Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Röviden: Schumacher visszatérése hiba volt!  (Megtekintve 11550 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. április 25, 22:51
Válasz #29

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Vettel annak idején jól nyilatkozott az egész F1-gyel kapcsolatosan:

"Az F1-ben nagy egód kell, hogy legyen."

Ez így van! :D Bár ez minden sportra szinte igaz.

2010. április 25, 22:34
Válasz #28

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Schumi pátyolgatta Massa-t, Coulthard Vettel-t, Hakkinen Kimi-t... Arra akartam végső soron kilyukadni, hogy valójában lehet, nem is akarja neki nyomni annyira, mert tudja, hogy ott van mellette egy tehetséges német fiatal, akinek most nagyobb szükség van a segítségre, mint a belső háborúra.

Nem lepődnék meg, ha úgy írt volna alá Mercihez, hogy segítse Rosberget, aztán ez az egész dolog, ami meg volt eddig, hogy rossz az autó, nem megy neki, stb. csak duma lenne. :D

Schumi ért az autófejlesztéshez, Rosbergnek ebben annyira még nincs tapasztalata, így nem tartom elképzelhetetlennek, hogy míg Rosberg kőkeményen versenyzik, Schumi addig tesztel. :D :D
Schumi vénségére hülyülne meg?? Egész pálya futása során soha nem segítette a csapat társát ha csak az ő érdeke nem úgy kívánta. Nem furcsállnám ha kiderülne hogy 1999-ben szándékosan nem próbálta legyőzni Mikát Japánban ne hogy véletlenül Irvine legyen a vb-győztes.(de ez csak feltételezés)De az bitós hogy mindig egy önző pilóta volt és csak saját magára gondolt. Amikor látta hogy ferrari szarrá veri az egész mezőnyt. Akkor se mondta volna na jól van gyerekek hagy mennyek egy nyílt sisakos évadót Barival. Mi  közbe jól tudta hogy más pilótának esélye sincsen hogy meg verje. ő ki követelte magának az egyes számot és másik pilótára szart nagy ívbe. Most pedig próbált mellé beszélni amikor látta hogy Rosberg jobb.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. április 25, 22:20
Válasz #27

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
:idiot2: :idiot2: :idiot2:

: 2010. április 25. - 21:53:32
Nem értem hogy ezzel mit akartál ki hozni .Mert nekem ez párosítás nem stimmel....

Schumi pátyolgatta Massa-t, Coulthard Vettel-t, Hakkinen Kimi-t... Arra akartam végső soron kilyukadni, hogy valójában lehet, nem is akarja neki nyomni annyira, mert tudja, hogy ott van mellette egy tehetséges német fiatal, akinek most nagyobb szükség van a segítségre, mint a belső háborúra.

Nem lepődnék meg, ha úgy írt volna alá Mercihez, hogy segítse Rosberget, aztán ez az egész dolog, ami meg volt eddig, hogy rossz az autó, nem megy neki, stb. csak duma lenne. :D

Schumi ért az autófejlesztéshez, Rosbergnek ebben annyira még nincs tapasztalata, így nem tartom elképzelhetetlennek, hogy míg Rosberg kőkeményen versenyzik, Schumi addig tesztel. :D :D

2010. április 25, 21:59
Válasz #26

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
No comment  :idiot2:
:idiot2: :idiot2: :idiot2:

: 2010. április 25. - 21:53:32
Egyébként Nick, Neked valami nem tűnt fel?

Schumi - Massa? Coulthard - Vettel? Hakkinen - Raikkonen?
Nem értem hogy ezzel mit akartál ki hozni .Mert nekem ez párosítás nem stimmel....
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 25, 22:02 írta nick »
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. április 25, 18:59
Válasz #25

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Egyébként Nick, Neked valami nem tűnt fel?

Schumi - Massa? Coulthard - Vettel? Hakkinen - Raikkonen?

2010. április 25, 18:48
Válasz #24

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Schumi hány pilóta pálya futását tette tökre hogy csak másúd számukként mehetek mellette??? Egyenlő feltételek mellet már nem meggy annyira a nyugdíjasnak. Nem az újságírók teszik tökre a hírnevét ha nem saját maga ezzel a rossz teljesítménnyel. Schumi ha fel vállalta a dicsőséget most vállalja fel azt is hogy egyszerűn gyenge a teljesítménye Ha valaki igazi Schumi drukker ezt fogadja el és ne múltat hozza fel.
: 2010. április 25. - 17:59:46

No comment  :idiot2:

2010. április 25, 18:20
Válasz #23

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Stuck: Schumacher kritikusai szégyellhetik magukat

"A Michael Schumachert ért kritika nem teljesen jogtalan, de egyesek túlzásba viszik, így romboló hatása van. Miért akarnak tönkretenni egy világsztárt és miért akarják megfosztani a motivációjáról? Szégyellhetik magukat."

Schumi hány pilóta pálya futását tette tökre hogy csak másúd számukként mehetek mellette??? Egyenlő feltételek mellet már nem meggy annyira a nyugdíjasnak. Nem az újságírók teszik tökre a hírnevét ha nem saját maga ezzel a rossz teljesítménnyel. Schumi ha fel vállalta a dicsőséget most vállalja fel azt is hogy egyszerűn gyenge a teljesítménye Ha valaki igazi Schumi drukker ezt fogadja el és ne múltat hozza fel.
: 2010. április 25. - 17:59:46

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Häkkinen: Tudom, hogy mi jár Michael fejében

David Coulthard a DTM-ben, Michael Schumacher a Formula-1-ben szerepel. Miért akarnak a pilóták mindig versenyezni?
Mika Häkkinen: "Erre én vagyok a legjobb példa. Hat év szünet után ismét versenyzésre adtam a fejem. A pálya jelentette számomra az életet, a kanapén pedig csak néző lehetsz. Ha egy sportoló a visszavonulását követően nem talál magának új hivatást, amely kitölti az életét, vissza fog térni. Legalábbis erre nagy esély van."

Csorba esett a hírneveden, hogy csak három versenyt nyertél a DTM-ben?
Mika Häkkinen: "Szerintem nem. A szurkolók örültek annak, hogy ismét vezettem. Nem is gondoltam a hírnevemre a visszatérésemkor. Élvezni akartam a sportomat, és élveztem is."

Folt eshet Michael Schumacher hírnevén, hogy csak a követőbolyban van?
Mika Häkkinen: "Világos volt, hogy három év kihagyás után időre lesz szüksége. Lehengerlő a bátorsága és ő sem gondol a hírnevére, egy pillanatig sem. Az viszont biztos bosszantani fogja, ha nem tud megfelelni a saját elvárásainak. Jelenleg – még – ez a helyzet."
Mi okoz nehézséget Schuminak?
Mika Häkkinen: "Az egyik ok az autó és a gumik terén keresendő. Időre van szüksége a boldoguláshoz. A másik dolog, hogy olyan pilóták hada ellen kell harcolnia, akik semmi mást nem ismernek az életben, csak a diadal utáni hajszát. Az életük kizárólag a Formula-1-ről szól, de ez így is van rendjén. Ez a sport maximális koncentrációt és figyelmet követel. A kor előrehaladtával már nehéz így gondolkozni. 41 évesen az életedben más is szerepet kap, mint például a család."
Úgy gondolod, hogy csődöt fog mondani?
Mika Häkkinen: "Nem, nem! Biztos vagyok benne, hogy még az idén nyerni fog. Tudom, hogy mi jár a fejében, és azt is, hogy megszállottan dolgozik a céljáért. Az viszont biztos, hogy nehéz dolga lesz, mert a Formula-1 nem ismer kegyelmet, és nem elnéző. Boldog vagyok, hogy én már nem vagyok része a cirkusznak."

Akkor hogyan teszel szert a szükséges adrenalinra?
Mika Häkkinen: "Az én életem már más, boldog ember vagyok. Van két csodálatos gyermekem, és vannak feladataim is. Menedzser vagyok, és a saját pilótáimmal foglalkozom a Formula-3-ban, és talán egy napon egy Formula-1-es versenyzőt is menedzselni fogok. Azt azonban elhiheti, hogy nap, mint nap hiányzik a versenyzés. Még mindig közel áll a szívemhez."

Akkor miért nem veszel részt például 24 órás versenyeken?
Mika Häkkinen: "Szeretnék újra versenyezni, de még nem tudom, hogy hol és mikor fog erre sor kerülni. Annyi biztos, hogy újra megteszem."

Érdemes elolvasnia mindenkinek. Az a gond, hogy a Schumi anti-fanok a visszatérését úgy veszik, hogy bizonyítani akar még, holott neki ez már inkább csak örömautózás meg szívesség, mintsem bizonyítási vágy...

2010. április 25, 17:25
Válasz #22

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Szerencsésnek tartom magam mert 11 évesen nem veszik el a hitem ha a kedvencemnek(Schuminak) nem úgy jönnek össze a dolgok ahogy szeretné(nk)! Rajongok és boldog vagyok h van hitem nem veszik el néhány rosszabb eredménytől!
Jajj Kimi! Oszttársam imádja szerinte jövőre 100% h visszatér az F1-be! Hát én nem vok benne olyan biztos! Hisz a multkor a Fókusznak nme úgy nyilatkozott mintha nagyon foglalkoztatná a száguldó cirkusz körül történő események!
Bár sose lehet tudni! Én nem bánnám ha visszatérne!
Jövőre kiderül!

: 2010. április 25. - 17:22:31
Zsoltiy te jó ég a sajtó  téll tulzásba viszi!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. április 25, 17:18
Válasz #21

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Stuck: Schumacher kritikusai szégyellhetik magukat

Az idénykezdet előtti hatalmas médiafigyelem után Michael Schumacher a nemzetközi sajtótól ma már nem sok kedves szóra számíthat: a 2010-es évad negyedik versenye után számos neves napilap leírta a hétszeres bajnokot. A korábbi Formula-1-es pilóta, Hans-Joachim Stuck szerint egyesek túlzásba estek, és a kritikájuk már romboló.

"Nagyon dühös vagyok, és pimaszságnak tartom azt, amit Michael Schumacherrel szemben művelnek. Egyes újságírók szégyellhetik magukat. Hatalmas szenzációt csináltak a visszatéréséből, és a bajnoki címeiről beszéltek, most pedig a földbe döngölik. Az emberek a széljárással együtt változtatják meg a véleményüket." – olvasható Stuck véleménye a Münchner Tageszeitungban.

"A Michael Schumachert ért kritika nem teljesen jogtalan, de egyesek túlzásba viszik, így romboló hatása van. Miért akarnak tönkretenni egy világsztárt és miért akarják megfosztani a motivációjáról? Szégyellhetik magukat."

"Michael is tisztában van vele, hogy nem az elvárások szerint mennek a dolgok. Az autó még nem olyan, mint szeretné, és ne feledkezzünk meg arról, hogy amíg ő három évig nem vezetett, a Formula-1 megállás nélkül száguldott tovább. A tesztek betiltása sem segít neki, mivel nem tehet meg több ezer kilométert, hogy javítani tudjon."

"Éppen ezért arra szólítok fel mindenkit, hogy legyen fair, különösen a sajtó. Schumacher annyira nem lassú, hogy lejárassa magát, és nem olyan nagy a lemaradása sem. Álljatok ki mellette, és adjatok időt neki! Minden más óriási hiba lenne."

2010. április 25, 16:36
Válasz #20

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Ne vedd magadra, konkrétan az irományomat nem rád értettem. :)

De egyébként igen, azért jött vissza, hogy a címért küzdjön. De nem kifejezetten csak a címért! Szóval ő most nem úgy versenyzik, mint pl. Hamilton, Button, Alonso, Vettel, Massa, hogy csak a bajnoki cím az elfogadható a számára.

Nem azért, csak megjegyeztem, h azért annyira nem vok egy kategória most már az antikkal!
Abban a percben, én leszek az első dicsérője h sikere lesz a pályán!Mert azért a haragom (vagy mit tudom én mi volt, dac korszakom :) ) nincsen már! És már nem is azzal a szemmel nézem, mint anno!

ő ezt nyilatkozta, én meg elhiszem, mert ő mondta, ha úgy kezdődött volna cikk h a "...lap értesülése szeint...." akkor kevésbé hiszem el!

Én adok neki időt...(nem is tehetek mást mondjuk) csak úgy mint mások (a sok Schumis Hsz-ek alapján, anno és most,én is többet vártam)

Na jólvan, befejezem ezt a témát, senki ne higgye h kötözködős hangulatomban vok :) Mert tényleg nem! :)
: 2010. április 25. - 16:27:37
Schumi amit tud megtesz! Én azt szerettem meg annó Schumiban h célt át maga előtt, optimista és küzd ameddig csak tud sosem adja fel küzd küzd és küzd ameddig csak lehet!
Fontos az önbizalom ami benne megvolt megvan és meg s lesz!
Én örök Schumi fan leszek és ez nem a teljesítményétől fog függeni! lehet 1. vagy tolsó én szorítok neki és izgulok érte!
Szerintem is harolni jött vissza. Küzdeni a 8. vb. címért! És én ilyet nem mondok h neki idén nem fog összejönni hiszen még csak 4 futamon vagyunk túl hátra van még 15 ha 3-at megnyer már vezetheti is a vb.-i pontállást!
  Az én szívemben Schumi örök bajnok marad! nekem ez a legfontosabb!

És ha idén nem lesz meg neki a vb. cím akkor majd jövőre talán vagy azután de ha nem lesz meg neki az se baj hisz a én szívemben örök bajnok marad!

Aztán majd meglátjuk ír-e újabb szerződést alá vmelyik csapatnál?
Bár kétlem de az a jövő foglalkozzunk a jelennel!

És Hajrá Schumi én örökké bízom benned!
Azt

Jól is teszed h hű maradsz a kedvencdhez, a mai világban ez nagy szó :)
Régen is az volt mondjuk pár embernél :) Volt egy osztálytársam aki mindig annak drukkolt aki nyert (igaz fociban) :) Ma már ennek van speckó neve: Divatmajom (ahogy én hívom őket)

Én is így voltam, vagyok a kedvenc kedvenc kell hogy maradjon, ha első akkoris, ha utolsó szintén!

Ha azt nézzük én is így vok Kimivel WRC-ben, ha utolsó helyen sétakocsikázna, akkoris azt mondanám, hajrá Iceman! :) "Ha 1 év múla visszatér a f-1 hez"(nem véletlen van idézőjelben :) , 20.-ik helyen lesz, akkoris ezt fogom mondani!

2010. április 25, 16:16
Válasz #19

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Schumi amit tud megtesz! Én azt szerettem meg annó Schumiban h célt át maga előtt, optimista és küzd ameddig csak tud sosem adja fel küzd küzd és küzd ameddig csak lehet!
Fontos az önbizalom ami benne megvolt megvan és meg s lesz!
Én örök Schumi fan leszek és ez nem a teljesítményétől fog függeni! lehet 1. vagy tolsó én szorítok neki és izgulok érte!
Szerintem is harolni jött vissza. Küzdeni a 8. vb. címért! És én ilyet nem mondok h neki idén nem fog összejönni hiszen még csak 4 futamon vagyunk túl hátra van még 15 ha 3-at megnyer már vezetheti is a vb.-i pontállást!
  Az én szívemben Schumi örök bajnok marad! nekem ez a legfontosabb!

És ha idén nem lesz meg neki a vb. cím akkor majd jövőre talán vagy azután de ha nem lesz meg neki az se baj hisz a én szívemben örök bajnok marad!

Aztán majd meglátjuk ír-e újabb szerződést alá vmelyik csapatnál?
Bár kétlem de az a jövő foglalkozzunk a jelennel!

És Hajrá Schumi én örökké bízom benned!
Azt
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. április 25, 15:45
Válasz #18

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ja és még annyit, hogy nem maga a 7x-es bajnok nyilatkozta azt, h ő ismét a címért jön vissza?

Akkor miért kezdődik úgy minden cikk, hsz h letett ő már eleget az asztalra!?

Nos számomra, igazán ez a fogas kérdés!

Ja és én nem vok Anti Schumis egyáltalán :) (voltam régen, ezt sosem tagadtam), de idén nálam nem sok vizet zavart, se télen, se most, h ő újból a pályán van!
Régen zavart, örömmámorban úsztam h kiállt a versenyből, viszont idén mikor 2 futammal ezelőtt megállt alatta a technika, rezzenéstelen arccal néztem tovább a versenyt! Azért mert már nem érdekel, talán maga a sport se úgy mint régen!

Sőt dicsértem is, azért ahogy 1 hete küzdött a pozíciójáért! Egy Anti ilyet sosem fog megtenni(inkább aztmondta volna , h hanyadik helyért?)!És védem is azoktól a tifosiktól akik árulónak gondolják őt! Ettől többet tőlem ne várjon senki, aki régen ellenfélnek tekintette őt a pályán!
Igazából semleges érzelmeim vannak vele kapcsolatban jelenleg! Csupán csak az zavar amit leírtam!És tudom is jól, h ennek nem Schumi az oka!

Ne vedd magadra, konkrétan az irományomat nem rád értettem. :)

De egyébként igen, azért jött vissza, hogy a címért küzdjön. De nem kifejezetten csak a címért! Szóval ő most nem úgy versenyzik, mint pl. Hamilton, Button, Alonso, Vettel, Massa, hogy csak a bajnoki cím az elfogadható a számára.

2010. április 25, 15:06
Válasz #17

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ja és még annyit, hogy nem maga a 7x-es bajnok nyilatkozta azt, h ő ismét a címért jön vissza?

Akkor miért kezdődik úgy minden cikk, hsz h letett ő már eleget az asztalra!?

Nos számomra, igazán ez a fogas kérdés!

Ja és én nem vok Anti Schumis egyáltalán :) (voltam régen, ezt sosem tagadtam), de idén nálam nem sok vizet zavart, se télen, se most, h ő újból a pályán van!
Régen zavart, örömmámorban úsztam h kiállt a versenyből, viszont idén mikor 2 futammal ezelőtt megállt alatta a technika, rezzenéstelen arccal néztem tovább a versenyt! Azért mert már nem érdekel, talán maga a sport se úgy mint régen!

Sőt dicsértem is, azért ahogy 1 hete küzdött a pozíciójáért! Egy Anti ilyet sosem fog megtenni(inkább aztmondta volna , h hanyadik helyért?)!És védem is azoktól a tifosiktól akik árulónak gondolják őt! Ettől többet tőlem ne várjon senki, aki régen ellenfélnek tekintette őt a pályán!
Igazából semleges érzelmeim vannak vele kapcsolatban jelenleg! Csupán csak az zavar amit leírtam!És tudom is jól, h ennek nem Schumi az oka!
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 25, 15:21 írta Tina »

2010. április 25, 15:03
Válasz #16

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Lehet, hogy most szenved, de biztos vagyok benne, hogy nem azért, mert tehetségtelen.

Egy dolog, hogy azt mondták a nyakára, hogy meggyógyult, de az már biztos, hogy sose lesz olyan, mint korábban... biztos vagyok benne, hogy valamelyest még mindig fájhat neki.

3 év az akárhogy is nézzük, 3 év... főleg az újkori F1-ben. Korábban, amikor még nem voltak ekkora aerodinamikai különbségek a kocsik között, és a pilóta többet ért, mint a autó, annyira nem volt sok a 3 év, gondoljunk csak Niki Laudára. 1980-81-es szezon kimaradt neki, 84-be bajnok lett végül. De az a korszak azért koránt sem olyan volt, mint amilyen a mostani.

Biztos vagyok benne, hogy Schumi ott lesz megint majd az élen, csak idő kell. Én türelmes vagyok, mert tudom, hogy mire képes. Ez a mostani állapot a Schumi ellendrukkereknek kedvez, de hát ez van. :)

Én már annak is örülök, hogy a pályán láthatom, az meg számomra tök mind1, hogy most 1. vagy 24. Ha a HRT-be versenyezne, annak is ugyanúgy örülnék, mintha a Ferrari-ba került volna vissza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Häkkinen: Tudom, hogy mi jár Michael fejében

David Coulthard a DTM-ben, Michael Schumacher a Formula-1-ben szerepel. Miért akarnak a pilóták mindig versenyezni?
Mika Häkkinen: "Erre én vagyok a legjobb példa. Hat év szünet után ismét versenyzésre adtam a fejem. A pálya jelentette számomra az életet, a kanapén pedig csak néző lehetsz. Ha egy sportoló a visszavonulását követően nem talál magának új hivatást, amely kitölti az életét, vissza fog térni. Legalábbis erre nagy esély van."

Csorba esett a hírneveden, hogy csak három versenyt nyertél a DTM-ben?
Mika Häkkinen: "Szerintem nem. A szurkolók örültek annak, hogy ismét vezettem. Nem is gondoltam a hírnevemre a visszatérésemkor. Élvezni akartam a sportomat, és élveztem is."

Folt eshet Michael Schumacher hírnevén, hogy csak a követőbolyban van?
Mika Häkkinen: "Világos volt, hogy három év kihagyás után időre lesz szüksége. Lehengerlő a bátorsága és ő sem gondol a hírnevére, egy pillanatig sem. Az viszont biztos bosszantani fogja, ha nem tud megfelelni a saját elvárásainak. Jelenleg – még – ez a helyzet."

Mi okoz nehézséget Schuminak?
Mika Häkkinen: "Az egyik ok az autó és a gumik terén keresendő. Időre van szüksége a boldoguláshoz. A másik dolog, hogy olyan pilóták hada ellen kell harcolnia, akik semmi mást nem ismernek az életben, csak a diadal utáni hajszát. Az életük kizárólag a Formula-1-ről szól, de ez így is van rendjén. Ez a sport maximális koncentrációt és figyelmet követel. A kor előrehaladtával már nehéz így gondolkozni. 41 évesen az életedben más is szerepet kap, mint például a család."

Úgy gondolod, hogy csődöt fog mondani?
Mika Häkkinen: "Nem, nem! Biztos vagyok benne, hogy még az idén nyerni fog. Tudom, hogy mi jár a fejében, és azt is, hogy megszállottan dolgozik a céljáért. Az viszont biztos, hogy nehéz dolga lesz, mert a Formula-1 nem ismer kegyelmet, és nem elnéző. Boldog vagyok, hogy én már nem vagyok része a cirkusznak."

Akkor hogyan teszel szert a szükséges adrenalinra?
Mika Häkkinen: "Az én életem már más, boldog ember vagyok. Van két csodálatos gyermekem, és vannak feladataim is. Menedzser vagyok, és a saját pilótáimmal foglalkozom a Formula-3-ban, és talán egy napon egy Formula-1-es versenyzőt is menedzselni fogok. Azt azonban elhiheti, hogy nap, mint nap hiányzik a versenyzés. Még mindig közel áll a szívemhez."

Akkor miért nem veszel részt például 24 órás versenyeken?
Mika Häkkinen: "Szeretnék újra versenyezni, de még nem tudom, hogy hol és mikor fog erre sor kerülni. Annyi biztos, hogy újra megteszem."

Érdemes elolvasnia mindenkinek. Az a gond, hogy a Schumi anti-fanok a visszatérését úgy veszik, hogy bizonyítani akar még, holott neki ez már inkább csak örömautózás meg szívesség, mintsem bizonyítási vágy...

2010. április 25, 14:41
Válasz #15

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Most úgy őszintén, szerintem senki nem kérdőjelezi meg azt amit ő letett az asztalra, véghez vitt éveken keresztül!Nem azzal kell jönni egyfolytában! Úgy birom amikor Ádámtól meg Évától indulunk ki! Ugyanis a sajtó baromira nem azt hozza le, hanem azt ami most van, 2010-ben, nem arról fognak cikkezni, h mi volt 2000-ben!Azt megírták akkor!Elmúlt, szép volt , jó volt!De vége van! ő vissza jött, benne volt a pakliban, h nem lesz olyan sikeres mint azt milliók gondolták, és ennyi a történet maga, nem értem miért kell ezt a témát annyira túlragozni!Ahová lépek a neten, erről van szó, hát mostmár arcon kaparom lassan magam a témától!(amiért elsősorban a médiát lehet hibáztatni, tudom én jól)

Csakhogy, én látom őt rózsaszín köd nélkül is :) És most már ki is merem jelenteni, túlzás ez a fényezés ami körülötte mozog!
Egész télen nem lehetett hallani mást, így vissza tér a legenda, úgy visszatér...
Most jelenleg talán "nem fekszik neki az autó" ... hát jólvan, én már el sem olvasom ezeket!

Valójában milyen érdekes, mikor "leírunk" egy Massat, egy Alonsot, egy Räikkönent (akik tény, nem 7x-es VB-k, de hatalmas nagy egyéniségei ennek a kategóriának, vagy voltak) az sok esetben fel sem tűnik?! Igaz? És melléjük is állnak, egy-egy cikk erejéig szakértők!!!! az sem tűnik fel, sőt egyik fülünkön be, másikon ki!Meg se halljuk!
Nem így van? Nem kell messzire menni, csak 2009-ig! Sz@r volt a Ferrari? Sz@r volt!Ki volt mégis a hülye? Hát természetesen a finn, aki hozta a dobogókat sorra a második felvonásban!Nos most? Hogy eddigi szavaimmal éljek, sz@r a Mercedes? Hát sz@r, fogjuk rá! Kit okolunk mindenért, mit okolunk inkább, hát alulkormányzott!Rossz az autó! Mé Rosbergé milyen, ő nem ugyan abba a ....ba ül benne? (remélem érezhető a különbség, és akkor csak 1 példa volt)
Akkor kérdezem, én, hogy ezen most miért csodálkozik ennyire mindenki? Megmondom miért, mert annak a bizonyos Schumi érának vége van!

Lehet itt takarózni, 3 évekkel, (és erről is leírtam már a vélemény 1000-szer, h valójában mennyire is nem szakadt ő el ettől az egésztől, szabályok stb stb...) felesleges!

Dehát én semmi jónak elrontója nem vok, nem leszek, lesz ő neki futamgyőzelme idén, de ezt így tovább nem fejtem ki, mert a fejem fogják venni érte! Így is, de nem baj, ahogy másoknak is most ez a divat, nálam is ez lesz, nem látok nem hallok :)

« Utoljára szerkesztve: 2010. április 25, 14:49 írta Tina »

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek