Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alonso állítja, soha nem kért kiemelt bánásmódot  (Megtekintve 2114 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 15, 14:06
Válasz #6

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Sajnos tényleg kevés rá az esély .De azért meg nézném Hamilton arcát .Meg évad után a nyilatkozatát:2-es számú pilóta voltam de pont egyenlőséget értem el Buttonel. De mivel Button több második hellyel rendelkezik ezért HÜLYÉRE verte a számat .Sajnos el kell ismerni hogy sz*r volt mert az újonc csapat társ bele vert a földbe .De azét büszke vagyok rá hogy milyen jól tejesítettem 2007-ben Alonso mögött.

Ezt most nagyon jól mondod kolléga, ez nagyon tetszene.

2010. Január 15, 09:14
Válasz #5

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Azért az nagyon tetszene, ha most meg Hamiltonnal csinálnák ugyanazt,mint 2007-ben Alo-val. Egyszer csak Button kapná a hátszelet.
Na ez nagyon tetszene. Igaz az esély erre= nulla,
Sajnos tényleg kevés rá az esély .De azért meg nézném Hamilton arcát .Meg évad után a nyilatkozatát:2-es számú pilóta voltam de pont egyenlőséget értem el Buttonel. De mivel Button több második hellyel rendelkezik ezért HÜLYÉRE verte a számat .Sajnos el kell ismerni hogy sz*r volt mert az újonc csapat társ bele vert a földbe .
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 15, 16:43 írta nick »
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 15, 09:05
Válasz #4

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
2007 egy az egyben kitörölné az emlékéből. Már akkor elege lett az egészből mikor fél távnál járt az évad .De most a vörös paripával megkapta a lehetőséget hogy vissza vágjon a sötét oldalnak. Amikor verni fogja Hamiltont csak oda int neki egyet. Mi van haver nem tudol Denis papa szoknyája mögé bújni

Azért az nagyon tetszene, ha most meg Hamiltonnal csinálnák ugyanazt,mint 2007-ben Alo-val. Egyszer csak Button kapná a hátszelet.
Na ez nagyon tetszene. Igaz az esély erre= nulla,

2010. Január 15, 08:55
Válasz #3

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
2007 egy az egyben kitörölné az emlékéből. Már akkor elege lett az egészből mikor fél távnál járt az évad .De most a vörös paripával megkapta a lehetőséget hogy vissza vágjon a sötét oldalnak. Amikor verni fogja Hamiltont csak oda int neki egyet. Mi van haver nem tudol Denis papa szoknyája mögé bújni
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Január 15, 08:27
Válasz #2

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Na akkor higgyünk neki,
Úgy tűnik már ő is elunta a 2007-es eset állandó emlegetését,

2010. Január 14, 21:36
Válasz #1

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Nem kér kiemelt státuszt új csapatánál, a Ferrarinál Fernando Alonso, és a spanyol állítja: korábban egyik istállójánál sem volt hasonló kívánsága. A versenyző csupán egyenlő esélyeket akar, és úgy érzi, ezt a McLarennél nem kapta meg
 2010. január 14., csütörtök - [17:12]  
Alonso állítja, soha nem kért kiemelt bánásmódot  
A McLarennél azonban 2-es számúnak érezte magát A5  

Nem kér kiemelt státuszt új csapatánál, a Ferrarinál Fernando Alonso, és a spanyol állítja: korábban egyik istállójánál sem volt hasonló kívánsága. A versenyző csupán egyenlő esélyeket akar, és úgy érzi, ezt a McLarennél nem kapta meg.

Fernando Alonso kijelentette, semmi mást nem vár el a Ferraritól, csupán azt, hogy a csapat egyenlő feltételeket biztosítson versenyzői számára. A spanyol elmondta, soha, sehol nem kívánt kiemelt státuszt, azt azonban nem tűri, hogy másodhegedűsként kezeljék.
"Nem fogom azt mondani a csapatnak, hogy bármiben is jobb körülményeket akarok. Én csak annyit teszek, hogy 110 százalékot nyújtok a csapatnak, ám ha a csapat nem pörög 110 százalékon, az nincs rendben" - mondta Alonso a Ferrari évnyitó fesztiválján, Madonna di Campiglióban.

"Én olyan ember vagyok, aki mindenkit nyomni fog előre, hogy a lehető legjobban végezze a munkáját, és ők is hasonlóképp viszonyulnak majd hozzám. Karrierem során soha, semelyik csapatnál nem kértem, hogy én legyek az 1-es számú versenyző, ezt csak egy kis csoport hangoztatja állandóan. 2-es számú azonban biztos nem akarok lenni, úgy ahogy 2007-ben történt" - utalt viharos időszakára a McLarennél.

Többen félve tekintenek az Alonso és Felipe Massa által alkotott latin duóra a Ferrarinál, különösen annak fényében, hogy a két versenyző a 2007-es nürburgringi futam után nyilvánosan is összeszólalkozott. A spanyol azonban semmilyen problémára nem számít.

"Szerintem nagyon jó a helyzet, és úgy vélem, hasznos számomra, hogy a csapattársam nem új az istállóban, mert ha mindkét pilóta új egy gárdánál, akkor könnyű elveszni a technikai emberek között. Felipével a fedélzeten nem ez lesz a helyzet. Ismeri a csapatot, és úgy vélem, nagyon erős párost alkothatunk."

"Ami 2007-ben történt, az verseny volt, mi pedig versengő típusok vagyunk, és ez amúgy is már a múlt. 2010-ben járunk, de egy kisebbség folyamatosan ezzel a 2007-es dologgal hozakodik elő. Nem beszélhetünk örökké erről" - mondta.

Bár a spanyol tudja, új csapat versenyzőjeként nem számíthat sétagaloppra az idény első szakaszában, minden követ megmozgat majd annak érdekében, hogy sikeres évadot zárjon.

"Ez természetesen nehéz. Tudom, hogy nagyon gyorsan kell hozzászoknom az autóhoz. Csupán hét-nyolc tesztnapom lesz februárban, és tudom, hogy talán az első három-négy versenyen még nem fogok tökéletesen hozzászokni az autóhoz és a csapathoz. A harmadik vagy a negyedik versenytől viszont biztosan Alonso legjobb verziója lesz látható, csakúgy mint a Ferrari legjobb verziója."

"Azért vagyok itt, hogy a profizmusomat nyújtsam a csapatnak, és képességeimmel hozzájáruljak az autó fejlesztéséhez. Tudom, hogy egy versenyzőnek a kocsin kívül is folytatnia kell a munkát a mérnökökkel. A rajongókkal és a médiával is jó kapcsolatot akarok kiépíteni, és úgy érzem, most felkészültebb vagyok, mint amikor a Renault-val bajnokságokat nyertem, vagy mikor a McLarennél versenyeztem."

A kétszeres világbajnok mindazonáltal nehezményezi, hogy a Forma-1-ben a sportágak közül egyedülálló módon a versenyzőknek csupán néhány nap gyakorlási lehetőségük van az idény előtt, és ez mindenki számára egyaránt hátrány.

"A tesztkorlátozás problémáit nem könnyű megoldani. Természetesen hét-nyolc nap a világbajnokság előtt egyik versenyzőnek sem elég. Nem számít, hogy az ember újonc-e a csapatnál vagy már tavaly is ott versenyzett."

"Szerintem nincs még egy sport a világon, ahol csupán hét napnyi tesztlehetőség áll rendelkezésre a bajnokság előtt. Nem tudok elképzelni olyan teniszezőt, aki hét napig készül a Roland Garrosra, vagy olyan futballistát, aki csak hét napot edz a foci-vb előtt. Ez tehát igazán furcsa a sportunkban. Ám ha ez a legjobb a jövő és a költségcsökkentés szempontjából, akkor boldogok vagyunk, mert sokan úgy érzik, ez a legjobb" - mondta.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek