Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: F1 Challenge 99-02  (Megtekintve 109950 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Május 02, 22:14
Válasz #45

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hát elvileg azt jelenti az üzenet h nincs elég hely a swap (ideiglenes) fájlokank. Talán csak nem Windows Vista-t telepítettél fel a gépedre? :D  :blum:

2008. Május 02, 16:03
Válasz #44

basskiller

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Hali!

Olyan problémám van, hogy Laptopra (1,7 GHz, 512RAM, 128as integrált 3D-s kártya, +75giga vinyó amiből szabad 65giga) feltelepítettem az alapjátékot, de sajnos nem indul el.
Ezt a hibaüzenetet írja ki: Insufficient disc swap space or virtual memory on this computer. Minimum of 150MB of swap space required to ram F1 Challange 99-02.
Nem tudja valaki, hogy mit lehet tenni ez ellen?
A lapozófájl méretét a rendszer kezeli és az meghaladja bőven a 150megát. (753MB-t kezel jelenleg).
Előre is köszi.

2008. április 09, 15:21
Válasz #43

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én nem a játékban akarom vissza nézni amit csináltam futamközben,mert azért ien hülye én sem vagyok,hogy nem tudom OTT vissza nézni...Nekem íg ykintre kell,hogy pl WMP-be megtudjam nézni...Belevágni máshova stb

Bocs, csak nem értettem a kérdést.  :D Ahogy Andris is mondta, a FRAPS-szel tudod kivenni. Ha az ingyenest szerzed meg, akkor azzal csak 30 mp-nyi videót tudsz felvenni hanggal együtt. Ez az egyik hátránya a ingyenesnek. Másik nagy hibája az egész FRAPS-nek, hogy egy 30 mp-es vidi kb. 60-80 MB között mozog (minőségtől függően)

Remélem most töbet tudtam segíteni.  :D :)

2008. április 08, 19:17
Válasz #42

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem neked olyasmi progi kellene mint a fraps (fraps.com). Azzal lehet csinálni screenshotokat és videókat kimenteni a játékból, ha minden igaz. Ez a progi fut a háttérben és bizonyos billenytyűkombinációkra ment ki képeket, videókat.

Szerintem... :D

2008. április 08, 18:37
Válasz #41

Hori

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
Én nem a játékban akarom vissza nézni amit csináltam futamközben,mert azért ien hülye én sem vagyok,hogy nem tudom OTT vissza nézni...Nekem íg ykintre kell,hogy pl WMP-be megtudjam nézni...Belevágni máshova stb

2008. április 08, 15:10
Válasz #40

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Visszajátszás (replay): hhoz, hogy vissza tudd nézni, először be kell állítanod, hoy felvegye a game. :D Ezt beállítani a Visszajátszás (replay) szobában tudod megtenni (egy kamera az ikonja a főmenüben).

Képek: képeket az F12 lenyomásával tudsz csinálni, amelyet a játék főmappájába ment el GRAB_xyz néven (x,y,z= egy szám)

Remélem tudtam segíteni.  :) ::)

2008. április 07, 21:57
Válasz #39

Hori

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
igazság szerint a film visszavetítésére de a képek is érdekelnek :D

2008. április 07, 20:40
Válasz #38

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ezt hogy érted ?:D A képekre vagy a visszajátszásra gondolsz? :D

2008. április 07, 16:23
Válasz #37

Hori

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
Lenne egy oan kérdésem,ami lehet,hogy hülye kérdés  :) Hogy tudom kivenni a játékból azokat a jeleneteket,amit a gép elment a játékomról?Lehet,hogy hülye kérdés és nem is lehet,de örülnék ha valaki tud rá válaszolni... Előre is köszönöm :D Ha tudtok privi-be válaszoljatok,hogy egyáltalán lehet-e  ???

2008. április 05, 23:59
Válasz #36

Hori

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Horiwood
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/60639"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/60639" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
Elküldve: 2008. Április 05. - 23:58:05
Bocsi skapcok én voltam a hülye... :S

2008. Január 13, 08:50
Válasz #35

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Üdv Ricsi!

Találtam egy 2007-es Spa-t, valószínű hogy ezt kerested:
link : http://gphungary.hu/letoltesek.php?letid=449

2008. Január 12, 16:42
Válasz #34

Ricsi 13

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy megvan-e valahol az új Spa amit lelehet tölteni F1 Challange 99-02-be?

2007. Október 28, 14:49
Válasz #33

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hello tudja valaki honnan lehet letölteni a F 1 challange 07-et ha igen akkor vegyetek fel msn-en enoni1201@hotmail.com és irjátok meg az oldalt vagy itt  lécci előre is kössz 

Hi!

F1 Challenge 2007 V3.0: http://www.f1chweb.extra.hu ----> a 24 órás felirattal ne foglalkozz, nem kell letörölnöd 24 órán belül.

2007. Október 28, 14:47
Válasz #32

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nos letöltöttem még1ce és feltelepítette! :) Végignéztem azt a bajnokos videót és amikor be akarta tölteni a menüt kiírta hogy hiba és kilépett. :tickedoff:
Akkor biztosan bezavar az rh05-ös mod. csak az a gond hogy nincsen neki uninstallja úgyhogy próbáltam kézzel kitörölni ami hozzá tartozik de ugyanaz maradt. Az a gond hogy nem találom a 99-02 cd-met.

Üdv! Láttam, hogy némi gondod akadt, Nos, ha jól tudom, akkor valami kis bib van a BFO moddal, valamit meg kell buhrálni rajta. De hogy mit, megmondom őszintén, én sem tudom. Amit adott Andris címet (BFO Liga), ott próbálgass keresni, vagy vedd fel MetaC-vel a kapcsolatot ( a ligavezetővel)

PFT mod: azért nem tudtad leszedni egymás után, mert a Rapidshare-n 100 mb-os korlát van. Vagyvársz 1 órát és húzod le a következőt, vagy vásárolsz letöltési jogot.

2007. Október 23, 14:21
Válasz #31

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Pedig egy Challenge újratelepítés majdnem bizot hogy megoldaná a hibát. Bár nekem már volt úgy hogy felraktam a friss Challenge-t, és akkor sem volt jó. Csak egy új Windows segített rajta..

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek