Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Velem durva dolog történt... kiderült, hogy egy (másik!) fórumon valamelyik Kimi ellenessel (itt is fent van) beszélgetek. Felismertem rögtön, amint rátértünk az F1 témára.
Hát ehhez képest az érdemi volt..... csak a különbséget szeretném érzékeltetni Én már csak tudom, mert mindennapi kapcsolatot ápoltam vele Persze azért nem hiányzik
Hát azért az érdemi túlzás.
rám miért???én nem vagyok bajkeverő
Rád értette sztem. Amúgy látod, ilyen mikor más is őszinte veled.
A 6291-ből jó eredmény Gratula
Az ilyenek ellen, az a legjobb taktika, ha levegőnek nézed....repcsivel legalább lehetett érdemi vitákat folytatni, ő érvelt....
Hagyjátok az ilyen Nick féléknek feltűnési viszketegségük van szerintem nem foglalkoztak vele eleget és itt próbál valamit kezdeni! Ezt nem lefikázásnak veszem ez csak egyszerű pszichológia
f1 menedzserben 298. vagyok a 6291 ből
én se szeretem az ilyet ezért járok ide.......
Csak azt tudnám, ha valaki kizárólag trollkodni jár egy fórumra, akkor miért nem olyan helyre megy, ahol több a fórumozó, ezért többen szidnák-aláznák-szívatnák. Elvégre egy troll ezt élvezi...Ja, ez egy költői elmélkedés volt, még véletlenül sem várok rá választ.