Hazugság hogy egyenlő volt a támogatás .Hamiltont támogatták ezért emelte fel a hangját. Egyenlő pótjuk volt....stb TUDOM a válaszod. .Te is válaszolj Hamilton CSALÓ?? vagy nem?
Légy szíves legalább egyszer. !!Szerintem már rengetegszer leírtam. Trulli ment Alonso utána világbajnok lett. Trulli pedig hány futamot nyert?? Szerintem nincsen olyan sikeres mint Alonso. Massat hányszor verték el szerinted
?? Köszönöm ha válaszolsz a kérdéseimre.
Összevissza teszed fel a kérdésidet, ráadásul úgy forgatod, hogy az neked legyen jó. Egyenként válaszolok rá.
A McLarennél valóban nem volt egyenlő támogatás, hiszen év elején, kivétel nélkül Alonsot támogatták úgy, hogy Hamilton boksztakitikáját úgy változatták, hogy az Fenrnandonak legyen jó. Később felváltva kapták a jobb taktikát, és ez egyenlőség. A kémügy után, amikor alonso vádalkut kötött és pocskondiázta a Mclarent, akkor már valóban Hamiltont támogatták, de ez év vége felé volt, akkor már több ponttal vezetett.
Japán után az állás: Hamilton 107 pont, Alonso 95 pont. önmagáért beszél.
Hamilton nem csaló, mivel a lopott adatokról nem levelezett, mint Alonso.
Trulli 2004-ben, amikor csapattársak voltak 1 futamot nyert, míg Alonso 1-et sem!
Trulli meegverte Alonsot, ezért Briatore még év vége előtt menesztette az olaszt, és kevéséb veszélyes pilótát szerződtetett mellé. Alonoso azért lett 2005-ben bajnok, mert jó autója volt, és Trulli azért nem lett az, mert neki nem volt egy jó autója.

Vallóban, Trulli nincsen olyan sikeres, mint Alonso, de nem is ült olyan jó autókban, mint a spanyol 2005-2007-ig! Amikor kellett, akkor egy ugyanolyan technikával megverte.
Massát is verték már meg, de nem olyan sokszor.