Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa kellemetlen helyzetbe hozta a Ferrarit  (Megtekintve 17044 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 17, 21:36
Válasz #83

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Összevissza teszed fel a kérdésidet, ráadásul úgy forgatod, hogy az neked legyen jó. Egyenként válaszolok rá.
Japán után az állás: Hamilton 107 pont, Alonso 95 pont. önmagáért beszél.
Hamilton nem csaló, mivel a lopott adatokról nem levelezett, mint Alonso.
Trulli 2004-ben, amikor csapattársak voltak 1 futamot nyert, míg Alonso 1-et sem!
Vallóban, Trulli nincsen olyan sikeres, mint Alonso, de nem is ült olyan jó autókban, mint a spanyol 2005-2007-ig! Amikor kellett, akkor egy ugyanolyan technikával megverte.
Massát is verték már meg, de nem olyan sokszor.
NÉZD SZERINTEM TE SE VAGY KÜLÜBB!!! !Nem válaszoltál a kérdésemre. Szerinted Hamilton szándékosan CSALT hogy ne legyen világbajnok ??CSALÓ???Nagyon szépen meg köszönöm válaszod.. Massa szám szerint hány szór kapott ki???. Kimi és Alonso hány szór ???Trulli verje nyugodtan  Alonsot de az csak egy futam győzelem .Kimi ugyanolyan technikával hány szoros világbajnok Massaval szembe.???????? Válaszoljál rá LÉGYSZIVES.
: 2009. október 17. - 21:15:05

Trulli meegverte Alonsot, ezért Briatore még év vége előtt menesztette az olaszt, és kevéséb veszélyes pilótát szerződtetett mellé. de nem is ült olyan jó autókban, mint a spanyol 2005-2007-ig! Amikor kellett, akkor egy ugyanolyan technikával megverte.
Akik elverték Massat lettek világbajnokok ???Utána ültek olyan jó kocsiba mint Massa vagy lehet hogy nem ültek?? Olyanok  mint Trulli?? Massa mégse lett bajnok...Hát igen ez különbség közte és Alonso között...
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 17, 20:53
Válasz #82

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hazugság hogy egyenlő volt a támogatás .Hamiltont támogatták ezért emelte fel a hangját. Egyenlő pótjuk volt....stb TUDOM a válaszod. .Te is válaszolj Hamilton CSALÓ??  vagy nem???? Légy szíves legalább egyszer. !!Szerintem már rengetegszer leírtam. Trulli ment Alonso utána világbajnok lett. Trulli pedig hány futamot nyert?? Szerintem nincsen olyan sikeres mint Alonso. Massat hányszor verték el szerinted ????? Köszönöm  ha válaszolsz a kérdéseimre.
Összevissza teszed fel a kérdésidet, ráadásul úgy forgatod, hogy az neked legyen jó. Egyenként válaszolok rá.
A McLarennél valóban nem volt egyenlő támogatás, hiszen év elején, kivétel nélkül Alonsot támogatták úgy, hogy Hamilton boksztakitikáját úgy változatták, hogy az Fenrnandonak legyen jó. Később felváltva kapták a jobb taktikát, és ez egyenlőség. A kémügy után, amikor alonso vádalkut kötött és pocskondiázta a Mclarent, akkor már valóban Hamiltont támogatták, de ez év vége felé volt, akkor már több ponttal vezetett.
Japán után az állás: Hamilton 107 pont, Alonso 95 pont. önmagáért beszél.
Hamilton nem csaló, mivel a lopott adatokról nem levelezett, mint Alonso.
Trulli 2004-ben, amikor csapattársak voltak 1 futamot nyert, míg Alonso 1-et sem!
Trulli meegverte Alonsot, ezért Briatore még év vége előtt menesztette az olaszt, és kevéséb veszélyes pilótát szerződtetett mellé. Alonoso azért lett 2005-ben bajnok, mert jó autója volt, és Trulli azért nem lett az, mert neki nem volt egy jó autója. :)
Vallóban, Trulli nincsen olyan sikeres, mint Alonso, de nem is ült olyan jó autókban, mint a spanyol 2005-2007-ig! Amikor kellett, akkor egy ugyanolyan technikával megverte.

2009. Október 17, 20:38
Válasz #81

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
igazán jók voltak, mint Trulli és Hamilton, azoktól ki is kapott. Fisicot és Piquet megverte. Ennyi.
Urban Legend, hgy a Mclarennél végig Hamiltont támogatták volna annál is inkább, mert év  elején Alonso volt a támogatott, utána meg felváltva kapták a jobb taktikát, és ez az, ami spanyolnak nem tetszett. ő teljes támogatást kért magának, amit Dennis nem adott meg, joggal!
Hazugság hogy egyenlő volt a támogatás .Hamiltont támogatták ezért emelte fel a hangját. Egyenlő pótjuk volt....stb TUDOM a válaszod. .Te is válaszolj Hamilton CSALÓ??  vagy nem???? Légy szíves legalább egyszer. !!Szerintem már rengetegszer leírtam. Trulli ment Alonso utána világbajnok lett. Trulli pedig hány futamot nyert?? Szerintem nincsen olyan sikeres mint Alonso. Massat hányszor verték el szerinted ????? Köszönöm  ha válaszolsz a kérdéseimre.
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2009. Október 17, 18:49
Válasz #80

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D

Nem mindegy, az nyilván van tartva, hogy hogyan került elé. Önerőből, avagy sem!

Na muti, hol van nyilvántartva? Most kíváncsi vok!
Otthon a vitrinben bekeretezve, h Kimi csak azé lett 2007 ben bajnok mert Massanak műszaki gondja volt!?
Ugyan haggyál már... :2funny:

Most remélem gyors keresel egy Kimi ellenes cikket.....görbe tükröt vagy mi a lószart, h bebizonyítsd az igazad! :)

2009. Október 17, 18:36
Válasz #79

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem tudom h kérdezték-e vagy sem, és magától modta!
Így akkor sem kellett volna!Gondolhatod h a csapatnak milyen kellemetlen volt, ha már leállították méllyen tisztelt Massa urat!

Az meg tökmindegy h verte meg....számtalanszor elmondtam már...h a végeredmény számít!
Kérdezték, ő meg őszintén válaszolt. Elhiszeem, hogy a frissen kimosdatott Alonsonak ez nem tetszik, de hát evvan.

Nem mindegy, az nyilván van tartva, hogy hogyan került elé. Önerőből, avagy sem!

2009. Október 17, 18:33
Válasz #78

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Massa elmondta a véleményét egy ügyről(a csalásról), mert kérdezték. Nem magától mondta.
Kimi csak a monzai mászaki hiba miatt került elé az összetettben 2007-ben. Viszont 2008-ban Massa önerőből verte meg, ahogy idén is.

Nem tudom h kérdezték-e vagy sem, és magától modta!
Így akkor sem kellett volna!Gondolhatod h a csapatnak milyen kellemetlen volt, ha már leállították méllyen tisztelt Massa urat!

Az meg tökmindegy h verte meg....számtalanszor elmondtam már...h a végeredmény számít!

2009. Október 17, 18:12
Válasz #77

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Replica neked is fel kllene már ébredned, úgy látom nagyon alszol még!
Pedig majd meglátod h bilibe lóg a kezecskéd!

Az most tök mindegy egyenlőre ki hanyadik helyet tölti be, mert még nyílt a dolog egy darabíg úgyis!Az most a lényeg h Massa már most piszkálódik...mi lesz még később!
Kimi el is verte 2007 ben, akármit állíthatsz!
Massa elmondta a véleményét egy ügyről(a csalásról), mert kérdezték. Nem magától mondta.
Kimi csak a monzai mászaki hiba miatt került elé az összetettben 2007-ben. Viszont 2008-ban Massa önerőből verte meg, ahogy idén is.

2009. Október 17, 18:06
Válasz #76

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen, ez a 2-es számú szerep régi történet, valamikor 2007 végén hallottam ilyeneket, meg hogy majd a nagy Raikkönen fasírtot csinál belőle. Azóta mindenki, szépen felébredt.

Replica neked is fel kllene már ébredned, úgy látom nagyon alszol még!
Pedig majd meglátod h bilibe lóg a kezecskéd!

Az most tök mindegy egyenlőre ki hanyadik helyet tölti be, mert még nyílt a dolog egy darabíg úgyis!Az most a lényeg h Massa már most piszkálódik...mi lesz még később!
Kimi el is verte 2007 ben, akármit állíthatsz!

2009. Október 17, 18:05
Válasz #75

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ferrari csapatuasításra, vagyis PR dumát vágott le. Tudod, mint a versenyzők 99%-a. :)
Képzeld ezt írtam én is, amikor Te idéztél...  ;)

2009. Október 17, 18:04
Válasz #74

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Nem ezt írtam én is? :D Kamuzik Massa... ennyi.
Ferrari csapatuasításra, vagyis PR dumát vágott le. Tudod, mint a versenyzők 99%-a. :)

2009. Október 17, 17:59
Válasz #73

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ha nem lenne világos, az ő véleménye az, amit legelőször monddott, azaz, hogy Alonso egy csaló. Az utána lévő nyilatkozatokat, mind a Ferrari adta a szájába, ahogy Alonsonak is.

Nem ezt írtam én is? :D Kamuzik Massa... ennyi.

2009. Október 17, 17:59
Válasz #72

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Még rajta vagyok, csak nekem ez a nyilatkozatok mindig is viccesek lesznek. Egyszer még csalással vádolja, másodszor azt mondja neki, hogy ő előbb volt itt és harmadszor azt mondja, hogy azért jól kijövünk egymással.. Szegény nagy ütést kaphatott, hogy mindenfélét nyilatkozik és közben azt se tudja, hogy 2napja még mit mondott...

Ha nem lenne világos, az ő véleménye az, amit legelőször monddott, azaz, hogy Alonso egy csaló. Az utána lévő nyilatkozatokat, mind a Ferrari adta a szájába, ahogy Alonsonak is.
: 2009. október 17. - 17:54:40
Ha a Ferrari kért, hogy szóljon szépeket Alonso-ról, akkor már rég rossz.. Jövőre lesz itt műsor, de főleg azért, mert Massá-nak a 2-es számú szerep jut.
Igen, ez a 2-es számú szerep régi történet, valamikor 2007 végén hallottam ilyeneket, meg hogy majd a nagy Raikkönen fasírtot csinál belőle. Azóta mindenki, szépen felébredt. :)
: 2009. október 17. - 17:56:06
2-futam hoztál fel Alonso javára. Hamilton utána sorozatba kapta. Szerinted melyik több 2 vagy körülbelül 10-14 Hamilton javára. Schumacher azért nem verték el mert a csicskásai voltak. Kinyalták a seggét fényesre. Mellette lévő pilóták soha nem versenyezhetek vele mert a ferrari inas szerepet adott nekik .Az utolsó seggnyalója  Massa volt. Alonso nem alacsonyodott le ilyen  szerepbe.
Alonsonak milyen csapattársai voltak? Akik igazán jók voltak, mint Trulli és Hamilton, azoktól ki is kapott. Fisicot és Piquet megverte. Ennyi.
Urban Legend, hgy a Mclarennél végig Hamiltont támogatták volna annál is inkább, mert év  elején Alonso volt a támogatott, utána meg felváltva kapták a jobb taktikát, és ez az, ami spanyolnak nem tetszett. ő teljes támogatást kért magának, amit Dennis nem adott meg, joggal!

2009. Október 17, 15:40
Válasz #71

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Ausztráliától Monacoig Alonso kapta a jobb taktikát! Monacoban Hamilton boksztatkikáját megváltoztatták, nehogy a spanyol elé kerüljön, és a végén még rá is kellett szólni.
Urban legend, hogy végig Hamiltont támogatták. A helyzet az, hogy Hamilton is megkapta a jobb boksztaktikát, és Alonso ezért kezdett el hisztizni, mert egyenlő bánásmódot kaptak. egyszer Hamié, máskor Aloé volt a jobb taktika, és ez nem tetszett a spanyolnak.
: 2009. október 16. - 20:32:41
lonso nem schumcher. Schumit sosem verték el a csapattársai, míg Alonsot igen. Trulli és Hamilton. Alonso csak kispikével és Fisicoval bírt el, ők meg nem Massa szint.
2-futam hoztál fel Alonso javára. Hamilton utána sorozatba kapta. Szerinted melyik több 2 vagy körülbelül 10-14 Hamilton javára. Schumacher azért nem verték el mert a csicskásai voltak. Kinyalták a seggét fényesre. Mellette lévő pilóták soha nem versenyezhetek vele mert a ferrari inas szerepet adott nekik .Az utolsó seggnyalója  Massa volt. Alonso nem alacsonyodott le ilyen  szerepbe.

2009. Október 17, 14:53
Válasz #70

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mindegyik pilótának meg kéne tanulnia, mert Hamilton is azt gondolta 2009 márciusáig, hogy ő soha nem fog veszíteni, de olyan nincs.

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz jövőre, de remélem, hogy nyugalom, mert elég volt a botrányokból.
Igen egyszer fent, máskor lent!
Schumi sem zsinórban szerezte a 7 címét!Volt h jobban ment, volt h kevésbé!
Reméle én is..idén bőven sok botrány volt!5 évre előre is elég....

2009. Október 17, 14:50
Válasz #69

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát tudod, még asszem pont Te raktad be ide!H Montika ejnyebejnye Massa!
Aztán most szépített!
Hát bár így maradna, és jövőre csak a tiszta harc lenne, de kétlem!
Ha nem úgy lesz ahogy ő gondolta, nyilván a fenekét veri a földhöz mint egy kisgyerek!
Most még hozzá van szokva jóhoz..Kimi után!
De Aloval ugysem lesz könnyű dolga!
És szerintem ezt Massa egy véresen komoly háborúként fogja nézni!
Pedig nem az..csak sport!Ahol nyerni és veszíteni eggyaránt tudni kell!
Sajnos nekem már meg kellett tanulnom Kimi mellett!

Mindegyik pilótának meg kéne tanulnia, mert Hamilton is azt gondolta 2009 márciusáig, hogy ő soha nem fog veszíteni, de olyan nincs.

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz jövőre, de remélem, hogy nyugalom, mert elég volt a botrányokból.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek