Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925766 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 03, 22:28
Válasz #1031

tapaty

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Na ez az amit én nem igen tehetek meg, ha Rubens abbahagyja a Forma-1-et akkor biztosan valami brazil vagy amerikai versenyben fog indulni. Arra meg egy élet is kevés, hogy összespóroljam a pénzt.  :'(
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Augusztus 03, 21:42
Válasz #1030

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát ja, én ott voltam csak nem jött össze! de amúgy én is erre gondoltam, hogyha ralizni fog, akkor majd spórolok és kiutazok az egyik versenyhétvégére, és akkor talán összejön,mert ahogyan néztem a ralit, tényleg elég közel kerülhetnek a pilótákhoz. Hátha meg nem jön össze soha, akkor legalább láthattam élőben!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 03, 21:33
Válasz #1029

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Igazad van össze sem hasonlítható az élő találkozással!

Nehéz elkapni Kimi fiút! Bár azthiszem csütörtökön dedikált a célegyenesben, ott el elhetet volna kapni, persze utólag könnyű okoskodni! Nem baj egyszer össze fog jönni Márti!

Az a baj hogy F1-es hétvégén megközelíthetetlenek a versenyzők, legalábbis a legtöbb. Pl egy ralliversenyen könnyebb lehet testközelbe kerülni mert kissebb az érdekődés..

2009. Augusztus 03, 21:25
Válasz #1028

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát Andris köszi, de ez nem az én stílusom, ez semmi, én találkozni akarok vele, és úgy adja az autogrammot. Ez a marhaság, hogy lehet kérni ilyen online-osan meg postai úton meg mit tudom még milyen módon hát azokat nem is a sztárok írják alá, hanem valami gép, szóval gagyi sz*r, nekem nem kell utánzat, tudod az aláírás másodlagos, nekem a találkozás az első,dehát ezt te is tudod. Érted az aláírás azért jó, mert van a kedvencedtől egy relikviád, ha esetleg fotón nem tudjuk megörökíteni a nagy találkozást.Tök jó lenne ha a sapimat aláírná, hát az mindig is kint lenne a szobámban és mutogatnám mindenkinek, hogy képzeljétek kivel taliztam...
Te is találkozhattál a kedvenceddel JV és te meg levideóztad, na hát érted a különbséget az online-os és a személyes autogramm között.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 03, 20:56
Válasz #1027

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem próbálj böngészni Kimi hivatalos weboldalán. Általában lehet kérni auogrammot online, és pár hé múlva küldik. Tudom nem olyan mintha élőben írná alá, de azért ötbb mint a semmi! ^-^

2009. Augusztus 03, 20:53
Válasz #1026

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Márti, én úgy látszik egy mázlista vagyok. Szombaton a Várban kóvályogtam és estefelé hazamenetben leszálltam a Blahán és sétálva mentem a barátnőmhöz. No és kit láttam? Pont akkor jött meg Kimi a szállodába. Van egy fotóm is róla, de sajnos csak hátulról  O0
Elég morcos volt, kiosztott kb 10 autogramot és húzott befelé.

Ezt nem hiszem el, hát ilyen nincs! Hát te tényleg egy mázlista vagy! És akik kaptak tőle dedikálást hát nagyon -nagyon boldogok lehettek. A morcossága az nála ilyenkor alap, de reggel mosolygosabb, legalábbis az autóban amikor jön a ringre!
Hát amikor egy Massa rajongó kapott szombat reggel autógrammot Massa-tól, és még fotót is tudott készíteni róla, hát látni kellet volna a csajt meg az anyját, el sem akarták hinni, azt a boldogságot, kibújtak a bőrükből én meg csak néztem őket és irigykedtem, hogy ez velem miért nem történik meg! Kimi nagyon nehéz esett, talán ő az egyetlen akitől nagyon nehéz kapni, szóval feladja a leckét a rajongóinak.

2009. Augusztus 03, 15:23
Válasz #1025

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
uhh :no_1: ahhoz képest mn ment keresztul jól néz ki
moniii:)

2009. Augusztus 03, 15:11
Válasz #1024

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Itt van szegény Felipe!

2009. Augusztus 02, 23:24
Válasz #1023

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Augusztus 02, 22:57
Válasz #1022

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Üdv újra Tapaty!

Én küldtem az emailt, de futamok előtt is szoktam küldeni a felhasználóknak e-mailt. :)

Na szép. Tényleg kaptam email-eket, de olyan sok mindenfélét kapok, hogy nem szoktam elolvasgatni csak azokat amik éppen "szerencsések". Ill. azokat nyitom meg amiket tudom, hogy kitől kapok. Szóval bocsi, de mostmár itt vagyok

2009. Augusztus 02, 22:55
Válasz #1021

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Márti, én úgy látszik egy mázlista vagyok. Szombaton a Várban kóvályogtam és estefelé hazamenetben leszálltam a Blahán és sétálva mentem a barátnőmhöz. No és kit láttam? Pont akkor jött meg Kimi a szállodába. Van egy fotóm is róla, de sajnos csak hátulról  O0
Elég morcos volt, kiosztott kb 10 autogramot és húzott befelé.

2009. Augusztus 02, 21:37
Válasz #1020

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Épp nézem a híreket és semmi, nem tudom 3 hétig miről fogunk írogatni, mert már most pangás van hírekben. Bárcsak nekem is 1 hónapos szabim lenne.   

2009. Augusztus 02, 17:50
Válasz #1019

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Üdv újra Tapaty!

Én küldtem az emailt, de futamok előtt is szoktam küldeni a felhasználóknak e-mailt. :)

2009. Augusztus 02, 16:13
Válasz #1018

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nagyon nagy! Pláne amikor magyarázza Tapaty hogy mi az ajándék!!!!!

Rubens meg Váááóóóóóóóóóóóóó, én nagyon bírtam! ;D

2009. Augusztus 02, 16:00
Válasz #1017

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Köszi hogy szóltál! Valahogy nem vettem észre hogy felrakta. Mit szólsz Andris, Tapaty elég jól csinálja, komolyan nagyon tetszett.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek