszkodva.

 
[...] B??vebben!

Source: F1 Ennyi ember l??togatott ki a 29. Magyar Nagyd?­jra

15
F1 Ricciardo hatalmas hajr??ban nyerte meg az esem??nyd??s Magyar Nagyd?­jat

A Hungaroring ez??ttal sem hazuttolta meg ??nmag??t, hiszen egy esem??nyd??s id??m??r??t k??vet??en a 29. Magyar Nagyd?­j sem fulladt unalomba. K??t SafetyCar f??zisnak ??s az elt??r?? strat??gi??knak k??sz??nhet??en rengetegszer v??ltozott az ??len ??ll??k sorrendje, ??s ennek a â?žhelyezked??snekâ? term??szetesen lettek nyertesei ??s vesztesei is. A verseny hajr??j??ban ??ri??si izgalmak bontakoztak ki a dobog??s helyeken, v??g??l a futamgy??zelem a negyedik helyr??l rajtol??, kem??nyen t??mad?? Daniel Ricciard???? lett, a dobog??ra pedig m??g Fernando Alonso ??s a boxutc??b??l rajtol?? Lewis Hamilton ??llhatott fel. A pole-b??l indul?? Nico Rosberg az utols?? k??rben megszorongatta m??rkat??rs??t, de be kellett ??rnie a negyedik hellyel.

[...] B??vebben!

Source: F1 Ricciardo hatalmas hajr??ban nyerte meg az esem??nyd??s Magyar Nagyd?­jat

Oldalak: [1] 2 3 ... 213

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek