Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Részletes kereső

32347 Hozzászólás 2356 Témában- írta 1049 Felhasználó - Legújabb tag: csap212

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1-2percbe telik, és nincs aktiválós e-mail.

Oldalak: [1] 2 3 ... 8   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Fernando Alonso  (Megtekintve 5054 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
levi98
Fernando Alonso 8
Gokart versenyző
**
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #112 Dátum: 2010. július 26. - 11:53:36 »

tudom azt lehagytam hogy előre Mosolyog
Naplózva

Alonso fan vagyok
ALÁZÓ
GP2 versenyző

Profil megtekintése
« Válasz #111 Dátum: 2010. július 26. - 11:52:13 »

Alonsonak boldog szülinapot Afro good
Július 29-én lesz de előre is jaja! Nevet
Naplózva
levi98
Fernando Alonso 8
Gokart versenyző
**

Profil megtekintése
« Válasz #110 Dátum: 2010. július 26. - 11:50:06 »

Alonsonak boldog szülinapot Afro good
Naplózva

Alonso fan vagyok
DannyBug
Gokart versenyző
**

bogar.dani@citromail.hu
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #109 Dátum: 2010. június 26. - 22:22:34 »

Hát Alonso egy jó pilota tisztelem és bescülöm mert nem az a nagyképü f*sz mint a többi meg amit nyilatkozott Kimi-röl az is rendes volt töle szóval én csak biztatni tudom hogy legyen jó neki a Valenciai futam clap7
Naplózva
levi98
Fernando Alonso 8
Gokart versenyző
**

Profil megtekintése
« Válasz #108 Dátum: 2010. június 24. - 17:17:52 »

hajrá alonso és a ferrari valenciában is  Afro king
Naplózva

Alonso fan vagyok
alonsosite
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #107 Dátum: 2010. június 24. - 16:04:34 »

www.alonsosite.try.hu Mosolyog
katt sok frissért Kacsint
GO ALO VALENCIÁBAN!!!  clap1 clap1 clap1 clap1
Naplózva
allwheeldrive
Újonc
*

« Válasz #106 Dátum: 2010. május 20. - 20:49:48 »

Végre egy jó pilóta Raikonen után Mosolyog
Naplózva

Chidori
Forma 3000 versenyző

« Válasz #105 Dátum: 2010. május 09. - 00:50:51 »

Idézet
Ezt a mesét ti írjátok, hogy ezzel magyarázzátok a bizonyítványt.

Idézet
A finn meg a motiválatlanságra fogta a verést, nem először hallottunk ilyet.

Hmm.

Na jól van replica, én befejeztem. A legszomorúbb, hogy a te agyad rugója még mindig Kimire jár, pedig maszatka idei teljesítményén kellene mammognod és azt kellene inkább magyaráznod. Sértett vagy, próbálsz belekötni egy ex Forma1-es pilótába, Alonsoba már nem is tudsz, mert tudod, hogy nem lehet. Inkább felemlegeted azt az egy évet ahol Massa jobb tudott lenni Kiminél (igaz szart sem, ISMÉTLEM szart sem ért el vele). Ideje lenne a biciklidet arrébb tolnod, lejárt lemez vagy. Te is és Massa is. Majd 3 év múlva, amikor Massa Lotus vagy a Virgin kocsiban ül, akkor is ő lesz nála a téma és próbálod úgy beállítani őt mint a Messiás? Akkor is mosdatni fogod? Nagyon koszos már, nem lesz örökre szappan szaga neki sem.  Mosolyog
Naplózva

Tina
Kimi Raikkönen
Törzstag
Forma-1 Világbajnok
*

krisztinn19@hotmail.com
Profil megtekintése
« Válasz #104 Dátum: 2010. május 08. - 21:53:10 »

Nem én mondom ezt, ha nem vetted volna észre, hanem chidori, vele beszéld meg.

Cavinton Replica!

"3 pole és 2 győzelem egy Schumi mellett szép eredmény úgy, hogy 2. sz. versenyző volt. A finn meg a motiválatlanságra fogta a verést, nem először hallottunk ilyet."

Nem én vok a hülye, hanem te nem tudsz akkor fogalmazni, mert ebben egészen máshogy írtad!
Az én értelmezésem szerint, ez azt jelenti, hogy Kimi azzal takarózott, azért nem megy neki, mert motiválatlan!---> Nos ilyenről az életben nem hallhattál, csak azért!

Na jóccakát, nem erőlködöm itt veled, mert még rosszul alszom éjszaka!
Naplózva

Csillagok hullnak, születnek ujjak..és Te messze jársz...OOooo messze jársz...
Replica
Felipe Massa
Forma-1 Világbajnok

Profil megtekintése
« Válasz #103 Dátum: 2010. május 08. - 21:42:34 »

Látod, látod már megint csúsztatsz, ferdítesz.

Ilyet nem mondott, más kérdés, hogy az volt. Ha Kimi igazán odafigyelt volna és kellőképpen hajtotta volna magát (és az autót) akkor Massa bizony mögötte lett volna, mint ahogy eddig minden csapattársa mögött is volt. Ő nem tényező.
Ezt a mesét ti írjátok, hogy ezzel magyarázzátok a bizonyítványt. Hogy is van ez a motiválatlanság? A finn 2008 első 4 futamából kettőt megnyert, majd ez olyan sokkot jelentett neki, hogy Monacotól kezdve motiválatlanná vált?!
Ennek köszönető a Spa-i, Szingapuri palánkozás is? A Sutil kilökés? Ki veszi ezt be? Mosolyog
Meg aztán 2009-ben is motiválatlan volt, amikor fél év alatt 12 pontot kapott Massától, ugye? Mosolyog
: 2010. május 08. - 21:40:21
Nos, Kimi sosem vallotta magát motiválatlannak, esetleg több soron hallhattad ezt nagyszerű kommentátoraink szájából!

Pláne nem fogta a vereségét senkire és semmire(Kimi mindig elismerte ha hibázott).... Kérlek szúrd már be ezt mikor olvastad Kimitől! De szó szerint nevezze magát motiválatlannak, ne olyat amiben csak te forgatod ki a szavát, mert az nem ér semmit se.
Nem én mondom ezt, ha nem vetted volna észre, hanem chidori, vele beszéld meg. Hantázik, vagy ezzel magyarázza a bizonyítványt.
: 2010. május 08. - 21:41:33
Ha Kimi igazán odafigyelt volna és kellőképpen hajtotta volna magát
Ezek a kimis gyönygyszemek, ezeket imádom. Mosolyog
Naplózva

Chidori
Forma 3000 versenyző

« Válasz #102 Dátum: 2010. május 08. - 17:33:42 »

Idézet
A finn meg a motiválatlanságra fogta a verést

Látod, látod már megint csúsztatsz, ferdítesz.

Ilyet nem mondott, más kérdés, hogy az volt. Ha Kimi igazán odafigyelt volna és kellőképpen hajtotta volna magát (és az autót) akkor Massa bizony mögötte lett volna, mint ahogy eddig minden csapattársa mögött is volt. Ő nem tényező.
Naplózva

Tina
Kimi Raikkönen
Törzstag
Forma-1 Világbajnok
*

krisztinn19@hotmail.com
Profil megtekintése
« Válasz #101 Dátum: 2010. május 08. - 17:12:52 »

A finn meg a motiválatlanságra fogta a verést

Nos, Kimi sosem vallotta magát motiválatlannak, esetleg több soron hallhattad ezt nagyszerű kommentátoraink szájából!

Pláne nem fogta a vereségét senkire és semmire(Kimi mindig elismerte ha hibázott).... Kérlek szúrd már be ezt mikor olvastad Kimitől! De szó szerint nevezze magát motiválatlannak, ne olyat amiben csak te forgatod ki a szavát, mert az nem ér semmit se.
Naplózva

Csillagok hullnak, születnek ujjak..és Te messze jársz...OOooo messze jársz...
Replica
Felipe Massa
Forma-1 Világbajnok

Profil megtekintése
« Válasz #100 Dátum: 2010. május 08. - 16:52:40 »

Kinek mi az alkotás.   Én nem nevezném alkotásnak azt, hogy Schumacher mellett köztudottan ő töltötte be a törlőrongy szerepét, és hogy egy motiválatlan finn ellen egy évben jobb tudott lenni. Schumacher ellen alkottak már pilóták..jelen esetben Rosberg, de Massa nem. Ahogy érzed barátom.
3 pole és 2 győzelem egy Schumi mellett szép eredmény úgy, hogy 2. sz. versenyző volt. A finn meg a motiválatlanságra fogta a verést, nem először hallottunk ilyet.
Naplózva

Chidori
Forma 3000 versenyző

« Válasz #99 Dátum: 2010. május 08. - 16:40:28 »

Kinek mi az alkotás.   Én nem nevezném alkotásnak azt, hogy Schumacher mellett köztudottan ő töltötte be a törlőrongy szerepét, és hogy egy motiválatlan finn ellen egy évben jobb tudott lenni. Schumacher ellen alkottak már pilóták..jelen esetben Rosberg, de Massa nem. Ahogy érzed barátom.
Naplózva

Replica
Felipe Massa
Forma-1 Világbajnok

Profil megtekintése
« Válasz #98 Dátum: 2010. május 07. - 23:44:10 »

Nekem ugyan nem, de azt sem igen értem, hogy te már megint miért őt hozod fel. Ennyire fáj, hogy a "szánalmas" Kimi mellett sem tudott maszatka semmit sem alkotni? 3 név: Schumacher, Raikkonen, Alonso. Vajon több évnyi Ferraris pilótaként sikerül eredmény nélkül távoznia Massanak? Ciki kategória... Ha ez így lesz, mindenki rajta fog röhögni. I think... secret
Schuamcher mellett többet alkotott, mint bárki. A finn mellett is, hiszen zsinórban két évben verte. Ezzel is alkotott. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 ... 8   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  

MediaCenter.hu
Webtop
www.canga.hu :: Toplista:: Statisztika :: Bannercsere ::
TopSite.hu - A web legjobbjai.
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek