Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kovalainen: Fantasztikus lenne legyőzni Lewist  (Megtekintve 3498 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 04, 08:56
Válasz #15

Annamari

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
De az tényleg, azért nem mehet minidg ilyen szarul, mert nehezebb a kocsija.
Ez lehet nem igaz.
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 03, 21:30
Válasz #14

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ott a pont :D :D
Esély mindig van csak nem mindegy h mekkora :D :D :D
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2009. Február 03, 21:27
Válasz #13

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát én ezt le is írtam,  :D  akkor bocsi ha túl hiszékeny vagyok Kovi iránt, tudod meg kell neki is adni a második esélyt, bocsánat vagyis a harmadikat!  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 03, 21:22
Válasz #12

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ha a kedvenc pilótád ellen menne és mondaná h le akarja nyomni akk te is csak annyit írtál volna mint én eddig:D. De most komolyan elvileg tapasztaltabb is mint Hami még sem mutatott eddig vmi sok mindent és remélem h Hami nagyon nagyon jó formában lesz idén és az agresszivitása is megmaradt tavalyról  :D
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2009. Február 03, 20:10
Válasz #11

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát szegény Kovi, az is itt nyomja a süket dumát, hogy így egyenlő bánásmód meg stb.. Azt elflejtette hogy tavaly miket mondott?! Persze tudom én, hogy ezt kötelező neki nyílatkozni, hogy minden szépet jót elmondani a csapatról, csapattársról. És neki is azt mondom hogy álmodni lehet de nem a mercinél! Főleg ha a csapattársad Lewis hamilton, ez dettó Piquet és Alo esetében. Én remélem hogy az igaz amit mondott, hogy most jobb formában lesz és legyőzi Lewist, bár ezt a csapat nem fogja hagyni, de azért hajrá!
Kovi sem béna versenyző, de ő sem az a húú de feltünően jó pilóta. Tehetséges ő is de a csapattársa jobb nála. Tényleg én drukkolok neki hogy sikerüljön ez az év neki, és legyőzze Hamit, meg a többieket, akik elég rendesen ott lesznek az élen! Persze akkor nem drukkolok neki ha Kimit veszi célpontnak!  :blum:  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 03, 19:32
Válasz #10

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Ayrton Senna

2009. Február 03, 09:20
Válasz #9

bagoly701

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na azért nem egészen így van. Azt állítja bárki is, hogy Kova teljesítménye épp csak annyival gyengébb, amennyivel nehezebb az autója mint a társáé? Na ne máááááár! Ne csináljatok már úgy, mintha ennyi lenne.

2009. Február 02, 22:55
Válasz #8

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tényleg tehetséges, de nem értem a futamokon miért nem tud jól menni?
Pedig a lehetőség neki is megvan!
DE ebből nem lesz semmi!

Már elmondta, mert az időmérőkön megkapja a nehezebb kocsit. vajon miért?

2009. Február 02, 21:10
Válasz #7

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Tényleg tehetséges, de nem értem a futamokon miért nem tud jól menni?
Pedig a lehetőség neki is megvan!
DE ebből nem lesz semmi!
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 02, 20:46
Válasz #6

rew

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
A képességei megvannak hozzá, de a csapat nem fogja támogatni ezen elképzeléseit... :'(
Hát azért nincs egy szinten Hamiltonnal, de ha szerencsésen alakul neki az év akár megverheti de erre kicsi az esély

"17 éve versenyzek. Veterán vagyok, bár mindig a legfiatalabb voltam az összes versenyen." Fernando Alonso

2009. Február 02, 20:30
Válasz #5

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A képességei megvannak hozzá, de a csapat nem fogja támogatni ezen elképzeléseit... :'(

2009. Február 02, 20:23
Válasz #4

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen

2009. Február 01, 20:28
Válasz #3

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Ayrton Senna

2009. Február 01, 00:07
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Az tényleg jó lenne, de ez neki csak egy álom!

2009. Február 01, 00:03
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A 2009-es szezonban Heikki Kovalainennek egyértelműen az a célja, hogy az eddigieknél lényegesen jobb teljesítményt nyújtson. A finn elmondta, csapattársa, Lewis Hamilton mellett a többieknek is szeretne nehéz perceket okozni.

A 27 éves pilóta 2007-ben a Renault-nál debütált a Forma-1-ben, ám a francia csapat tavaly már nem tartott igényt a szolgálataira, így Kovalainen a McLaren-Mercedeshez igazolt. A wokingi alakulat autóját vezetve 2008-ban a hetedik helyen végzett a bajnokságban, és 45 ponttal kapott ki márkatársától, az egyéni címet szerző Hamiltontól.

Kovalainen idén természetesen javítani szeretne, és az Autosportnak adott interjújában elmondta, úgy érzi, hogy készen áll arra, hogy mindenkit legyőzzön.

"Az előző két szezonnal ellentétben remélhetőleg, jobb lesz a mostani és javíthatunk az eredményeken. Egész biztos, hogy felkészültebbnek érzem magam és nem látok okot arra, hogy miért is ne lehetne jobb az idény"- vélte a 27 éves finn.

"Mindössze annyit mondhatok, hogy fizikailag és mentálisan is jobb formában vagyok az előző évhez képest. Azt gondolom, hogy majdnem mindig ugyanaz a helyzet, vagyis az ember minden évben próbál apránként fejlődni. Nincs szó nagy különbségekről, de jobb formában érzem magam, és remélhetőleg a többieknek is nehéz perceket okozhatok, nemcsak Lewisnak. A cél az, hogy megpróbáljak mindenkit legyőzni"- mondta Kovalainen, aki hozzátette azt is, hogy természetesen majd csak a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon derül ki, hogy hol is állnak, és mire lehetnek képesek. Kovalainen egyébként még nem vezette az MP4-24-est, mivel a múlt heti portugáliai teszten az óriási eső miatt nem tudott pályára hajtani.

A finn elismerte, hogy rengeteg dolgot tanult 2008-ban, és úgy véli, könnyebb idény vár rá: "Úgy érzem, hogy most már jobban ismerem a csapatot, azt, hogy hogyan működik, hová fordulhatok a kérdéseimmel, és talán már az autót is jobban tudom abba az irányba fejleszteni, ahová én szeretném. Azt gondolom, hogy ez a legnagyobb dolog."

Kovalainen, ahogyan azt mondta, szeretne mindenkit legyőzni idén, ám minden bizonnyal ebbe csapattársának, a 2008-as világbajnok Lewis Hamiltonnak is lesz beleszólása. A finn pilóta elárulta, a csapat egész biztosan nem fog beleszólni kettejük csatájába, és hozzátette azt is, a brittel azonos bánnak vele.

"Nem gondolom azt, hogy másodhegedűs lennék Lewis mellett. Tavaly azt éreztem, hogy 100 százalékos támogatást kapok a csapattól, ő pedig egyértelműen jobb munkát végzett, mint én"- mondta a 2009-ben kettes rajtszámmal induló versenyző. "Nekem csak javítanom kell a teljesítményemen, a munkámon, amit az istállóval végzek, és most, hogy jobban ismerem a csapatot, azt gondolom, jobban kellene kezdenem az évet, és egész szezonban tartani kellene azt a szintet."

"Számomra semmin sem változtat az, hogy ki is a csapattársam, én mindig a saját munkámra, felkészülésemre koncentrálok"- szögezte le a pilóta, aki nem tart feszültségektől akkor sem, ha sikerül borsot törnie Hamilton orra alá.

"Nem hiszem, hogy probléma lenne. ő profi, tudja, hogy hogyan mennek a dolgok. Az biztos, hogy elszántan végzi a munkáját, csakúgy, mint tavaly tette. Biztos vagyok abban, hogy ez nem fogja befolyásolni a kapcsolatunkat. Ha együtt tudunk hajtani, biztos, hogy a csapat előrelép. Ez a célunk, és együtt is dolgozunk"- mondta a finn. "Természetesen fantasztikus lenne legyőzni Lewis, hiszen mindig mindenki a világbajnokot akarja megverni. ő egy nagyon jó pilóta. Jelen pillanatban az én prioritásom azonban nemcsak az, hogy legyőzzem Lewist, és előtte végezzek. Azt gondolom, hogy javítanom kell a Forma-1-ben töltött előző két szezon után. Ez a célom."

F1hirek.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek