Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Schumacher visszatér, de mégse!  (Megtekintve 40413 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Július 31, 18:56
Válasz #51

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Sőt Schumacher-nek rendezni kellene egy privát tesztet Valenciában, hogy tökéletesen beállítsa a gépet...

A végén még a 2007-es géppel indul a versenyen ami gyorsabb mint a mostani! ;D

2009. Július 31, 18:53
Válasz #50

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Schumi csak az F2007-et tesztelheti

A szabályok értelmében Michael Schumacher sem az F60-as, sem pedig a tavalyi, az F2008-as versenygépet nem tesztelheti.

Az elmúlt 24 óra rendkívül aktívan telt a hétszeres világbajnok számára. Schumi keményen edz, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobb helyettese legyen a még mindig a Honvéd Kórházban fekvő Felipe Massának.

Michael 2006 év végén, az évadzáró Brazil Nagydíjon után vonult vissza. Legutóbb a Ferrari tavalyi versenygépét, az F2008-at tesztelte Barcelonában. Ennek már több mint egy éve.

Mivel az idei tesztkorlátozások nem teszik lehetővé, hogy Schumacher az F60-as, vagy a 2008-as vassal körözgessen, így az F2007-el kell beérnie.

Ahogy korábban azt már megírtuk önöknek, Schumi első állomása Orbassano (Torino közelében) lesz. Itt a Fiat Resarch Központban fog egy versenyautó szimulátorban hossz órákat eltölteni.

A hétvégén pedig Mugello-ban, a csapat privát tesztpályáján lendül akcióba az F2007-es „fekete lóval”.

Elküldve: 2009. Július 31. - 09:27:45
Lehet, hogy Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhat az F60-assal

A Ferrari arra kéri a többi Formula–1-es csapatot, járuljanak hozzá ahhoz, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval. Úgy tűnik, a riválisok hajlandóak ebbe beleegyezni.

Massimo Rivola, a Ferrari sportigazgatója levélben kérte a többi Formula–1-es istálló vezetőit, egyezzenek bele abba, hogy Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval.

Mint ismert, a hétszeres német világbajnok korábbi csapattársát, a Hungaroringen súlyos balesetet szenvedő Felipe Massát helyettesíti Valenciában (és talán a többi futamon is), de jelenleg a 2007-es Ferrarival gyakorol, mivel a szezon közben tilos az aktuális autókat tesztelni.

A motorsport-total.com információi szerint Rivola levelében egy különleges tesztnap engedélyezését kérte Schumacher részére, és a csapatok nagy része hajlik arra, hogy megtegye ezt a kedvezményt a Ferrarinak.

„Úgy tudom, a FOTA tagjai elfogadták a kérést – mondta az esettel kapcsolatban a Formula–1-es csapatokat tömörítő szervezet alelnöke, John Howett a SpeedTV-nak adott interjújában. – Massa nagyon szerencsétlenül járt, és ez egy sportolói gesztus lenne, amelyet a Ferrari nagyon megbecsülne.”

A FOTA csapatain kívül még a Williamsnek és a Force-Indiának is állást kell foglalnia a Scuderia kérésével kapcsolatban, és ha ez a két istálló is rábólint, akkor Schumacher hamarosan az F60-as autóval is gyakorolhat.

nemzetisport.hu

2009. Július 31, 01:26
Válasz #49

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Sebestyén Balázsék viccelődtek a rádióban azon, hogy mit mondhatott Ecclestone Schuminak, hogy meggyőzze. Valami ilyesmit mondtak:

"Figyelj már Schumikám. Elég nagy bajban vagyunk. Csökken a nézettség, plusz én is gyakran beszélek hülyeségeket, szóval igazán visszajöhetnék egy kicsit a száguldó cirkuszba. Csak mondj egy összeget, mi hozzádobunk még 3 nullát és már meg is egyeztünk".

:D

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Július 31, 00:35
Válasz #48

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimi most éli meg a 2.kamaszkorát? először az a borzalmas sapi most meg a haja  :D
moniii:)

2009. Július 31, 00:24
Válasz #47

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
az utolsó esélye hogy kitaláljon a sűrű erdőből, és találjon egy fodrászt!  :D

:2funny:

2009. Július 30, 23:53
Válasz #46

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát már jó lenne ha kitalálna az erdei ösvényből, mert hát látjuk, hogy nincs ott fodrász!  :D
Én most nagyon bízok abban hogy most talán eljön az a fordulat, hogy Kimi végre magára talál, mert ha most nem fog ,akkor szerintem már soha, az utolsó esélye hogy kitaláljon a sűrű erdőből, és találjon egy fodrászt!  :D Viccet félretéve nagyon drukkolok neki, remélem Freedom nem fogunk csalódni!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Július 30, 23:38
Válasz #45

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
végül Kimi állna a dobogó legfelső fokára ,hát lehet elsírnám magam!

Akkor én is elsírnám magam  :2funny:

Na jó, ne éljük bele ennyire magunkat, mert a végén tényleg csalódni fogunk.

A lényeg, hogy mindkettőnk kedvence remélhetőleg visszatér most. Az enyém a semmiből tér vissza, a Tiéd pedig az erdei ösvényből ahova kitévedt. Különben is, jól jönne már neki egy hajnyírás  :D

2009. Július 30, 23:22
Válasz #44

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Komolyan, úgy várom ezt a következő versenyt,mint anno 10évesen a születésnapomat :D, komolyan,mint egy kisgyerek, már minden második szavam Shumi ::-)...gyerekes tudom..de mit csináljak, várom már!

2009. Július 30, 23:19
Válasz #43

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
ÓÓ én is végig tudnák nézni egy kettős Ferrari győzelmet, ahogyan büntetik a többieket, és végül Kimi állna a dobogó legfelső fokára ,hát lehet elsírnám magam!  :king: :zizi:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Július 30, 23:06
Válasz #42

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
az hogy Schumi és Kimi egy csapatban az nagyon brutálisan ütős lesz

Hát igen. Két világbajnok együtt. Nem mindennapi esemény ez.

Egy kettős Ferrari győzelmet azt hiszem végig tudnék nézni. Persze szigorúan Schumival az első helyen  :2funny: :2funny:
Bocs  :blush:

2009. Július 30, 23:03
Válasz #41

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én is ilyen módon örülnék, talán még pár könnycseppet is elmorzsolnék, na jó sírnék. :D
Bár ha az én kedvencem vonulna vissza ,azt hiszem, én nem reménykedhetek ilyen lehetőségre,(álomra) hogy esetleg visszatérhet. Amikor meghallottam a hírt rögtön a sok Schumi fanra gondoltam, hogy most milyen boldogok lehetnek, egyszerűen még én se hiszem el. Tényleg örülök, és az hogy Schumi és Kimi egy csapatban az nagyon brutálisan ütős lesz, húú már várom a futamot. :zizi:

2009. Július 30, 22:54
Válasz #40

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Freedom, mikor írtad, hogy már szívesen látnád az a bizonyos Schumi ugrást, hát elnevettem magam. képzeld apukám is ezt mondta hogy látni szeretné azt az ugrást, egyszerűen fanok vagytok az tuti! Hát az is tuti, hogy az összes Schumi fan kiugrik a bőréből, mert ilyen lehetőséget, hogy újból láthatjátok a kedvenceteket a nagy Schumit megint a piros autóban. Veletek együtt örülök! És az, hogy két világbajnok lesz majd egy csapatban az brutális lesz, szerintem Kiminek ez jót fog tenni, szerintem felébresztheti benne a versenyállatot. De durva nem tudom elhinni, Schumi és Kimi a Ferrariban. Akkor végülis mondhatjuk létre jött egy álompáros! Remélem Schumi majd tud hozni a ferkának tizedeket.

Egy másik fórumon jót röhögtem azon, amikor felmerült, hogy jön Schumi, ebből is látszik, hogy irreálisnak tartottam, hogy ez megtörténhet. Valószínűleg azért is, mert ez már az álom kategóriába tartozik.

Gondolj bele, hogy valamit nagyon-nagyon szeretnél, de biztosra veszed, hogy soha nem valósulhat meg. És akkor egyszercsak mégis! Ez leírhatatlan érzés. Sajnos az ugrás közelsem olyan biztos, de egy rajongó attól az, hogy reménykedik és szurkol. Én majdnem 3 éve nem szurkoltam senkinek, maximum kívántam, hogy nyerjen ez vagy az. De szurkolni most fogok újra, mert a kedvencem most indul újra :1:
Láthattad, hogy mennyire örültem a hírnek, bele sem merek gondolni mi lesz itt 3 hét múlva  :zizi:

csak nem minden a pénzről szól, és Andris is azért mondta,mert általánosságban mondtad, és nem minden a pénz körül forog

A "minden a pénzről szól" és "minden a pénz körül forog" nem ugyanaz. Legalábbis az én szótáramban nem.

MINDEN a pénzről szól, de nem minden forog körülötte. A pénz mindenbe beleszól. Mindenbe. De nem szabad, hogy a gondolataid a pénz körül forogjanak. Nem hagyhatod figyelmen kívül, mert a nevezőben mindig ott lesz a pénz. A számlálóban nem szabad, hogy ott legyen  ;D
Na ez most jó fura példa lett  :2funny:

2009. Július 30, 22:37
Válasz #39

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Persze, világos! :)
Nem mondasz hülyeséget, csak nem minden a pénzről szól, és Andris is azért mondta,mert általánosságban mondtad, és nem minden a pénz körül forog, persze itt már a hétköznapi élet jött szóba, holott a Forma 1-ről beszélünk, ott meg tudjuk hogy toronymagasan a pénz az úr, a sport maga,meg a sárga föld szintjén..

2009. Július 30, 22:35
Válasz #38

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Freedom, mikor írtad, hogy már szívesen látnád az a bizonyos Schumi ugrást, hát elnevettem magam. képzeld apukám is ezt mondta hogy látni szeretné azt az ugrást, egyszerűen fanok vagytok az tuti! Hát az is tuti, hogy az összes Schumi fan kiugrik a bőréből, mert ilyen lehetőséget, hogy újból láthatjátok a kedvenceteket a nagy Schumit megint a piros autóban. Veletek együtt örülök! És az, hogy két világbajnok lesz majd egy csapatban az brutális lesz, szerintem Kiminek ez jót fog tenni, szerintem felébresztheti benne a versenyállatot. De durva nem tudom elhinni, Schumi és Kimi a Ferrariban. Akkor végülis mondhatjuk létre jött egy álompáros! Remélem Schumi majd tud hozni a ferkának tizedeket.

2009. Július 30, 22:30
Válasz #37

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kicsit túlzás Freedom, azért mert a Mutterom rám mosolyog még nem feltétlenül jelenti azt hogy viszik a házunkat.. ;)

Csak próbáltam érzékeltetni, hogy mindenhez kell pénz ilyen vagy olyan formában. Még olyanhoz amihez azt gondolnád, hogy nem, olyanhoz is. És bizony ha valami MINDENHEZ kell, akkor az az életedet tudatosan vagy tudat alatt, de befolyásolja. Egy szóval nem mondom, hogy ez jó így, sőt. Ez rossz. De kár tagadni és lesajnálni emiatt másokat.

Persze Andris is tudja, hogy igazam van és figyeld meg, hogy érdemben nem fogja cáfolni amit írok.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek