Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Fernando Alonso  (Megtekintve 68257 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Március 10, 13:33
Válasz #77

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Ez csak megcsinált kép, vagy tényleg Kimit nézi?
Ezt komolyan kérded? :shok:

2010. Március 09, 23:30
Válasz #76

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése

Ez csak megcsinált kép, vagy tényleg Kimit nézi?

2010. Március 09, 19:42
Válasz #75

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Alonso már várja a Schumacher elleni csatákat

A kétszeres spanyol világbajnok 2006 után ismét nagy csatákat vívhat a győzelemért, a dobogós helyezésekért a hétszeres világbajnok Michael Schumacher-rel.

Alonso számára sokat jelent az, hogy nagy nevek ellen harcolhat a bajnoki címért.

Michael Schumacher 2006 év végén intett búcsút a királykategóriának. Akkor nem sokan gondolták volna, hogy a német legenda, és a spanyol sztárversenyző csatázhat még egymás ellen az F1-ben.

Michael idén a Mercedes színeiben tér vissza, míg Alonso Schumacher korábbi munkahelyén, a Ferrarinál versenyezhet Felipe Massa mellett.

„Évezem a nagy neveket és a nagy csatákat. Abban pedig biztosak lehetnek, hogy nagyon különleges újra Michael-el versenyezni. Ha futamgyőzelemért harcolsz, akkor élvezetesebb ezt Michael-el tenni, mint más versenyzővel.” – kezdte Alonso.

„A csapat hangulata nagyon jó, nagyon különleges. Érzed, hogy egy hatalmas, legendás csapat része vagy, ami nagyon kellemes. Továbbra is élvezem az életem. A csapat nagyon-nagyon barátságos velem, azonnal otthon éreztem magam.”

Az egykori Renault versenyző szerint Spanyolország most rengeteg sportágban áll a világ élén, reméli nem olyan soká a Forma-1 is ilyen lesz.

„Spanyolországban most nagyon jó korszakot élünk, rengeteg sportágban az élen vagyunk, reméljük a Forma-1-ben idén ismét esélye lesz egy spanyol versenyzőnek.”

A kétszeres világbajnok spanyol kitért az idei szezon egyik újdonságára, vagyis az utántöltés hiányára.

„Az autóval eddig minden kör ugyan olyannak tűnt. Egy kicsit veszítesz a gumi tapadásából, de azt visszanyered a sok üzemanyag miatt.”
: 2010. február 16. - 18:29:00
Alonso-ból „éltek” Valenciában, és Jerez-ben!

Fernando Alonso ismét csak hatalmas tömegeket mozgatott meg hazájában.

Spanyol honfitársainak csak töredéke látogatott ki a tesztekre, amikor nem volt akcióban a Ferrarival.

Nem sokkal, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) ismertette az idei szezonra való felkészülések helyszíneit, a spanyol dörzsölni kezdték a tenyerüket, hiszen az összes kollektív tesztet Spanyolország rendezheti meg.

Ahogy az várható volt, Fernando Alonso jelentette a legnagyobb érdeklődést Valenciában, és Jerez-ben is. Átlagban 30 ezer ember látogatott ki a pályákra, amikor a Ferrari újdonsült pilótája tesztelte az F10-est.

Csaknem fele annyian voltak kíváncsiak a helyszínen a történésekre, míg Felipe Massa rótta a köröket a géppel.

A rossz időjárás ellenére is kitartottak a szurkolók, az utolsó pillanatokig követték figyelemmel kedvencüket, Fernando-t.
: 2010. február 23. - 09:40:37

:friends:  :)

2010. Február 16, 14:39
Válasz #74

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Alonso közelebb költözik a Ferrari központjához

Ferrari újdonsült versenyzője jó pár éve Svájcban él, most Luganóba költözött, hogy közelebb legyen Maranellóhoz.

A svájci Blick értesülései szerint Svájc nyugati részén található Mont-sur-Rolle-ból Luganóba költözik. Alonso vélhetőleg azért változtatott akhelyet, hogy közelebb legyen a Ferrari főhadiszállásához, Maranellóhoz. Autóval az út így kevesebb, mint három óra.

Ám nincs egyedül Alonso svájci otthonával, ugyanis Jarno Trulli, Vitantonio Liuzzi és Mika Salo is ugyanebben a városban telepedett le. A kedvező svájci adózásnak köszönhetően több F1-es pilóta számára közkedvelt az ország: Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton, Nick Heidfeld, Michael Schumacher, Pedro de la Rosa, Heikki Kovalainen, Christian Klien, Adrian Sutil és Sebastian Vettel is itt választott lakhelyet magának..
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Február 04, 15:43
Válasz #73

alonsosite

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Joo képek!! :)
www.alonsosite.try.hu
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5iWv9VSGte4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5iWv9VSGte4</a>

2010. Február 03, 19:01
Válasz #72

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

Alonso & Ferrari

2010. Január 24, 21:25
Válasz #71

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen

2010. Január 24, 20:46
Válasz #70

Alonso4ever

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
 :) FERNANDO ALONSO A LEGJOBB!!!!

2010. Január 15, 11:38
Válasz #69

F1 Girl

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Nagyon jók a képek!
Megnéztem őket!
 :23_28_1001:
: 2010. január 15. - 11:33:23
Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Nekem ő a FAVORIT......
Hajrá Alo!!!!!!!!
 :king:

2010. Január 14, 21:35
Válasz #68

alonsosite

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Hello!
mindennap rakok uuj képeket!katt--> www.alonsosite.try.hu

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=VQNsf2WhI7c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VQNsf2WhI7c</a>

2010. Január 14, 16:43
Válasz #67

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Csak enyhén utalt Hamiltonra! :)

Szeretem amikor valaki burkolt formában is tud frappánsan fogalmazni, de mégsem bunkó! :)

2010. Január 14, 15:43
Válasz #66

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Alonso: Nem akarok másodhegedűs lenni Massa mellett!

Fernando Alonso már elmondta korábban, hogy nem kért különleges bánásmódot a Ferraritól, azonban a kétszeres világbajnok versenyző a másodhegedűs székébe se ülne bele.

A spanyol szerint jó dolog, hogy olyan csapattársa lesz, aki nála régebb óta tagja az istállónak.

Fernando Alonso-val rengeteget foglalkozik mindenki, elsősorban azért, mert sokakat érdekel, hogyan is boldogul majd egymással a kétszeres világbajnok, illetve Felipe Massa.

Ráadásul erre egy lapáttal rátesz az, hogy a spanyol versenyző 2007-ben úgy érkezett a McLaren Mercedeshez, hogy elsőszámú versenyző lesz, azonban kellemetlen meglepetés érte. A kérdés, vajon megismétlődhet-e a Ferrarinál ugyan ez?

„Nem fogom azt mondani a csapatnak, hogy jobb versenyző kell mellém. Amit én teszek az az, hogy 110 százalékosan dolgozom a csapattal, és ha ekkor a csapat nem dolgozik 110 százalékon, az nem jó. Egy olyan srác vagyok, aki mindenkiből megpróbálja kihozni a legjobbat, ahogy mások is megteszik ugyan ezt velem.” – kezdte a spanyol Madonna di Campiglio-ban.

„Eddigi egyik csapatomban sem kértem azt, hogy én legyek az elsőszámú versenyző. A semmiből jöttem és ezt ismétlen újra meg újra.”

„Természetesen azért másodhegedűs sem akarok lenni, ami például 2007-ben párszor megtörtént.”

„Szerintem az nagyon jó dolog, hogy egy olyan csapattársam lesz, aki nem újonc az istállónál. Ez nekem is jó, mert tud nekem segíteni, mivel ha mindkét versenyző újonc, akkor gyakran a technikai emberek között elveszel.”

„Felipe-nél nem ez az eset, jól ismeri a csapatot, és szerintem nagyon erős párost alkothatunk. Ami 2007-ben történt az csak egy-egy versenyen volt, és már elmúlt, itt viszont mind a ketten gyorsak leszünk.”

„Már 2010-et írunk, egyesek még mindig 2007-et emlegetik, de nem lehet örökké erről beszélni.” – fejezte be a Ferrari spanyolja.

2010. Január 12, 09:52
Válasz #65

F1 Girl

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Jó ez a videó!!!!!
De tényleg nagyon fura Alo a Ferrari színeiben...
 :clap1:

2010. Január 11, 22:48
Válasz #64

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_8JFMzezLSE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_8JFMzezLSE</a>

2010. Január 11, 21:39
Válasz #63

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura