Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: A Ferrari és a McLaren elásta a csatabárdot  (Megtekintve 2218 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 04, 08:46
Válasz #8

Annamari

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Ahogy mondod! De én nem a jóval jellemezném, hanem a brutálisan királyul szuperrel!  :D

;D ;D ;D
De akkor most annyira jóban lesznek, hogy futem előtt eggyütt teáznak majd; Hami,Kimi, Massa,és Kovi? Az: :good:
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 03, 21:50
Válasz #7

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ahogy mondod! De én nem a jóval jellemezném, hanem a brutálisan királyul szuperrel!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 03, 21:45
Válasz #6

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Akk mind 1, nekem tökéletes minden így ahogy van :D és az f1 nem azért fontos nekem mert tartozhatok valahova hanem azért met jóóó :D
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2009. Február 03, 21:43
Válasz #5

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen, ha ők elásták akkor a drukkereknek is el kell, de hát ezt tudjuk hogy nem így megy. Szóval anonymus utálni fognak még , vagy adjak esélyt a drukkereknek is?  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 03, 21:28
Válasz #4

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Akk mostmár nem fognak utálni annyira a mercisek, mert minden nagy spanom ferraris? :D
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2009. Február 03, 09:25
Válasz #3

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
"Másmilyen csapatok" is példát vehetnének innen.

2009. Február 02, 20:45
Válasz #2

rew

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Jelen pillanatban (gazdasági válság)miatt nem egymás ellen kell lenniük a csapatoknak, hanem egymással. Ez így korrekt

"17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." Fernando Alonso

2009. Február 02, 18:38
Válasz #1

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Ron Dennis március 1-jén átadja a stafétát Martin Whitmarsh-nak, aki az elmúlt időszakban gyakori vendég volt Maranellóban, a FOTA ülésein. Az olasz csapat szóvivője, Luca Colajanni is eltöltött egy napot Wokingban, a McLaren főhadiszállásán.

"Ha egy esztendővel ezelőtt azt mondják nekem, hogy a McLaren vendége leszek, nem hiszem el. Nagyon érdekes volt." – jelentette ki az olasz szakember.

Luca di Montezemolo elismerően beszélt Dennisről, és hozzátette, hogy bár a pályán riválisok, összetartanak. "A csapatok munkája nagyon gyümölcsöző. Sokat elértünk, és az elkövetkezendő időszakban még több sikert könyvelhetünk el."

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek