Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925090 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 20, 22:07
Válasz #1076

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
 ;D  ;D  ;D Ez jó Laszmen!
Hát bevallom én nem sírtam kivételesen, de hallhatad Gönczi majdnem :D Ebből az szűrödik le, ha én nem sírtam, akkor nem sikeredett valami jól!  :D
Tudom hogy nem vagy kőből, mert ha abból lennél nem lett volna a vérnyomásod 190-ven!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 20, 21:52
Válasz #1075

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Ennyiből leszűrted? Azért én se vagyok kőből, de ez valami borzalmas volt, ezen ha az eber sírt, az is csak azért,mert annyira borzalmasan ferteges.. ::-)

2009. Augusztus 20, 21:43
Válasz #1074

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Azért annyira nem volt szörnyű Laszmen ahogyan éneklete.  :D Látom te sem vagy az az érzelgős típus!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 20, 21:38
Válasz #1073

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A Tűzi játék szép volt, sőt, szerintem gyönyörű!
A hangzás is jó volt, mert közben lőtték mellettünk is, és olyan volt mint ha ott lettem volna ::-)

Fuhh, hát én úgy kapcsoltam el a TV-t mikor az a csaj nyávogott, mint a villám, eszméletlen, meghalottam a hangját, feltörtek bennem a bordatörési fájdalmaim :D

2009. Augusztus 20, 21:34
Válasz #1072

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Schumi fanoknak, vagy aki kedveli schumit, az nézze a tv2-t mert az az Asterix az olimpián című film megy és majd Schumi fog benne szerepelni meg Todt bácsi! Gondoltam szólok akit érdekel, esetleg. 19:00-kor kezdődött és szerintem nemsokára láthajuk. :D
: 2009. augusztus 20. - 20:42:15
Látátok a tűzijátékot? Véleményem szerint a tavaly jobb volt, de azért szép volt. Meg szépen énekelte a keresztes Ildikó a Hazám című számot Máté Pétertől. Csak azt röhögtem hogy úgy belet prómozva hogy olyan meglepi lesz a végén, aztán hát mindegy, de tetszett ahogyan énekelte, megható volt.

2009. Augusztus 20, 16:41
Válasz #1071

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Bejutunk a BL-be? Az nem semmi, úgy látom lassan virágzásnak indul a Magyar foci! :o

Üdvözöllek a fórumban Replica! Remélem sokszor jössz majd eszmétcserélni!  ;)

2009. Augusztus 19, 21:56
Válasz #1070

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Levszki Szófia 0-1 DVSC-TEVA{Debrecen}! első félidő végén

Foci de kérlek szoritsatok a magyarokért mert ha most nyernek akkor már "szinte" biztos hogy bejútnak európa legnagyobb focibajnokságába

HAJRÁ MAGYAROK!
HAJRÁ LOKI!
NYERNI FOGTOK!

Link: http://www.pepsifoci.hu/live/bl_levszki_dvsc_20090819
----------------------------------------------------------------------------
 :wave: :friends: :good: :king: :1: O0 :6: :clap1: NYERTÜNK!!!! 2:1!
Hogyha kedden döntetlent játszunk bejutúnk a Bajnokok ligájhába!
----------------------------------------------------------------------------------
Egy vicc:
Szóval maguk jöttek lovagolni tanulni a lovasiskolámba?
No, majd teszünk róla. Maguk egy óráért 600 forintot fizetnek. A ló ingyen csinálja (max. szórakozásból), de ahogy magukat elnézem, rosszabbul jár.
Lovat láttak már? Nem? Nem baj... Mutatok én egyet. Az ott, amelyik alul van... helyesbítek, felül... Tehát az a ló!
Mint látják két vége van, amit egy kis zenei hallással könnyű megkülönböztetni egymástól. Ugyanis elöl böfög, hátul pedig... hátul pedig a farka van. De ezt lovaglás közben nem láthatják. Ha mégis, akkor maguknak már régen rossz.
Gondolom, a fejét minden biológiai előképzettség nélkül is felismerik. Ott elöl,
A szeme a fej elülső részén található, ezért előre jobban lát. Amelyik minden irányban egyformán lát, az a vak ló.
Az a két hegyes a tetején nem irányjelző, hanem a fülei. Ez egyrészt arra való, hogy hallja amit mondok neki, másrészt maguknak van mibe kapaszkodni veszély esetén. Egyébként ez egy farmotoros állat. Hátul van két lába, ezekkel fut, elöl is van kettő, ezekkel fékez. Mind a négy láb patában végződik. Így lehet megkülönböztetni az asztaltól. Mint látják mindegyik patájára patkót szereltünk. Ez azért fontos, hogy ha valakit megrúgna, az ne tudjon reklamálni.
Látják rajta a nyerget? őseink alatta puhították a húst. Mi fölötte szoktuk, mint azt a hátsó felükön tapasztalni fogják.
No most, ha maguk láttak olyan nyerget, ami alól csak a fej meg a lábak látszottak ki, akkor az nem ló, hanem teknősbéka volt. Bírtak követni? Jó. Akkor kérem az elsőt...
Már ne haragudjon, hogy megkérdezem, de magának tényleg így áll a lába? Hogy a kedves nagymamájától örökölte? Lehetetlen! Már rég kihalt volna a családjuk, ha neki is ilyen közel álltak volna egymáshoz a térdei...
Gondolja, hogy közé fér majd a ló?! Talán akkor üljön fel! Nem, ne elölről, mert ott harap. Ugye mondtam... Ne hátulról mert ott meg rúg. Jobbra a kis épületben van az orvos, oda vigyék! Köszönöm. Kár érte, ilyen fiatalon, nősülés előtt...
Ki a következő? Ha adhatok egy tanácsot, oldalról próbálkozzon. Na még egyszer! Most egy kicsit pihenjen amíg én kiröhögöm magam. Segítsen neki! Emelje a lábát! Nem a magáét! Nem a lóét! A társáét! Úgy! Most lendítse föl! Talán ennyire nem kellett volna.
Mi az, maga baloldali? Na végre... Hé, ha maga rugdossa ki a társa fogait, akkor az állatokat miért tartjuk? Most dugja bele a lábát a kengyelbe, ne olyan mélyen, mert feltöri a térdét. Látja azt a szíjat? Az a fék, de itt kantárnak hívják. Ha meghúzza a ló lassít, ha megrántja, a ló megáll. Ha nagyon erősen megrántja, a ló hanyat fog esni, és magának lapjával nagymértékben megnő a légellenállása.
Mi az? Maga már fel is ült? Mit lát? A ló farát? Talán tolatni akar? Forduljon meg! Na végre! Figyeljen! Ha azt mondom: ügetés, a ló ügetni fog. Maga csak kapaszkodjon! Ha azt mondom: vágta, hunyja be a szemét, majd ha a ló visszafelé jön megint felülhet, ha lesz kedve hozzá.
Nem tudna kicsit lazábban ülni? Ahogy így elnézem, a merevgörcs magánál volt ipari tanuló. Aztán még egy-két ilyet pattan a nyeregben, és azt, hogy maga férfi, két t-vel fogják írni. Igen, az a múlt ido jele...
Csukja be a száját! Megállunk. Most kiköpheti, amit a nyelvéből leharapott. Tisztelem a tudományos érdeklődését, de tudtommal a talajmintát nem harapással szokták venni. Hé, hova megy? Különben ahogy látom, maga most egy hétig nem nagyon akar ülősztrájkot kezdeni...
Ön következik, hölgyem. Ne remegjen annyira mert agyrázkódást kap a ló. Üljön nyugodtan! Magának úgy sincs veszetnivalója... Elindulunk... Tisztában vagyok vele, hogy kinőtte már pubertáskori zavarait, de a térdével még most az egyszer szorítson erősen! Mint kislánykorában... Nem megy? Csak nem a szolgáltatóiparban dolgozik?
Látja azt a csoportot a korlát mellett? Azok nem lovagolni jöttek. Szórakozni...
Hát akkor ügessünk! Aha... ezt hívják kényszerleszállásnak. Elég alapos talajlazítást végzett. Csak nem a strucc a kedvenc madara? Hogy mi? Hogy dobál a ló? Majd máskor gyorsabban kimászik a vége alól. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk...
Van még valaki? Mi...? Maga meggondolta magát? Rendben, de a tandíjat nem adjuk vissza! Úgy nézem mára megvolnánk. Aztán, ha kedvük szottyan egy jót lovagolni, csak jöjjenek bátran máskor is!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20, 15:18 írta Ivancia »
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Augusztus 17, 21:08
Válasz #1069

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Köszi, most már (hogy visszataláltam) próbálok jönni sűrűbben
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Augusztus 17, 21:06
Válasz #1068

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Üdv ismét Tapaty és Speci! Jó újra hogy vagytok! ::-)

2009. Augusztus 17, 21:00
Válasz #1067

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Speci, hol voltál idáig? Ennyire fájt ami Aloval történt a ringen? Hát gondoltam rád, mikor láttam hogy Alonak leesett a kereke. Sajnáltam a sok Alo drukkert!

Hirtelen milyen sokan feljöttetek, légyszí gyertek többszőr, legalább 1 támához ha írtok én annak is nagyon örülnék. Mert érdekel a véleményetek. Köszi! O0
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 17, 21:07 írta Márti »

2009. Augusztus 17, 20:57
Válasz #1066

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Elvileg a hiba már nincs jelen, de a fórum továbbra is lassú...  :-\

nekem tökéletes minden. mindenki váltson 8 megás kapcsolatra.  ;)

2009. Augusztus 17, 20:55
Válasz #1065

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nem tudom mi lehet F1Komi-val, már régen írt, remélem jól van a műtét után! :-\

2009. Augusztus 17, 16:37
Válasz #1064

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Attól hogy kiírta ezt a hibaüzenetet, nekem elküldte a hozzászólásomat :)
De tényleg nagyon lassú az oldal, de csak időközönként..

2009. Augusztus 17, 15:38
Válasz #1063

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Elvileg a hiba már nincs jelen, de a fórum továbbra is lassú...  :-\

2009. Augusztus 17, 05:46
Válasz #1062

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ma reggel a hozzászólás elküldésénél az alábbi hibaüzenet fogadott:

Adatbázis hiba

Got error 28 from storage engine - ellenőrizd az adatbázis számára fenntartott tárolási helyet vagy vedd fel a kapcsolatot a szerver adminisztrátorával.
Fájl: /mnt/storage/www/virtual/f1forum.co.hu/htdocs/Sources/Post.php
Sor: 1981

A mai nap folyamán felvesszük a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval, illetve orvosoljuk a hibát!

« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 17, 05:52 írta F1Andris »

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek