Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367173 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Június 26, 12:05
Válasz #910

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Értettük Adam! ;D  O0igy fogjuk

2010. Június 26, 00:49
Válasz #909

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
GO KIMI GO C4 WRC HAJRÁ KIMI!!!! :clap7: :clap7: O0 :6:

Jobban örülnék személy szerint, ha jövőre ezt már így írnátok :D :

GO KIMI GO Fiesta WRC HAJRÁ KIMI!!!! :clap7: :clap7: O0 :6:

:D :D :D

(Aki nem tudná: a jövő évi szabályváltoztatások miatt a Citroen és a Ford is új WRC modellekkel fog rajthoz állni. :) )

2010. Június 26, 00:36
Válasz #908

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Üdv a fórumon DannyBug! :)
Látom azért az igazi Kimisek nem tudják megemészteni a  dolgokat, meg hogy nagyon is hiányzik az f1-ből, hát igen, elvesztett az f1 egy fantasztikus egyéniséget, pilótát, és még sorolhatnám.
Nem akarlak elszomorítani titeket de Kimi már nem fog visszajönni se 2 év múlva se 5 év múlva, ennyi volt, ezt tudomásul kell venni. Nem tudom hogy ti hallottátok de megint megműtik mert kiújult a porckorong sérve megint, szóval csak annyit akartam ez nagyon gázos történés mert csórikámnak ez ki fog újulni bármikor mert ilyen sportot űz. 2009-ben nagyon sokszor fájt a háta, meg minden, félek hogy a karrierje végét is jelentheti ez a sérv dolog majd egy idő után, mikor már nem tudnak rajta segít, megszüntetni a fájdalmait. Ez nagyon nem jó hír, és ez elszomorít.

Köszönöm még1x az üdvözlést végre találtam 1 olyan fórumot ahol megtalálom a helyemet és nem csak a Focirol lehet beszélni :)! Márti ezt megemésztenni??   :oesküszöm nektek hogy Kimin nöttem fel! ezt megemésztenni igen csak nem lehet egy olyan pilotát akit ténleg kis korod ota imsersz és neki drukkolsz és egykét ember meg lenézzi és leszólja hát az ugy elégé sz*r. És mégis 1 jó pilota és azért szerintem ezt sokan tudják! a sérve remélem a fájdalmait megtudják szüntetni! És megköszönöm KIMInek azokat a fantasztiks versenyeket amiket nyújtott pályafutása során. GO KIMI GO C4 WRC HAJRÁ KIMI!!!! :clap7: :clap7: O0 :6:

2010. Június 25, 18:39
Válasz #907

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Látom azért az igazi Kimisek nem tudják megemészteni a  dolgokat, meg hogy nagyon is hiányzik az f1-ből, hát igen, elvesztett az f1 egy fantasztikus egyéniséget, pilótát, és még sorolhatnám.
Nem akarlak elszomorítani titeket de Kimi már nem fog visszajönni se 2 év múlva se 5 év múlva, ennyi volt, ezt tudomásul kell venni. Nem tudom hogy ti hallottátok de megint megműtik mert kiújult a porckorong sérve megint, szóval csak annyit akartam ez nagyon gázos történés mert csórikámnak ez ki fog újulni bármikor mert ilyen sportot űz. 2009-ben nagyon sokszor fájt a háta, meg minden, félek hogy a karrierje végét is jelentheti ez a sérv dolog majd egy idő után, mikor már nem tudnak rajta segít, megszüntetni a fájdalmait. Ez nagyon nem jó hír, és ez elszomorít.

Bezony, kiújult neki sajnos  :-\ És úgy is nyilatkozta, hogy "köszönheti annak a 9 évnek", szóval biztos a tudata tele van!
Biztos, hogy nem fog vissza jönni, nekünk szurkolóinak mondjuk ez rossz, neki kevésbé!

2010. Június 25, 13:03
Válasz #906

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Látom azért az igazi Kimisek nem tudják megemészteni a  dolgokat, meg hogy nagyon is hiányzik az f1-ből, hát igen, elvesztett az f1 egy fantasztikus egyéniséget, pilótát, és még sorolhatnám.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Június 24, 21:27
Válasz #905

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
köszönöm! :)
hát igen most egy db-ig el kell fogadni hogy Kimi Rallyzik és szereti csinálni hát ez van de nem baj talán igazad van lehet hogy még vissza jön de hogy nem a Renaulhoz az biztos O0 :)

Én is Üdvözöllek, jó látni még Kimi fanokat  :)

2010. Június 24, 17:33
Válasz #904

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Üdv DannyBug a fórumon! :)

Gyere sokszor!  :friends:

2010. Június 24, 14:25
Válasz #903

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
köszönöm! :)
hát igen most egy db-ig el kell fogadni hogy Kimi Rallyzik és szereti csinálni hát ez van de nem baj talán igazad van lehet hogy még vissza jön de hogy nem a Renaulhoz az biztos O0 :)

2010. Június 24, 13:30
Válasz #902

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen azért Alonsorol teljesen más véleményel vagyok ezek után mondjuk soha nem utáltam mert mindig tudtam hogy egy becsületes pilota és tud is vezetni és ténleg emlékezzünk vissza hogy tavaly azért jó Massa balesettet szenvedett és ö azért nem szerzett pontokat de ahozz képest Kimi szinte egyedül vitte a csapatot és nagyon sokszor ott volt a 5-4 helyen és mégis sokan mondták hogy milyen sz*r meg ilyenek de közbe aki ismeri és régóta tudja hogy kimi milyen pilota az teljesen más véleményel van csak ezek a divat g**i nézzök mondanak minden félét és közben lószart se értenek az egészhez és olyanokal vitatkoznak aki szinte ezen nőt fel és elég régóta nézzi ezt a sportott! és kimi meg muttatta hogy a tavalyi autóval is lehet nyerni mert spaban nyert is! de most pl itt van a Scumacher én nem akkarom fikázni mert ténleg 7x vb tud valamit de azért emlékszem arra hogy sokan hogy mondták hogy majd újra vb lesz és akkor már 8x meg ilyenek és közben most meg sehol nincs jó nem valami jó az autója de azért valjuk be menyivel más most igy láttni öt meglepö nem jé a 7x vb a 7-8 helyért csatázik érdekes most egyböl mindenki meglepödött  :clap7: jó most jönnek ezzel a dumával hogy 3 évet ki hagyott azért most azóta biztos üllt f1-es autóba mert ne mondják azt hogy nem mert tudom mert ö is tesztelgettet volt egy csomószor láttam újságban na mind1 enyit erröl mondom még1x én nem fikázni akkartam sumit mert elismerem hogy nagy vb meg minden csak más szemszögböl probáltam rávilágitani! hogy azért Kimi se egy rossz pilotta és akárki akármit mond róla annak nincs igaza! HAJRÁ KIMI!!! és ténleg az F1 nélkülde már nem az igazi söt egyre szarabb! mén se birom magamat túltenni hogy nincs már ott :'(
Szia, üdv a fórúmon  :good:
Minden Kimi rajóngónak nehéz volt felfogni hogy Kimi most nem lesz f1ben...de kitudja talán 2 év mulva mi lesz, szerintem ő is viszaakarna térni csak még kiakarja élni magát, és bozonyitani rallyban is :)

2010. Június 24, 12:13
Válasz #901

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen azért Alonsorol teljesen más véleményel vagyok ezek után mondjuk soha nem utáltam mert mindig tudtam hogy egy becsületes pilota és tud is vezetni és ténleg emlékezzünk vissza hogy tavaly azért jó Massa balesettet szenvedett és ö azért nem szerzett pontokat de ahozz képest Kimi szinte egyedül vitte a csapatot és nagyon sokszor ott volt a 5-4 helyen és mégis sokan mondták hogy milyen sz*r meg ilyenek de közbe aki ismeri és régóta tudja hogy kimi milyen pilota az teljesen más véleményel van csak ezek a divat g**i nézzök mondanak minden félét és közben lószart se értenek az egészhez és olyanokal vitatkoznak aki szinte ezen nőt fel és elég régóta nézzi ezt a sportott! és kimi meg muttatta hogy a tavalyi autóval is lehet nyerni mert spaban nyert is! de most pl itt van a Scumacher én nem akkarom fikázni mert ténleg 7x vb tud valamit de azért emlékszem arra hogy sokan hogy mondták hogy majd újra vb lesz és akkor már 8x meg ilyenek és közben most meg sehol nincs jó nem valami jó az autója de azért valjuk be menyivel más most igy láttni öt meglepö nem jé a 7x vb a 7-8 helyért csatázik érdekes most egyböl mindenki meglepödött  :clap7: jó most jönnek ezzel a dumával hogy 3 évet ki hagyott azért most azóta biztos üllt f1-es autóba mert ne mondják azt hogy nem mert tudom mert ö is tesztelgettet volt egy csomószor láttam újságban na mind1 enyit erröl mondom még1x én nem fikázni akkartam sumit mert elismerem hogy nagy vb meg minden csak más szemszögböl probáltam rávilágitani! hogy azért Kimi se egy rossz pilotta és akárki akármit mond róla annak nincs igaza! HAJRÁ KIMI!!! és ténleg az F1 nélkülde már nem az igazi söt egyre szarabb! mén se birom magamat túltenni hogy nincs már ott :'(

2010. Június 22, 20:18
Válasz #900

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Alonso amit nyilatkozott Kimiről, na ez igen, végre valaki elismeri mit művelt tavaly azzal a fos talicskával Kimi, és mégis a sok féreg lebénázta. És ha most jönnek hogy mert nyal Kiminek hát azzal mit ér el?? Szóval látjátok Alonso is tudja milyen sz*r ez a retkedék fostalicskát vezetni, mert nem ezt várta a Ferraritól az is biztos,hogy ilyen sz*r lesz, bár a mostani ezerszer jobb a tavalyinál, szóval ennyit erről!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2010. Június 22, 18:37
Válasz #899

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hehe ez jo lesz :)

2010. Június 22, 18:19
Válasz #898

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A két cimbora Finnországban párbajozhat.

Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel  augusztus 7-8-án nagy valószínűséggel részt vesz a Helsinki MotorSport Show-n. Hivatalosan még nem erősítették meg az információt, de Vettel már igent mondott, így már csak a Red Bull Racing engedélye hiányzik. A helyzetet megkönnyíti, hogy az eseményen partner lesz a Red Bull is.

Räikkönen navigátora Kaj Lindström szintén beleegyezett abba, hogy induljanak, így úgy tűnik, a duó nem bomlik fel erre a hétvégére sem.

A verseny hasonló a Race of Champions-hoz, különböző motorsportból érkeznek majd versenyzők, és egységes autóval versengenek egymás ellen.

A teljes névsor később lesz publikus, eddig annyi biztos, hogy a Solberg testvérek, Mikko Hirvonen, Markko Martin, Matthew Wilson, Patrick Sandell, Mika Salo, Mika Kallio biztosan ott lesz, és ígéretet tett a korábbi Forma-1-es világbajnok, Jacques Villeneuve is.

2010. Június 17, 11:03
Válasz #897

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azert eleg kedves tole. :)
Sokszor latni lehetet kepekbe is hogy birjak egymast meg minden.Egesz jol elvoltak ok...biztos hianyzik Alonak Kimi  ^-^ ..

2010. Június 17, 09:45
Válasz #896

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Alonso megint megemlítette Kimi-t:

Még mindig hosszú az út a szezon végéig és a dolgok nagyon gyorsan megváltozhatnak. Az emberek úgy tűnik elfelejtették, hogy tavalyi a szezon közepén a valaha volt egyik legversenyképtelenebb autóban Kimi volt az a versenyző, aki a legtöbb pontot szerezte.

Alonak átlagban ilyen érdemi nyilatkozatai vannak Kimiről! Még akkor is, ha mondhatni sokszor ők ketten voltak egymás legnagyobb ellenfelei a pályán! Mégis, csak tőle hallhatni ilyen nyilatkozatokat!  :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek