Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Mosley bukik, nem szakad a Forma-1  (Megtekintve 5958 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Június 24, 21:57
Válasz #18

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Remélem normális elnököt választanak, aki helyreállítja amit Mosley elcseszett!
Igen de még van egy kis próbléma Bernie! szerinted ha Bernie kitalál valamit, akkor azt nem fogja bevezettetni? Emlékszel a no gumicserére?? Azt a mai napig nem hiszem el hogy mekkora bakit követett el, úgymond elég rendesen veszélyeztette a pilóták életét, mert nem voltak 100% ig biztosak hogy kibírják a gumik, úgye ott volt a híres Indianapolis, ami nevetséges volt! Szóval nem vagyok valami nygugodt, valahogyan a FOTa-nak is engednie kell, és ki trudja milyen kiskapuk lesznek abban a bizonyos szerződésban. Látod itt a példa a kettős diffúzor ügy, hát csak három csapat tudta értelmezni azt a szabályt. Szóval én nem vagyok biztos hogy nem lesznek az elkövetkező években ilyen idióta szabálymódosítások! Mindegy mostmár, majd meglátjuk mi lesz, csak reménykedhetünk hogy jó lesz mostantól az f1!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Június 24, 21:17
Válasz #17

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát már beleéltem magam az új szériába, De egy valaminek örülök hogy végre Mosley takarodik! Én értem Colet mit akart, és igen azt ti honnan tudjátok hogy úgy lesz ahogyan mondják, főleg, hogy a gazette.it szerint megállapódtak a szabályokról. Értitek szerintük...

Alapvetően én is az új szériát támogattam, de főleg azért, mert SEMMI esély nem látszott arra, hogy Mosley-val lehet tárgyalni. Így, hogy szépen elhúz a rákba, így azért egészen más a felállás. Persze a FIA tovább keménykedhet majd később, de szerintem nem fog. Itt főleg Mosley volt a nehéz ember. Nem tudom ki lesz az utódja, de biztos, hogy tanul ebből az esetből és ha brutális ellenállásba ütközik, akkor remélhetőleg ésszerűbben fog "tárgyalni". Mert Mosley nem tárgyalt, csak utasított.

A csapatoknak meg ha nincs annyi eszük, hogy mielőtt aláírják 2012-ig azelőtt rögzítség a szabályokat, akkor teljesen elborult az agyuk. El tudod képzelni, hogy ezek után aláírnak egy olyan szerződést, hogy azt csinál a FIA amit akar ők meg mindenáron maradnak? Nem hinném.

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Június 24, 21:06
Válasz #16

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Erre kellet ennyit várni...nem hiszem hogy nem tudták ezt hamarabb megbeszélni.
Végre mosley eltűnik a süllyesztőbe és talán a Forma 1  is javulni fog. :)
Azért én örülök hogy nem lesz másik széria...azzal csak meg kavartak  volna mindent.
Jobb ez így minden marad a régiben csak Mosley repül majd onnan...és lesz legalább Magyar nagydíj is ;)

2009. Június 24, 19:32
Válasz #15

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát már beleéltem magam az új szériába, De egy valaminek örülök hogy végre Mosley takarodik! Én értem Colet mit akart, és igen azt ti honnan tudjátok hogy úgy lesz ahogyan mondják, főleg, hogy a gazette.it szerint megállapódtak a szabályokról. Értitek szerintük... Én továbbra sem bízok az FIA-ben. És az a legszomorúbb hogy szerintem jövőre úgyan ez lesz a céco, ezek a kiszállok duma fog menni a Fota-nál.Bár ha aláírják hogy 2012-ig maradnak, akkor mivel fogják zsarolni őket? Mert a FIA és Bernie bácsi el fogja érni amit akar és eljön az az év mikor no tankolás lesz, akkor nézhetitek a futamot, ami kb 50 perces lesz, meg vehetitek meg a rohadt drága jegyeket! Hiába a Fota sem tud mindent elérni, amit szerettek volna, nekik is be kellett áldozni néhány dolgot, hogy megegyezhessenek! Fota is jól megszívatta a jó népet, hát ez durva nem is akartak kiszállni, mi rajongók meg bevettük, hát ez az egész tényleg szomorú, itt a pénz és a politika a fő nézet nem az ember!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Június 24, 18:45
Válasz #14

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Amúgy arró miért nema dtak hírt, hogy megegyeztek a szabályokról is?

Elolvastad a hírt?
A FOTA minden célját elérte: a gazzetta.it szerint maradnak a 2009-es szabályok

Szóval ennyit a teli tankokról stb.  

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Június 24, 18:14
Válasz #13

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azt gondolom, hogy ez jó hír a sportnak, de én már az új sorozat mellett voltam, mert most jövőre azt fogjuk látni, és gondolom ennek örülni fogtok, hogy csökkentik a versenytávot, mert majd teli tankkal kell majd köröni, és kb annyi lesz a futam, mint a Motogp-ben. Grat. Ezt is megértük... 2évet adok a Forma1-nek és újra itt fogunk kikötni..

Amúgy arró miért nema dtak hírt, hogy megegyeztek a szabályokról is? Mert az is a követelésük között volt, hogy az idei szabályok legyenek érvényben, de erről nincs hír, de 2011-ben bevezethetik, szóval úgy is az lesz, amit a Bernie és az FIA akar..
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24, 18:25 írta Cole »

2009. Június 24, 18:13
Válasz #12

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Haug tudott valamit,amit mi nem,vagy is csak sejtettünk.., biztos hogy a pénzre gondolt!! :)

2009. Június 24, 18:11
Válasz #11

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nem tudom pontosan mire gondolt itt Haug... ::-)

2009. Június 24, 18:03
Válasz #10

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hogy eddig csak is kizárólag a pénzről szólt az F1??? ???

2009. Június 24, 18:02
Válasz #9

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Norbert Haug: "Ez hatalmas siker a Formula-1, a nézők, a sajtó, a csapatok és valamennyi résztvevő számára. A viták nélkül a sport is sokkal jobb lesz. Most jön az, mire minden néző várt, és ismét a sporté lesz a főszerep."

Most jön az, mire minden néző várt, és ismét a sporté lesz a főszerep."  - ez konkrétan mit jelent? ???

2009. Június 24, 17:51
Válasz #8

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hivatalos: F1 2010 - végleges nevezési lista

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kiadta a 2010-es Formula-1-es világbajnokság végleges nevezési listáját.

A FIA hivatalos oldalán is megerősítette a mai tárgyalások eredményét, vagyis, hogy ismételten béke lesz a Forma-1-ben. A weboldalon a szövetség beszámol a mai Világ Motorsport Tanács ülésén született döntésről, mely szerint minden jelenlegi Forma-1-es csapat elkötelezi magát a Forma-1-hez.

A megegyezés értelmében a költségeket csökkentik, a cél pedig, hogy két éven belül a kilencvenes évek eleji keretet érjék el.

A csapatok továbbá aláírnak egy új Concorde egyezményt, ami 2012-ig szól, illetve belegyeztek abba, hogy ezt a szerződés lejárta előtt még meghosszabbíthatják.

Ez azt is jelenti, hogy minden csapat elfogadta az 1998-as Concorde Egyezmény fejlesztett változatát. Az így kialakult 2010-es nevezési lista az alábbi.

SCUDERIA FERRARI MARLBORO   FERRARI
VODAFONE McLAREN MERCEDES   McLAREN MERCEDES
BMW SAUBER F1 TEAM   BMW SAUBER
RENAULT F1 TEAM   RENAULT
PANASONIC TOYOTA RACING   TOYOTA
SCUDERIA TORO ROSSO   STR TBA
RED BULL RACING   RBR TBA
AT&T WILLIAMS   WILLIAMS TOYOTA
FORCE INDIA F1 TEAM   FORCE INDIA MERCEDES
BRAWN GP FORMULA ONE TEAM   BRAWN TBA
CAMPOS META TEAM   CAMPOS COSWORTH
MANOR GRAND PRIX   MANOR COSWORTH
TEAM US F1   TEAM US F1 COSWORTH

2009. Június 24, 17:45
Válasz #7

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Marad a jelenlegi, dögunalmas F1. Igaz, az legalább marad.  :-\

2009. Június 24, 16:52
Válasz #6

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Az lett volna szép, ha egy makacs öregember miatt a kedvenc sportomat tönkreteszik... :o

2009. Június 24, 16:45
Válasz #5

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Részemről nem felhőtlen a boldogság, de azért én is lenyugodtam, happy  :17:  :banan:
(Cole, akkor nem kell átnevezni a fórumot) :)

2009. Június 24, 16:44
Válasz #4

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én nagyon-nagyon megkönnyebültem, bár tudom sokan nem erre számítottak, de tudom hogy az F1 újra tündökölni fog! O0

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek