Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alguersuari: Alonso hideg, nagyon hideg  (Megtekintve 830 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Szeptember 28, 17:20
Válasz #1

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Toro Rosso spanyol versenyzője, Jaime Alguersuari elárulta, a kétszeres világbajnok nagyon magának való, aki alig szólal meg.

Jaime szerint semmilyen kapcsolata nincs a honfitársával.

Fernando Alonso soha nem volt a szavak embere, de azért azt sem lehetett rá mondani, hogy hideg lenne, mint a jég. Most, hogy a Ferrarinál versenyez, lehet örökölt valamit a finn világbajnoktól, Kimi Räikkönen-től, akinek a helyére szerződőtt.

„Alonso hideg, nagyon hideg. ő egy olyan ember, aki csak néhány szót szól.” – mondta Jaime Alguersuari, akinek gyakorlatilag semmilyen kapcsolata nincs a honfitársával, noha egy kategóriában versenyeznek, így pontosan megítélni sem tudja őt.

Jaime első teljes (!) szezonját tölti a Formula-1-ben. A tavaly év közepén debütált pilóta nagy hírnévre tett szert, de elmondása szerint ugyanaz az az ember, aki előtte volt.

„Amikor csak tehetem, a barátaimmal vagyok. Például ma is egy bárban reggeliztem, és nem vagyok egy paranormális srác.” – tette hozzá Jaime.

Alguersuari jobb erőben van, mint valaha is volt, és ezzel együtt felkészültebb is.

„Sokkal jobb erőben vagyok fizikailag és szellemileg, mint korábban. November és december hónap nehéz volt számomra, de mindent meg lehet tanulni. Pozitív és reális vagyok. Az én mottóm az, hogy jobb vagyok, mint tegnap, de rosszabb, mint holnap. Tudok, amit tudok, és van, amit nem. Folyamatosan tanulok.”

http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/22886/32/alguersuari_alonso_hideg_nagyon_hideg/

Nincsenek hozzászólások ebben a témában. Szeretnél Te az első lenni?

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek