Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Robert Kubica 2010-ben a Renault színeiben indul  (Megtekintve 7408 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 09, 00:15
Válasz #16

nick

• Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Semelyik komoly lap, oldal nem hozta le, így az valszeg egy magyar újságíró képzelgése. A stílusa is egyértelműen Massa ellenes.
Szegény ez Massa ellenes.Hol marad hogy megmondtam szöveg tőled???Vagy ha már Massát küldik az teljesen hihetetlen számodra.Alonso nem csinált semmit  Massát már rögtön cserélik lefele..DE bezzeg Massa milyen jó volt számításaid szerint az elmúlt évekbe.Ferrarinak a stílusa kezd Massa ellenes leni.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 08, 16:35
Válasz #15

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Október 08, 16:11
Válasz #14

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
A stílusa is egyértelműen Massa ellenes.

Te rémeket látsz Replica! :)

Jajj de hányszor írhattam volna ezt Én is, mikro a Kimis hírek napviágot láttak!
: 2009. október 08. - 16:09:07
Én is ezt akartam írni, tehát bármi megtörténhet. Én Kubit vagy Vettelt tippelem Massa helyére, és Te Tina?

Hát a cikk szerint Kubica, de Én azért inkább Vettelt gondolnám!
Nem semmi amit nyújt a gyerek, tavaly is képes volt olyan autóval versenyt nyerni ami nem igazán volt versenyképes akkor még!Azt idei benyomása is nagyon pozitív!
És még ott lesz a tejes 2010 es szezon...szal sztem a Ferrari kidobja majd rá is a hálóját! :)

2009. Október 08, 15:26
Válasz #13

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Tudod erre csak azt mondom, h minden pletykának van alapja!(ezt anno is montam mielőtt Kimi helyére jött volna Alonso) :)

Én is ezt akartam írni, tehát bármi megtörténhet. Én Kubit vagy Vettelt tippelem Massa helyére, és Te Tina?

2009. Október 08, 14:51
Válasz #12

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ez eredeti cikk..f1-live!!!Ott megtalálod!
Tudod erre csak azt mondom, h minden pletykának van alapja!(ezt anno is montam mielőtt Kimi helyére jött volna Alonso) :)
Semelyik komoly lap, oldal nem hozta le, így az valszeg egy magyar újságíró képzelgése. A stílusa is egyértelműen Massa ellenes.

2009. Október 08, 12:44
Válasz #11

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem tudom milyen cikk ez, mert nem találtam meg ez eredetit, ez csak a szokásos hablaty lehet. A Ferrari sehol nem mondta, hogy nem kívánja meghosszabítani a szerződését, így ez légbőlkapott hazugság. Ez a baj, hogy a cikk írója olyasmit állít, amit a Ferrari sosem mondott ki.

Ez eredeti cikk..f1-live!!!Ott megtalálod!

2009. Október 08, 12:31
Válasz #10

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Aha :)Anno mi is így hesegettük ezeket a híreket!
És tessék..beigazolódott!
Mi is mindíg a szöveget hibáztattuk, meg a burkolt fogalmaásokat!
De itt szinte kerek perec kimondja a cikk írója! :)
Nem tudom milyen cikk ez, mert nem találtam meg ez eredetit, ez csak a szokásos hablaty lehet. A Ferrari sehol nem mondta, hogy nem kívánja meghosszabítani a szerződését, így ez légbőlkapott hazugság. Ez a baj, hogy a cikk írója olyasmit állít, amit a Ferrari sosem mondott ki.

2009. Október 08, 12:13
Válasz #9

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mese habbal. Alonso a háta közepére sem akarná Kubicát. A szöveg megofgalmazása is hiteltelenné teszi az egész mesét, érződik benne a Massa felé áradó "jóindulat". :)

Aha :)Anno mi is így hesegettük ezeket a híreket!
És tessék..beigazolódott!
Mi is mindíg a szöveget hibáztattuk, meg a burkolt fogalmaásokat!
De itt szinte kerek perec kimondja a cikk írója! :)

2009. Október 08, 11:00
Válasz #8

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Kubica 2011-ben Alonso csapattársa lehet a Ferrarinál

A lengyel pilóta csupán egy évre írt alá a Renault-hoz. A tervek szerint 2011-ben már a Ferrari versenyzője lesz, Felipe Massa legnagyobb kárára.

Tegnap a Renault hivatalosan is bejelentette, hogy Robert Kubica, a BMW-Sauber lengyel pilótája jövőre már az ő csapatukat fogja erősíteni.

A Renault és Kubica sem adott arról információt, hogy a kontraktus mennyi időre is szól. A spanyol „AS” értesülései szerint Robert mindössze 12 hónapra írt alá az istállóhoz.

Bombaként robbant a hír, miszerint 2011-től Kubica már a Ferrarinál fog versenyezni, mint Fernando Alonso csapattársa.

Alonso három esztendőre kötelezte el magát a maranelloiakhoz, míg Felipe Massának a 2010 év végén lejár a kontraktusa, amit a Ferrari nem kíván meghosszabbítani.

Rossz nyelvek szerint már idén sem számítottak volna a brazilra, de a Magyar Nagydíjon történtek miatt sem bontottak vele szerződést. Kimi Räikkönen-nel megtették…

Ha ez igaz, akkor a két jóbarát (Alonso, Kubica) 2011-től egy istállónál versenyezhet.
Mese habbal. Alonso a háta közepére sem akarná Kubicát. A szöveg megofgalmazása is hiteltelenné teszi az egész mesét, érződik benne a Massa felé áradó "jóindulat". :)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08, 11:14 írta Replica »

2009. Október 08, 09:49
Válasz #7

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

A lengyel pilóta csupán egy évre írt alá a Renault-hoz. A tervek szerint 2011-ben már a Ferrari versenyzője lesz, Felipe Massa legnagyobb kárára.

Bombaként robbant a hír, miszerint 2011-től Kubica már a Ferrarinál fog versenyezni, mint Fernando Alonso csapattársa.

Alonso három esztendőre kötelezte el magát a maranelloiakhoz, míg Felipe Massának a 2010 év végén lejár a kontraktusa, amit a Ferrari nem kíván meghosszabbítani.

Rossz nyelvek szerint már idén sem számítottak volna a brazilra, de a Magyar Nagydíjon történtek miatt sem bontottak vele szerződést.

Na kb erről beszéltünk!
Mondjuk Én Vettelt gondoltam...dehát Kubicsekkel sem járnak rosszul a Ferrarisok!
Ezen Replica kibukik...főleg ha még be is igazolódik!
Alot is ilyenkor már bőven rebesgett :)ék!

2009. Október 08, 09:32
Válasz #6

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Tegnap a Renault hivatalosan is bejelentette, hogy Robert Kubica, a BMW-Sauber lengyel pilótája jövőre már az ő csapatukat fogja erősíteni.

A Renault és Kubica sem adott arról információt, hogy a kontraktus mennyi időre is szól. A spanyol „AS” értesülései szerint Robert mindössze 12 hónapra írt alá az istállóhoz.

Rossz nyelvek szerint már idén sem számítottak volna a brazilra, de a Magyar Nagydíjon történtek miatt sem bontottak vele szerződést. Kimi Räikkönen-nel megtették…

Ha ez igaz, akkor a két jóbarát (Alonso, Kubica) 2011-től egy istállónál versenyezhet.

2009. Október 08, 09:05
Válasz #5

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én örülök Kubicának h a Renaulthoz tart!
Főleg ha jövőre versenyképesebb lesz a Renault...akkor nagyon esélyes is lehet!
2007 ben milyen jól ment már!És nekem szimpatikus is mint versenyző...szal én örülök neki!

2009. Október 07, 15:55
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én a Renault helyében egy tapasztalt versenyzőt ültetnék be, mert Kubica lesz olyan tehetség, mint Alonso, de ez még így kevés, a Renault 2éve 1pilótával indul a nagydíjakon, persze képletesen, eddig Alonso szerzett pontot a csapatnak, tavaly meg rajta múlott a csapat 4. helye. Pontokat kell szerezni, és mivel nincs teszt lehetőség, ezért nagy veszteség egy újoncot beültetni. Kovi, Hei, Timo is jó lenne a Renault-nak.

2009. Október 07, 15:20
Válasz #3

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Gondolod hogy Grosjean-t ilyen hamar lepattintják?

2009. Október 07, 14:39
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kubica jól döntött, mert más lehetősége
nem volt. Jó utódja lesz Alonso-nak, csak ha jövőre kap egy vb esélyes autót,
akkor Alonso járt a legrosszabbul.. :)) Remélem Kovi fogja a 2. ülést kapni,
mert jobb helye volt itt, mint a Mercinél.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek